Как да унижи човек морално, думи

Как да унищожат човешкия морал

Как може думи - морално, но наистина скромен човек? - Нека не говорим днес за това как лошо и грозно целенасочено унижават хората. Нека да разгледаме всичко това под такъв ъгъл, че след като хората търсят начин да унижи някого - тогава няма да има поради тази причина. Ние ще уважим избора си!Как да унижи човешко бръмча думи?

Методи вербална (морални) разграждане на човек:

Можете да персонализирате всичко, така че ще се забавлявате, и лицето, което искате да унижи за някои "услуги" - тъжни ...

Кажи, например, такива фрази като:

  • "Всички наоколо - на хората, а вие - истинските утайката на обществото!".
  • "Вашето интелект отиде на разходка и не се върна!".
  • "Липсата на интелигентност не може да бъде нещо, което да компенсира!".
  • "Розета мина tusuy тук, както и че с такава сила може да zageorginit че obsirenishsya сигурност!".
  • "По-добре е да отидете на английски, а аз и другите езици мога да изпратя!".
  • "Ела при мен, една торба, пълна с дупки шумоли!".
  • "За психолозите се отнасят до вас, че е време! Въпреки, че .... За някои психолози, психиатър, а ако има вече е безсилна?! ".
  • "Hit да продължа глупост, паразит!".
  • "Аз нямам време да се грижим вашия zakompleksovannost - Hide".

Говори само неприятна истина, че човек ще бъде трудно да слушате. Но той не би имал нищо против, защото не кажа лъжи една-единствена дума. Между другото, това е важно не ПИБ за да не се развали ефекта. Оказва се, че истината може да бъде за шофиране мъж за морална безизходица ...

експозиция

Болните, крехките места

Разбира се, всеки има нещо в него, отвратен или боли да се говори. Тук! Такива теми - тези оръжия. Тези и да доведе в разговора. Толкова много, че хората не могат по никакъв начин с него "приплъзване". Преместете (до) на разговора може да направи по-рано. Можете ли - на разстояние от маншета, ако фантазия и въображение Наистина не пропусна.

Преките и косвени недостатъци трансфер

Един мъж от унижението няма да знае да прави с него. Създаване на ситуация (и условията за това), че лицето не може нито да избяга от вас, нито си тръгне. Говори, говори, говори. Не пропускайте нищо! Особено, ако дефектите да има отрицателно въздействие върху обществото, на хората, на професията, във вътрешния кръг, ако недостатъците на лицето, създават огромен дискомфорт.

Назоваване без BADWORDS

Направете списък на болезнени думи, които ще засегнат точно. Пример: "коза", "задник", "идиот", "идиот", "животно", "глупак", "копеле" .... Списък себе nasochinyali, продължавайки своята дори за неопределено време. Важно е, че всички думи бяха изречени изключително за тази тема, по времето, когато е необходимо. Не неща разговора, като тези обидни думи, така че те отпаднаха! Давайте и (по думите на съдържанието) на правилните места! Тогава те "хване" и унижи морално.интимна обида

Казвайки, че има малка пишка, че той е истински импотентен, че той никога не е бил член на глобата не е .... Е, и така нататък и така нататък! Слинг кал достойнство на човека, неговите способности. О, колко е надолу! И комплекси са родени. Той за първи път никак не се забелязва. Тогава той осъзнава, че "удари". Той дори вярвам във всичко това, което казвате умишлено. Повярвайте и дори те мразя за известно време! Просто мразя и онези, които го похвали в леглото, който говори луксозен дума за неговите заслуги.

игнорирайки

Не отговаряйте на призива му (разговори), както и неговите мнения, не се поздравяват, когато се среща с тях, се преструват, че тя не се затваря (дори и да е, за да устои на пет крачки от вас). Постарай се да го накара да разбере, че мислите, че той е само на уединено място, нула!

Не говоря с него, не отговори на въпросите му, не отговаряте обида за обида. Представете си, че сте пуснали (за да спечели) в "мълчание". Млъкни, че ще се опита да те хванат в разговора, да направите комплимент, кажа нещо.

Безразличие - пълен

Внимание към човека и не се притеснявайте, ако това ще ти дам подарък, да направи изненада или нещо много добро.

жестоко унижение

Как наистина да унижи човек? - Жестокостта. Ако човек, например, има някаква липса на физически упражнения, можете да се възползвате от него. Как? Или се създаде ситуация, в която той се чувства безпомощен, или да се обадите на човек (по точно на този конкретен липса на).

похвали

Мъжете Разкажи за постижения, за това, което сте постигнали. Състояние: Трябва да говорим за тези постижения, които все още не са за сметка на един мъж.

относно положението

Създаване на ситуация, в която се изисква човек да го помоли за помощ към вас, а не на другия човек. Човече, от една страна, свалят, че той осъзнава, че без теб то определено не може да се направи. На второ място, много разбиране на това, което той се нуждае (необходимо и важно!) Помолете за помощ от една жена, която го убива психически.

Изрази за унижение

напомняне на миналото

Историята на историята (спомени от миналото). Напомни лицето на някои от неговите действия, за някои от нелепо си грешката, която е в миналото. Кажи го с усмивка, със смях и с злонамерен сарказъм. Нека лицето ще оцелее същото състояние, че той някога е имал в момента на самото "комикс злополука".

Как да унищожат човешкия морал

Как да се помоли за подаръци за мъже? Как и къде да се намери човек за сериозна връзка? Искам да се запозная с мъж за сериозна връзка. Как да го приложат? Къде да се срещне с нормален човек? Какво вълнува мъжете и жените? Чувствата са охладени. Какво става, ако чувствата на мъжа преминали, охлажда?

Как да унищожат човешкия морал
Списък на филми с непредвидим обмен, което си струва да гледам!

Как да унищожат човешкия морал
Списък на най-интересните филми с увлекателна сюжетна линия

Как да унищожат човешкия морал
"Бременност" книга мечта. Защо сънувам сън на бременност?

Как да унищожат човешкия морал
Напиши един човек, така че той се усмихна и отвърнат със същото!

Как да унищожат човешкия морал
Фолк поличби: "Какво и защо сърбеж лявата длан?"