Как да стана русалка от дома, без да е пълнолуние видеото

Момичета, очароваха атрактивните и грациозна море красавици се мечтаят за това как да се превърне в русалка. В края на краищата, това е присъщо пъргавина, харизма, дадена възможност да управлява елемента вода. Стани русалка, имаме силата и магията на една мечта? Има няколко тайни за това как да изпълни желанието си, всичко, което трябва - безгранично въображение и вяра в чудеса.У дома, за да се превърне в русалка ще ви помогне да се визуализира на метода. Казано по-просто, ако сте ясно разбирам всичко до най-малкия детайл: как се виждате след русалка характеристики на външния вид, до точката, как виждате опашката си, а нейният цвят. Не забравяйте за магическите способности, които имат красива панорама. Както без тях, тъй като русалки имат специални магически бижута: висулки, гривни и други бижута.

С цел да се Впоследствие се оказва, се превръща в русалка, ще трябва да си седят вкъщи ден в мълчание, след като са подготвени празен лист хартия и химикал. Правилно фокусирани, затворете очи и си представете себе си русалка. Нещо, което казва, фантазия, запис или рисувате върху лист хартия. Подробностите и ярко се всички описани по-вероятно преобразуването.

Как да се превърне в реалния живот русалка

Следваща лист да се скрие в къщата в уединено място и изчакайте, разбира се, моментално чудо не може да се случи, но ако наистина вярваме, че всичко е възможно!

При втория метод, ние предлагаме да увеличите шансовете да се превърне в русалка у дома. Първо трябва да се направи всичко, описано в първия метод, но трябва да се скрие листо до момента, тъй като Луната се напълни и небето в този момент ще бъде звездата.Как да се превърне в реалния живот русалка

Leaf с една обичана желание да "се превърне в русалка", пълнолуние напусне къщата на перваза на прозореца, така че на лунната светлина падна върху него. Легнете отшумяват и не забравяйте да се мисли за мечтата си. Ако всичко върви добре, в листата трябва да се появи някакви признаци или внезапно изчезна някои писмо, написано от вас. Проверете внимателно всичко, забелязвайки има нещо специално в близко бъдеще, очакваме чудо.

Как да се превърне в реалния живот русалка

С цел да се превърне в русалка наистина, да се възползват от тайния начин. Имате нужда от символ, свързан с русалка. Почивка на брега или река, в залеза дойде на водата и по-ниски лявата си ръка във водата, както и правото да се изпрати до залеза на слънцето, като каза: "Малката русалка, излезе при мен, и ми даде ...." Тук е необходимо да се изразят желанието си и да стигнем до дъното на камъка или плащам и пеят песни, пее русалка и висока drawling глас. Този омагьосан символ трябва да носят точно триста шестдесет и пет дни, и желанието да бъдат изпълнени.

Как да се превърне в реалния живот русалка

Ако си мислите, че по-горе техники - митове или просто игра, не искат да чакат на пълната луна, или страда цялата година, прави магии с ръцете си точно сега: за да любим опашка на русалка на нашия уебсайт. Изпълня мечтата си в реалност! Чрез закупуване на опашка на русалка - ще се превърне в един красив, митичен водната красота на приказки и легенди.

Как да се превърне в реалния живот русалка