Как да вратовръзка вратовръзка стъпка по стъпка, сайтът за истински мъже

Как да вратовръзка вратовръзка

Историята на този аксесоар като равенството е много дълъг, вратовръзка сходство срещна египтяните и римляните, а след това те вече не приличаха на шалове около вратовете им. Първият вариант е подобен на съвременната вратовръзка, се появи в хърватската армия, погрешно шалове около вратовете им на войниците започва да се нарича "легло" на думата хърватин.В вида, в който го познаваме днес вратовръзка, той се появява в началото на ХХ век и зае мястото си на първо място в гардероба на политици и бизнес ръководители, а след това вече са мигрирали в кръга на обикновените хора.

Вратовръзки са различни по ширина, дебелина и структура, е плетен трикотаж, кашмир, коприна и украсени с различна цветова схема.

А уважаващ себе си човек, особено въртящи се в бизнес средите, винаги има такъв аксесоар в техния гардероб.

Как да вържем вратовръзка за употреба

Начини да завържете връзките и голямо разнообразие от това може да бъде объркващо, но не всички, че е трудно, колкото звучи, просто трябва да следвате няколко прости правила. Tie трябва да се намира над нивото на колана и отговарят на размера на яката на ризата.

Някои хора вярват, че можете да вратовръзка вратовръзка 85 най-различни начини, но най-често срещаните варианти 5-7. В началото на процеса на настройка на тесния край на една лява и дясна, но ако сте начинаещ, започнете, защото вие правите най-добре прост възел.

Как да вратовръзка вратовръзка

Направи полукръг от широка лента, извадете под тясната ивица, следи ситуацията, да не се създава гънки и лентата не е усукан. Хвърлят в широка лента в горната част на тясната ивица и нишката, след което пръстенът се образува. След това, по-широки ленти спра и да се придържат в през пръстена, тогава ще трябва да го дръпнете надолу и се оправям.Вариант обвързване Уиндзор - класически. За да се направи такъв възел, следвайте стъпките, като в обвързването на "прост събрание", но по-широки ленти с освобождаване малко повече, да сложите кръст две ленти по врата и поставете широк колан под тясната ивица договори, след като примка около брадичката си. В края на долната широка лента, издърпайте горната част на тясна лента в дясно, след това се повтаря едно и също нещо в ляво.

Как да вратовръзка вратовръзка

Темата широката лента в пръстен около брадичката.
полу-Уиндзор - равнобедрен триъгълник, по-малки по обем от яката на ризата "Уиндзор" не може да вдигне.

Дръжте се панделка на врата вратовръзка предни странични краища на кръст, на широката ивица на върха на тесен, широк колан, за да дръпне в долната част, тясна лента трябва да бъде към ляво, дръпнете широката лента нагоре, придържайте се в до околовръстното и отново темата отляво, което трябва да донесе широка лента на тясна ивица надясно, дръпнете вратовръзка широка панделка в пръстен от вътрешната страна и в края на пръчка на възела на вратовръзката, го издърпате.

Как да вратовръзка вратовръзка

Малък възел Hang около вратовръзка врата долната, широка лента, поставете остави под тясна лента завършва пресече, широка лента премине правото по тясната ивица и издърпайте широка ивица от върха, след vdet на ринга от долу нагоре и издърпайте широка ивица в пръстен в края затегне и изправете , Този вариант е подходящ с стегнато яка.

Как да вратовръзка вратовръзка

По дължината на яката е много подходяща за двойно възел. Дръжте се панделка на врата лицето на, широка лента лежеше вляво, за да тесен единица е по-ниска, пресякъл лентата, така че широката ивица е точно над тясната ивица, придържайте широка ивица от тесен, а след това отново през тесен и отново под тясната ивица, стик в широк вдяване на лентата в пръстен в дъното нагоре, тегли широка ивица през ухото и изправяне.

Как да вратовръзка вратовръзка