Как да спечелим пари от товара - общата схема на транспортната фирма - работа

Много хора искат да започнат свой собствен бизнес. Някои от тях се насочват вниманието си към сферата на транспорта. В крайна сметка, всяка компания трябва да доставя продуктите си на клиенти. А разнообразието от фирмите непрекъснато се разраства, така че винаги ще са необходими на собствениците на търговски превозни средства. Кол има огромно търсене, така че можете да непрекъснато да получавате товари. В тази статия ще разгледаме как да спечелим пари от превоз на товари, как да се организира една успешна транспортна фирма.







Решете какво наистина искате

На първо място, ще бъдат разгледани само по себе си. Това е много важно. Вие трябва ясно да се разбере какво наистина искате да се занимава с превоз на товари и са способни да преодоляват различни трудности, които непременно ще възникнат по пътя.

Ако сте от дълго време не остава идеята да се занимава с транспорт, спокойно пристъпи към неговото изпълнение.

регистрация

Първото нещо, което трябва да се регистрират като частен предприемач. или организира фирма (юридическо лице). Първият вариант е по-просто от гледна точка на документация и данъчното облагане. Достатъчно е да направите един предприемач - един-единствен данъкоплатец, да осигури товарни транспортни услуги. Първо трябва да получат сертификат за държавна регистрация, а след това с него да отиде в данъчната служба по местоживеене и да кандидатстват за регистрация вие като индивидуален предприемач.

Самостоятелно заети може самостоятелно да провеждат свои счетоводство. Достатъчно, за да се запознае с всички необходими документи.

Ако решите да се регистрирате юридическо лице (дружество), вие трябва да намерите счетоводител наведнъж (може да дойде) и адвокат, който да се справят с различни ситуации. Счетоводство в този случай е доста сложно.







Купуването на камион

Трябва да се отбележи, че не е необходимо да се купуват свой собствен камион. Първо, можете да работите като мениджър, това е, за да се осигури брокерски услуги. Тази работа ще позволи по-добро разбиране на процеса на транспорта, за да се окаже в основата на редовни клиенти (товародатели и превозвачи).

Автомобилите могат да бъдат отдавани под наем. Във всеки град, можете да намерите хора, които притежават товарни автомобили, но по различни причини не ги използват. Говорете с тях, може би те ще ви дам един камион под наем или продажба на изплащане.

Когато осъзнаете, че си знания и умения са достатъчни за ефективното управление на собствен флот, и са придобили някакъв финансов капитал, не се колебайте да купуват камиони.

Как да си купите камионите, казах тук. Не забравяйте да прочетете.

Вие трябва ясно да се разбере, че появата на нашия собствен автопарк от товарни автомобили, които ще срещнете на въпроса за търсене на драйвери. Как да се намери разумен шофьор, аз написах тук.

Най-вероятно, ще придобие камиони б / Y, така че да бъдат подготвени за честа ремонт. Намерете добър сервиз във Вашия град (виж списък на всички станции в Украйна е възможно тук).

Търсене на клиенти

Закупени превозни средства трябва винаги да се зареждат по някакъв товар. Това изисква редовни клиенти. Как да се намерят клиенти, аз написах тук. Прочетете.

Погледнете за работа по камионите си на следните уебсайтове Lardy-Транс и Della или Degruz. Вие също трябва да се обадя и да изпрати търговски оферти в различните компании, които теоретично могат да се нуждаят от вашите услуги.

С течение на времето, ще имаме изградена определена клиентска база.

Подобряване на оперативната ефективност

Вие трябва да се стреми непрекъснато да се подобри качеството на обслужване на клиентите, че в крайна сметка ще доведе до увеличаване на приходите на дружеството.

Може да се постави на превозни средства GPS-навигатори, има за цел да намали разхода на гориво, подобряване на нивото на обучение на водачите, обновяване на подвижния състав и така нататък.

Не стойте на едно място. Светът се променя непрекъснато, а вашата транспортна фирма, трябва да бъдат в крак с времето. В противен случай няма да бъде в състояние да се конкурира ефективно на този пазар. Повярвайте ми, много превозвачи.

Така че, сега знам как да правят пари от товарен. Накратко обобщава всичко:

  • Запознайте се с вашите цели и желания.
  • Регистрирайте се, самостоятелно заети лица, или да отворите своя собствена фирма.
  • Под наем или закупуване на собствените си автомобили.
  • Намери редовни клиенти.
  • Наем на офис и наемане на логистиката.
  • Растат и подобряване на тяхната ефективност.