Как гладка кожено яке у дома желязо и други средства

Нещата от кожа или имитация на кожа може лесно да смаже, особено ако не е правилно съхраняван. Тъй като въпросът за това как да се изгладят кожено яке, така че не беше срам да го оставите на улицата, може да бъде от значение за много хора. Какви са безопасни методи начало за полиране?Изглаждане естествено яке използва пара и


Необходимостта да се отговори на въпроса за това как да се удар с кожено яке, може да се появи по всяко време на годината. Гънки и гънките в такова нещо като форма на постоянно износване, а когато тя се съхранява в сгънато състояние. Смачкана може да изглежда като втора ръка яке от мека или тънка кожа или веднага след покупката, ако тя беше препълнена неправилно. За да се отървете от малки бръчки и преходно и трябва да се отнася до естествения начин на изглаждане продукти.

Как да се изгладят кожено яке

Как гладка кожено яке като у дома си, без използването на каквито и да било помощни средства


  1. Като нещо в ръка, тя трябва да бъде добър шейк.
  2. След това трябва да изберете най-подходящия закачалка с широки рамене.
  3. Поставете върху скарата с кожено яке, е необходимо да се привързват, гладки ръце, но не се опитвайте да се простират.
  4. След виси на продукта, така че да не влиза в контакт с други неща, шкаф, стена.

Разрешаването яке otvisetsya 2-3 дни, можете лесно да се отървете от малки нередности по повърхността. Въпреки това, този метод за това как изглаждане на смачкана кожено яке, годни само за леки продукти, тънки и изработени от кожа.


Вторият вариант изглаждане горно облекло от всеки вариант на кожата действа като обикновен продукт на чорапа. Поради тази изолация може напълно "постави" на тялото, като формата и малки или незначителни бръчки са се елиминират. За такава процедура съвсем като 2-4 часа в кожуха. Методът е особено подходящ за решаване на проблема, както е гладка кожено яке след закупуването му в магазин.

Въпреки това, естествени методи изглаждане по всяко време могат да бъдат неефективни, освен това, те изискват достатъчно време. Когато искате да донесе яке в правилната форма бързо, е необходимо да се обърне към източване.

Как гладка кожено яке у дома, с помощта на топла пара
Първи пример. Внимателно виси на продукта върху скарата, пускане в банята. Включете кран топла вода е достатъчно, за да пара. Оставете отворен клапан, бране на водата във ваната и създаване на "парников ефект" вътре. Вратата на банята трябва да бъдат плътно затворени. Под влияние на чифт кожени продукт бързо загладени.

Втори пример. За да се отървете от бръчки и натъртвания, можете да използвате парогенератор, което я поставя на разстояние най-малко 15 см от кожа продукт. Или оборудва ютия. който е снабден с отстраняващ функция. За да се докосне повърхността на желязо якето в този случай не се изисква, само трябва да се остави на парата в продукта.

Как да се оправям с кожено яке: utyuzhene и дом "преса"


Не искат да дават коженото яке на химическо чистене, но не се получи положителен резултат от дестилацията на физически или изправяне на продукти, можете да се обърнете към другите две ефективни начини.

Как да се изгладят кожено яке

Как да се изгладят с кожено яке, с помощта на желязо


Преди дъска често съмнявате дали е възможно да се желязо кожено яке желязо, да не навреди, ако такъв външен продукт означава?

Никога не се изгладят яке не е изработена от кожа. И за да се извърши тази процедура може да бъде външно и на обратната страна. За нещата, създадени от изкуствена кожа. както и с грапава релеф. който и да е релефен модел. бродерия желязо гладене не се препоръчва. В противен случай връхни дрехи може да загуби формата си, повърхността може да се стопи или пляскане.

Метод изглаждане желязо риза е както следва:


Какво друго мога да се опита да се върне кожените палта привлекателен външен вид, без бръчки? Можете да опитате да се оправям на продукта с помощта на преса. създаден от отпадъчни материали. Например, като гравитацията е разрешено да използва: тежки книги, бали от дрехи, контейнери за вода. Този вариант е подходящ за изделия от изкуствена кожа.

  • Jacket разстила върху плоска повърхност.
  • Изправете материал, изглаждане ръцете си, но не и стречинг твърде трудно.
  • Подравняване на лигавицата.
  • След като поставя върху повърхността на кожено яке селекции "дом медиите", като внимавате да не формира под тежестта на нови гънки или гънки.
  • Оставете нещо през нощта. Дръжте се закачалка на сутринта, което позволява otvisetsya няколко часа.

Допълнителни методи и препоръки


Не искат да изложи своята любима кожа малко нещо сериозно засегнати, можете да се обърнете към "нежна", но това е доста ефективни методи. Те са подходящи за естествена и изкуствена кожа за.

Как да се изгладят кожено яке

Като се памучен тампон или управление на моторно превозно изобилно го смажете с вазелин. Jacket виси на закачалка с широки рамене, разтривайте всички области с гънки и чупки вата, покрита с превозно средство. Процедурата се повтаря 2-4 пъти. След това оставете продукта да се мотае още два или три часа.

Алтернативно може да бъде масло гайка. Той също омекотява и се разпространява лесно кожа материал.

Като глицерол, разтваря се в малко количество вода. След овлажнява плътна тъкан в получения разтвор и трия това виси на закачалка яке. Оставете във форма за няколко часа.

При разглеждането на въпроса за това как да се удар кожено яке като у дома си, трябва да помислите за някои от препоръките