Как е пукнатина

1: Архивът с език (обикновено те са в архивите), като правило е описание на файла, да го прочетете и да направим всичко, както се казва.

3: Също така е като цяло се отнася до метод русификация пластир Restorator а. Понякога това се случва, че заявление за промяна на файлът се компресира (компресиран) да russify този файл, трябва да го разопаковате, за това има толкова много unpackers, но вие, като правило, тя трябва да е от значение, тъй като обикновено се изисква декомпресора е в архива с лепенка на русификация. Така че просто започнете разопаковане, посочва желания файл и да натисне "ОК", екстрактор си върши работата (също напуска временен файл), а след това просто да започнете да пукнатината.4: Ако имате друг тип локализация (като * .EXE), след това намерете папката с установената програма на същото име на файла, да се направи, преместете русификация файл в папка с програмата, въпросът за смяна на Отговорете с OK файлове. След като програмата се проверява и сте сигурни, че работи "нормално", можете да изтриете временните си файлове. Съвет: Винаги се създаде временни файлове, всичко може да се случи

1: Ако пукнатината не е установено, че, на първо място, не забравяйте да се, че имате версия на програмата. Ако версията не е същото, моля изтеглите от сайта на необходимата версия или да потърсите локализация кръпка за вашата версия. Ако номерът на версията е правилна, след това проверете размера на файла. Ако все още не работи, след това вижте точка 2.

2: Всеки знае, че за някои програми там пукнатини и (регистрация patcht) - премахва всички ограничения на съдебния процес, използването на Crack-а предната част на русификация - може да попречи на русификация! Възможна грешка - някои от размера на файловете си - това може да се дължи на използването на Crack-а! (Случва много рядко)3: Може би rusifitsiruemaya програма се зарежда и работи във фонов режим и не е видим в системния трей - в този случай, натиснете Ctrl + Alt + Del и затваряне на програмата от списъка на задачите!

4: След като програмата за русификация не започне или дава грешка! Най-често това се случва след започването чрез промяна на русификация (* .EXE * .DLL) локализиран файл. Освен това, файлът източник има различна версия на преведено. В този случай, следват - или да изтеглите подходящата версия на програмата за русификацията, или изтегляне на пукнатината, която е подходяща за вашата версия на програмата! Също така, че е възможно след като се опитва russify russificator пробна версия на програмата, предназначена за пълна (регистрирани, кръпка, лицензиран) версия и обратно.

Той може да бъде, че вашите системни шрифтове на Windows са изчезнали с поддръжка на кирилица. Те трябва да се настрои за шофиране руската версия на прозорци. Преводите се използват следните шрифтове: Arial, Times New Roman, MS безсерифни.

6: Направете russify шофьор файл от папката WINDOWS, и Windows не прави това.
За да промените папката WINDOWS на файлове, за да бъде

метод 1
Рестартирайте в безопасен режим (безопасен режим), а има промяна (кръпка) на оригиналния файл.

метод 2
Прехвърлете файловете във всяка друга директория, промяна, освен, рестартирайте в безопасен режим (безопасен режим), а на мястото на оригиналния файл на промяна.

7: Проблемът с антивируси! Да, това се установи, че анти-вирус казва, че кръпка, или промяна на програма заразен! Това е така, защото, когато един трансфер на файлове, да промените своята контролна, и разбира се, това не съответства на действителния контрол е на оригиналния файл. Това, че в този случай може да се каже, дори не знам антивируса може и да греша, но може би не. Да, това е много рядко се срещнаха, но това, че локализацията са били заразени. Така че това, което аз предлагам нищо не мога да преценя за себе си!