Как мога да конвертирате яке

Поставете материала за якето и на масата, в съответствие с настоящия модел. Поставете шаблона върху материала. След това започнете да го нарежете. Дръжте модел парчета тъкан, прикрепени към щифтовете толкова дълго, докато не започне да шие. С желязо изправете ставите по време на работа. Това ще ви помогне да си свършите работата по-внимателно.Направи джобове, в зависимост от модела. Поставете ги върху предната част на якето и след това да ги шият, зашити и от двете страни.

Преминете към страничните и раменните шевове. След това, шият мишниците шев на ръкавите. Уверете се, че ръкавът не е прекалено тесен. След това шият яката. Закрепете маркуча. С машини пробиват отвори за бутоните. На това място на разстоянието между тях, в съответствие с модела. След това слагам бутони. Е, новата рокля е готова. Точно така, с лека ръка сте дали нов живот на стария си яке в. Поради това, той ще ви служи вярно в продължение на много години.

Малко вероятно е, че днес можем да се намери човек, който да е в съблекалнята не са имали бизнес сако. Jacket - общо се приема, и универсални бизнес дрехи, и това е защо е толкова важно да я поддържате винаги чисти и глади. Ако домашен любимец риза или панталон е лесно за повечето хора, на процеса на гладене яке може да бъде трудно, поради сложната структура на дрехата.

Как да конвертирате една стара риза

Ако домашен любимец яке правилно, че е лесно да се обърквам, така че е важно да се помни, някои правила - на първо място, преди да гали сакото си, изправете гърба и платно борда задника, а след това да се окаже, джобовете си и започва да гали им желязо през влажна кърпа.

След това се върнете на мястото на джобовете си, а след това преминете към гладене ръкавите - ръкави овлажнява с вода от спрей и внимателно ги гладят на специална дюза за маркуча, който е на всяка дъска за гладене, докато те са напълно сухи. Погрижете се, че по време на гладенето на лакътя на ръката не се образува гънки.

Когато ръкавите на палтото се гладят, преминете към раменете - да ги навлажнява с пулверизатор, а след това се изгладят да изсъхне отвътре с помощта на специални подложки. Otparte podbort и изгладено и след това чрез влажна кърпа, за да се изгладят на гърба на якето. долната част на реверите и яката.

Ако забележите, че на ревера или яка смръщи шевовете, да ги изравнявам, покрито с влажна кърпа и разтягане, като се започне от ъгъла с гореща ютия. Изправете шев подробности яке proutyuzhte на няколко пъти, докато на шева няма да е гладък, чист и гладък. Желязо шевовете, докато мократа кърпа над тях суха.

Понякога шевове са деформирани по време на гладене вълнени сака - ако шева се разтяга вълна, proutyuzhte, че е много гореща ютия през влажна кърпа, това чрез накисване с гореща пара и натиснете желязо до шева. Това ще помогне за намаляване на съвместна протегна.

Имайте предвид, че обвивката, направен от влакнести тъкани трябва да ход надолу от купчината и без влакна материал трябва инсулт от дъното нагоре на мишниците.  • как да се измие кожуха в пералната машина

Заглавието на тази статия на облекло, идва от английски език, сако - това е проследяване на думата "грахово яке" (грах - вид груб плат, A яке - яке, палто). Основните характеристики на якето, мъже и жени - Вечерен ревер яка, декоративни копчета ръкавите, отстрани и на джобовете гърдите. За по-добра годни якета пришити лигавицата, така че има някои особености при производството на това нещо.

Как да конвертирате една стара риза

Изборът на материал и намаляване на кожуха

За шивашки яке изберете доста дебел плат, е добре да се запази формата. За тази цел са подходящи костюми тъкани: вълна и смесени и бельо за летни модели дебела коприна за опции вечер и така нататък. Вие ще трябва да 2-2,5 м от плат. В допълнение към основния материал, ще ви трябва:
- 1.5-1.8 m подплата плат;
- линии;
- раменни вати;
- 3 големи и 9 малки бутони;
- шевни консумативи.

Пик завърши кожуха модел. Fabric пъти в половината лице навътре и рязане продукт. Моделите са, дадени по посока на собствения капитал нишка. Детайли изрязани, като оставя всички резена 1,5 см до 4 см и шевовете на подгъва на дъното на ръкавите и долната якето. Подобни части, изрязани от подплата плат, без да се отчита за реверите.

Основни стъпки на производствения яке

Stitch дартс и шевове по рафтовете на магазините. След това ги изгладят към страната на страничните части. На гърба на Stitch среден шев. За да изглежда перфектно яке, термична обработка на заварките трябва внимателно да се извършва. Направете това чрез мокро proutyuzhilnik (подходящ марля или памук друга тъкан).

Към върха на клапан яка и podbortam лепило руното на. Сгънете един съвместни линии компоненти дублирана и излишни Капачката и Стич техните външни секции. А шева е отрязан близо до линията и отстраняване на частите на предната страна. Изравняване на шева и внезапни проверки, преди топлинна обработка части.

След това преминете към регистрация Велт джобове. Сгънете фишове на половината лице навън и тропосайте над джоба маркиране на рафта така, че да съвпада с линията на прегъване. Stitch подробно на шевната машина. След това нанесете клапан и да го зашие.

Cut оставя шевове между перваза и вентила. Развийте горната част на листовки и вентил - в горната част на слота, priutyuzhte детайлите.

Едно от парчетата от зебло, за да съедините резерви на шева на листата, а от друга - на обезщетение на вентила, да ги развийте върху долната страна на рафтовете. Малки триъгълници, които са получили при срязване на входа на джоба, сгънете отвътре навън и да ги надраскани по листата и чул. Сгънете подробно зебло и ги шият.

Комбинирайте частите от лавици и на гърба на якето си и Стич раменните и страничните шевове. Секциите са обработени overlozhnym шев не е необходимо.

Сгънете подробности за яката и да ги шият от външната страна. Горната яката трябва да бъде няколко милиметра по-широки от дъното. Това е необходимо, за да се гарантира, че крайният продукт в ъглите на яката не е свит. Премахване на елемента в предната част. Внимателно изравнявам шева.

Поставете яката между яке, тръбопроводи и podbortami. Всички части на заквасена сметана и шият на пишеща машина. Ревери се оказват на предната страна. Тръбопроводи разхлабят и шева бод квоти шев на разстояние от 2-3 мм от шев. Развийте тръбите надолу.

Сделка с слота ръкави. Зашийте страничните шевове. ОКАТО леко prisposadite и двете от информация и ги шият в мишниците. В долната част на завоя на грешната страна и ютия.

Заедно слотовете лечение на илици, но не режат ги свързва части от ръкавите и шият на малки бутони 3. Зашийте раменни вати за шевовете на раменете.

Как да шият лигавицата

За да отговарят на сакото държи форма, трябва да сте сигурни, да го постави на подложката. На гърба на средната редовете, драскайки горната и долната част на разстояние 5 см мачка напасване. След това се изгладят.

Stitch облицовани дартс следват страничните и раменните шевове и Стич елемент, за да podbortam стругарство и шията. След това я поставете в горната част на якето на грешната страна на грешната страна на продукта. Сгънете долните ръбове на ръкавите и ги поразява слепи бода на ръка. Подобно лечение на долната част на кожуха.

Neaten примката на левия рафт за манекен или отдясно - за яке за жени. През втората половина шият плоски бутони.