Как мога да се самоубия, без болката и бързо

Как мога да се самоубия, без болката и бързо

Здравейте на всички! Той отдавна е интересуват от този въпрос, тъй като хората обикновено реагират на рана от хладно оръжие, колко боли и т.н. Филмът показва голямото разнообразие от възможности, но някак си изглежда неправдоподобно. Така че аз питам за този форум, със сигурност има хора в знае. Как болезнено рани от пробождане и как хората обикновено реагират на него? Неприятна е някакъв въпрос. Най-добре е никога да не изпитат такава реакция.Български учен на ХХ век професор Дмитрий Фьодорович Gorbov чрез изследване на историята на самоубийства на много известни личности - художници, поети, музиканти - стигнах до заключението, че самоубийството - убийството на "негър" в себе си. "Черен човек" - тази тъмна спътник измъчена душа, безмилостно я преследва - класически изкуство характер. Достатъчно е да си припомним историята на "негър" на Моцарт, който е поръчал си "Реквием", се оказа предвестник на смъртта му.

Такса за прехвърляне в подкрепа на благотворителни проекти на подпомагане на многодетни семейства MTS за абонати на Beeline, Мегафон, Tele2 Изпратете SMS с думата TOWER 50, където 50 - сумата на трансфера в интернет много търсения по ключови думи: самоубийство, Как да се убие, без болка, как да се самоубиеш как най-добре да се самоубие, как да се самоубие, се самоубие, как да се сложи край на живота, че да се самоубие, бързо и т.н. Православието счита за самоубийство най-сериозните последици от греха, защотоКак мога да се самоубия бързо и без болка

Вие сте решили да сложат край на красивата самоубийство? Решихме да се намери в интернет отговор на въпроса: Как да се самоубиеш? Можете бързо да направите много неща, без да ги мисли в ума. Най-лесно е в света да се откаже от живота си. Но знаете малко живеем този живот по-добър от кой да е?

В края на краищата, Исус Христос казва, че устоите до края, ще се спаси. От това, което спаси мислите? От греха на човека, трябва да избяга. А самият този убие е грехът на самоубийство.

Сергей 38-годишна възраст. Той на два пъти се опита да се самоубие, първо поглъщане на хапчета, после намушкан в гърдите. И двата опита са неуспешни. За това рядко дори кажа близки приятели, а не като репортери. Сергей сподели с нас историята си, за да обясни състоянието, в което хората да решат да се самоубие, и дали е възможно да го предупреди. Нашият герой е благодарна за двусмислен си опит.

Смъртта желание дума за хора, при различни обстоятелства, в младостта и старостта, проблеми и без тях. Фразата "Аз искам да умра!" Аз лично чух от доста подобни един на друг души - от стария болен бабата, които не ставам от леглото и уморени от живота ... - от младия мъж, за да помогне на други хора през целия си живот, и който е видял твърде много страдание и несправедливост, която не можеше да направи нищо ... - от наркоман, който не може да се справи със зависимостта си ... - от емо на тийнейджър, за когото това е философия и начин на живот ... - момичето, което хвърли човек. "Аз искам да умра.

Безплатни правни съвети