Как да спечелим пари от filehosting

Turbobit.net достатъчно нова българска перспективно споделяне. На разположение за безплатно изтегляне с ограничения, както и да заплати всички бонуси. Новото в тази споделяне на файлове услуги е, че тя плаща за двете изтегляне на файлове, както и за закупуване на след плащане. Можете също така да създадете свой собствен споделяне на файлове на вашия домейн тип ifoldera и правят пари от това (всички технически въпроси, свързани Turbobit. Можете също така трябва да попълните само файловете и да предизвика потребителите да сваляния). Ако имате много трафик Сапорта е възможно да се споразумеят за собствените си условия. Обичайно вече е на разположение за изтегляне на файлове чрез FTP.Skachivaniya счита небрежно, приспада почти всичко. Печалба по-висока от DepositFiles и плащане идва в пътеките на деня.Какво дава най-бързо споделяне Turbobit файл

  • Обмен на файлове е възможно веднага, без регистрация;
  • изтегляне скорост до 1 Gbit / сек;
  • трансфер до 5 GB на размера на файла. Без регистрация 200 MB;
  • общата сума и броя на файловете ви е неограничен;
  • сваляне на файлове са от файлов сървър най-близо до вас;
  • Turbo специален достъп при по-високи скорости;
  • файл за съхранение на 30 дни след последното изтегляне.

Turbobit.net Споделяне има партньорска програма на 2 нива. Вие получавате пари, не само на партньорите ви доведоха лично, но също така и на партньора, който доведе партньора си. Всички плащания услуга произвежда само чрез намаляване на собствените си такса. Можете да получите 20% от приходите, участващи партньори ниво 1; 5% от доходите на партньорите, участващи 2 ниво.Регистрация Turbobit.net

Изчисление на система за възнаграждение направени в рубли. Теглене на средства чрез WebMoney в R или Z-портмоне, в зависимост от вашите настройки. Когато теглим средства от типа на портфейла WMZ, означава, че получавате по обменния курс в деня на плащането. времето за обработка на заявката е на 3-4 дни.

Размери качват файлове и условия на съхранение

За нерегистрирани потребители максималния размер от 200 MB. След регистрацията, максималният размер на 5 GB. След придобиването на Turbo достъп Максималният размер на файла не е ограничен.

За нерегистрирани потребители периода на съхранение на файлове от 7 дни. За регистрирани потребители само на 30 дни от периода на съхранение на файлове от последното прехвърляне. За потребители с Turbo достъп до 180 дни след период на съхранение на файлове от последното прехвърляне.

Създаване на споделяне на файлове

Друг вариант е да печелите на споделянето на услуги - да създадете своя собствена услуга за споделяне на файлове, както и да печелят своите файлове посетители. Ще получите пълен ресурс за обмен на файлове в свой собствен дизайн под собственото си име. Всички техническата част (дисково пространство, натоварването на сървъра, технически капацитет, потребителски скриптове, фактуриране и т.н.) TurboBit е направила. Тук можете да получите пари от сайта си - е% от всички покупки на вашия сайт, както и всички регистрирани потребители, които имат - това е вашите реферали. Ако други думи, те плащат 20% от всички изтегляния на вашия сайт (с платени и свободни от). Само когато точката не е, че вие ​​качвате файлове през него, но фактът, че потребителят, който има regyatsya vashiimi refami автоматично. И това, което те вече са разпределени - това няма значение.

Сега вие също можете да започнете да печелите добри пари за filehosting Turbobit.net.

Сподели с приятели: Nbsp