Как мога да прекратя правото на връзката и внимателно - жена и ден

Запознайте се с една и съща цел, един човек, който след това ще живее през целия си живот, мечтата на много хора. Но за съжаление, това не винаги е получен, и връзката изглеждаше толкова желателно, тя започва да тежи. Партньор досадно общение с Него не донесе щастие, и възниква въпросът: как да завършите връзката? Нека се опитаме да намерим отговор.  • Как мога да прекратя връзката

Как мога да прекратя връзката

Защо е трудно да се скъса отношенията

Най-лесният начин да напусне, след като вашият любим човек под влияние на гняв, в разгара на спор. Силно негодувание удавя други емоции и дава възможност да се прекъсне прикачения файл дори болезнено, но бързо.

Но ако няма причина за свадата не е, и чувство за един човек, отдавна се охлажда и обременени отношения с него? Има чувство на мъчително, в зависимост от партньора е почти като лекарство или алкохол. И мисълта за възможността да бъда сама расте студени ръце, дъх.

Първи уплашен да се изгубите в един свят без него, той има необичани, но това обикновено

И след това, е необходимо да се помисли как да се нежно завършите връзката. Защото тогава може да има само по-зле и вие сами обрече на тъп съжителство с някой, който не можете да предизвика чувство за топлина. Но кавги и обиди, не са най-добрият вариант за раздяла, тъй като постоянно оставят болезнени усещания, чувство за вина и срам.Как приключва връзката

Скъсване на отношенията може да бъде незабавен и болезнено, но правилно да се подготвите за раздялата, така че тя премина с минимум умствени загуби, както за вас, така и за партньора. За да направите това, вие трябва да мине през няколко етапа.

  1. Дистанциране. Научете се да се отделят от партньор, ще спрем да живеем своите проблеми и чувства, да са наясно с неговата "I" вече е запознат "ние".
  2. Свобода от страха. Страхът от самотата - много силна котва, държейки една жена в близост до необичани човек. Огледайте се и ще видите много интересни светли хора, които биха били щастливи да си говори с теб. Често се срещнете с приятели, да завържеш нови познанства и да се научат да го ползват.
  3. Освобождаване от отговорност. една жена не е толкова много се нуждаят от грижи, често са много по-склонна да се грижи за партньор и да поеме грижата за него. Освободете обекта на неговата обич към свободата, да разбере, че той - независим човек, а съвсем в състояние да живея без теб.
  4. Обичайте себе си. Оценете себе си, се чувстват самоуважение, чувство за гордост в тяхната външност, професионални умения. Това ще ви позволи бързо да се отървете от болезнена, в зависимост от другия човек. , Присъединете се към спортен клуб, курсове, започват да се занимават с занаяти или друга форма на творчество, намери очарователно хоби, за да направи по-лесно да се вземе друг поглед към себе си, да промените изображението. Изразете себе си, да създавате и да се насладите на резултатите от работата си.

Обвързани мъже, жени, често губят личността му, за да се разтвори в партньора си, и това е, което прави почивката в отношенията толкова сложно и болезнено. Затова внимание на техните желания, потребности и способности, което е разумно и необходимо егоизъм - важна предпоставка за преодоляване на зависимостта от друг човек.