Как да вратовръзка вратовръзка стъпка по стъпка със снимки и видео

Защо те се нуждаят от

Мнозина се чудеха защо в съвременния свят се нуждаят от този аксесоар? Ясно е, че в действителност това е обичайно декоративен аксесоар, който не носи практическа функция, не е топло през зимата и няма да ви помогне да се охлади в летните горещини. Но все още много хора го връзват около врата му всеки ден.В началото на ХХ век, този аксесоар е неразделна част от бизнес етикета, но е най-често срещаният вратовръзка под формата на шалове. Някои добре известни писатели са посветили целия работи neckerchiefs - като Оноре дьо Балзак дори е написал книга, разказваща за изкуството на носенето на шал на врата.

Между другото, той също принадлежи на известния решението, че знаете какво е необходимо на човека, мога да бъда просто гледам на вратовръзката си.


В момента, дълга вратовръзка класическата мъжка - един вид рокля кодекс е приет в един мъжки свят. Мъжете трябва да разберат как красива вратовръзка вратовръзка и как да си изберете - други мъже обръщат внимание на това, особено при бизнес контакти.

Как да изберем

статия на избрания от дрехи трябва да са подходящи за костюм, риза, аксесоари и, разбира се, на собственика. За съжаление, добър вкус не връчи за всички, но в този случай е налице класическите правила, които трябва да бъдат взети предвид.

Ако даден продукт е с рисунка, да го носите с естествения си цвят ризи.

Монофонични аксесоар е подходящ за тази риза с глоба модел, тонът на въпроса трябва да е със същия цвят на глоба модел.
Изберете костюм и риза:
 • тъмен костюм и тъмна риза - малко по-лек плат костюм;
 • тъмно (не черен) костюм и лека риза - вратовръзка за да съответства на ризата или костюм;
 • класическото съчетание черен костюм и бяла риза - светло вратовръзка, с малък повтарящ се мотив;
 • тъмна риза и светъл костюм - светлина вратовръзка, органични изглеждащи с костюм;
 • лека риза и лека костюм - в този случай, равенството е избран под ризата.
Вързан връзка трябва да бъде достатъчно дълъг, - съгласно ваденка тя трябва частично или напълно се припокриват ключалката колан, и широчина на по-широката точка трябва да съответства на визуалните размер яке реверите.

Научете как да се носят: основните видове възли

Никой не се ражда със способността да връзвам този въпрос гардероб на човека, това трябва да се научи, и най-вече да ви помогне да разберете как да вратовръзка вратовръзка Фото употреба - просто трябва да се повтаря стъпките действия на човек на снимката. Друго нещо положително - способността да видите как изглежда отвън.

просто сглобяване

Най-лесният начин да завърже вратовръзка - да имат голяма свобода при тесните хвърлят, обвиване възел и извади през примката. Вижте снимката, как да го направя така - стъпка по стъпка ръководство ще ви помогне да навигирате и да направи нещата както трябва.

Как да вратовръзка вратовръзка

Между другото, някои хора да разберат как да завърже мъжка вратовръзка точно след опитам да го направя на някой друг, защото, за да се погледнете в огледалото и да се фокусира върху обучение на картината не е толкова лесно, особено ако го правиш за първи път.Най-лесният начин да се винаги да имате под ръка, а аксесоар, готов за употреба - вратовръзка няколко от тях, а след това просто да облечете.


четвърт единица

Името на този метод povyazyvaniya тънка вратовръзка се дължи на факта, че възелът обвързване с една четвърт. Тя може да се носи с почти всеки риза, тя изглежда особено оригинален, ако вратовръзката си безгрижно.


Как да вратовръзка вратовръзка възел четвъртфиналите стъпки?
 1. Увийте аксесоара около врата, така че шевовете са били вътре, лежеше широк край в дясната си ръка, и да се намали в ляво.
 2. Тесният края трябва да бъде поставен на нивото на пъпа или малко по-горе, основните действия, извършвани с най-широката част.
 3. Wide ръб преминава тесните - така че се оказа широк в горната част.
 4. Най-тясната част на широките завои.
 5. Създадена предната част сглобяване, широк край се простира до врата и е с резба чрез свързващ пръстен.
 6. Широкият региона се извършва чрез контура на предната страна и се затяга.
Как да вратовръзка вратовръзка тънък четвърт възел? Без огъване на тънък плат, обрат и да използвате кламер или игла, за да се определи резултата.

Не забравяйте, че този аксесоар е много по-лек, отколкото обикновено, и без скоба ще изглежда помия. Можете също така да друг възел, например, poluvindzor.

Poluvindzor

Ти не знаеш как да вържеш вратовръзка бързо и изглежда страхотно? Използвайте poluvindzor възел. Класически Уиндзор възел може да изглежда сложно за тези, които не знаят как да завърже вратовръзката си и poluvindzor ще бъде наред.

Тя може да бъде закрепено към различни видове - тесни или широки, ще бъдат еднакво добре изглеждащ. Възел е симетрична, триъгълна.

Как да вратовръзка вратовръзка

Увийте врата, така че с широката страна е позиционирана в ляво и малко под тесния край.

Широката част е проведена на тесен и обрат около нея, а след това е прекаран през върха и след това се завъртиш котва част, а след това имате нужда от повече време, за да вденете вратовръзка в горната част и затегнете примката.


Как да вратовръзка вратовръзка

Между другото, този метод на завързване равенството не се появи толкова отдавна - скоро той е бил само на десет години, въпреки това много модерен и забавен сайт, и да го научи да връзвам на човек да се справи с всеки възел.

Как да вратовръзка вратовръзка

Ако не можете да се възползвате от един лесен начин да вържеш вратовръзка, а след това, разбира се, можете да носите вратовръзка с еластична лента - Тази опция е подходяща с пеперуда.


Ако си спомняте типичното черно Cravat, които поставят едно дете в начално училище, а след това не се притеснявайте - съвременната модна индустрия предлага интересни решения, например, можете да носите пеперуда, изработени от дърво или ламинат - разбира се, за бизнес събитие, тази опция може да не е необходимо, но ако вашият целта е да присъства на приятелски събитие или семейно тържество, можете да поставите на нещо хубаво - например, ръчно вързани вратовръзка.

Няколко съвета

Не се страхувайте да експериментирате - в крайна сметка, всички тези компоненти вратовръзка нищо повече от обичайните красиви възлите, опънати в правилната посока. Те не са по никакъв начин трудно или морски туристически обекти, просто има повече внимание към чистотата и симетрията на събранието.

Не забравяйте да погледнете как да вратовръзка вратовръзка poluvindzor - след много става ясно. И ако се разбере как да се вържеш вратовръзка Уиндзор. тогава всеки двоен възел на вратовръзката ще престане да бъде проблем за вас.

Как да вратовръзка вратовръзка

Ако се интересувате от сложни възли, а след това погледнете как да вратовръзка вратовръзка по схемата - обичайните вратовръзка двоен възел с двойно плитка изглежда много впечатляващо, но за съжаление се разбере как правилно да вържеш вратовръзка със съраунд възел Оказва се, не за първи път.

Харесва ли ви? Сподели с приятел: