Как да си направим тампон за гинекология как да се направи у дома

Как да си направим тампон у дома

Днес, много често за лечение на различни видове женски болести гинекологични тампони употреба. Много жени, след като изслуша за техните лечебни свойства, които те искат да се опитат да решат проблемите си гинекологичен план. Първият въпрос, който възниква в този случай: "Как да си направим тампон за гинекология себе си?".Как да си направим тампон?

В зависимост от материала, от който е възможно да се произвеждат тампон, те са разделени на марля и памук.

Първият се състои от стерилна превръзка. Когато производството е най-добре да се използват стерилни ръкавици. Ножици, които режат превръзката, по-добре да се справят с дезинфектант.

  1. От малка ивица на бинта се реже, дължината на които не трябва да надвишава 15-20 см.
  2. След вземе памук, сплескани на топка, която е поставена между слоевете на сгънатата половина на превръзката.
  3. Краищата на марлята са свързани помежду си, да ги закрепват дезинфекцирани нишка. Върхът на нишката е останало, за да можете лесно да отстраните тампона.
  4. Преди пряко приложение, тампон напоен с наркотици, който е бил назначен от гинеколог.

В зависимост от заболяването, неговия характер, в гинекологията за лечение с използване на различни видове тампони.

  1. Кал тампони, използвани в гинекологията лечение на хронични заболявания, които могат да включват: Параметри аднексит. цервицит, coleitis. Известно е, че замърсяванията на тялото в същото време осигурява топлинни и химични реакции. За производството на такъв тампон, прилага терапевтично кал, която е импрегнирана с памучен тампон, който се намира във вътрешността на тампона произведени независимо. Черен насърчава вазодилатация, което увеличава притока на кръв към орган, като по този начин подобрява трофизъм на тъканта, което води до бързото им възстановяване.
    Как да си направим тампон у дома
  2. Прилагането на тампон с алое, една жена ще може да се отърве от различни видове възпаление на репродуктивната система. Например, често се използва в гинекологията на такова заболяване като вагинит, като анти тампон.
  3. Често се използва в гинекологията на тампони с прополис. Те са рана-лечебни свойства, така че често се използват във връзка с изплащането на жените след операция. Прополисът. както и техни производни, той е широко използван за лечение на заболявания като цистит, трихомониаза, цервикална ерозия, хламидия и др.


Как да си направим тампон у дома

матката биопсия изглежда ужасно и болезнена процедура, но в действителност това е един обикновен диагностична работа. Проверете при какви заболявания назначават този анализ и ще си дадете сметка, че не е необходимо да се откаже от него.

Как да си направим тампон у дома

Dimexidum - разтвор, който се използва успешно в козметиката, медицината и по-специално в гинекологията. В някои случаи, полезни Dimexidum жените и как да го използват - да обмислят показания и противопоказания.

Как да си направим тампон у дома

В нормално състояние на матката на жена не трябва да има течност натрупвания. Изключение - периода след овулацията. Ако течността в матката се намира в друго време, ние трябва да се търси откъде е дошло от там.

Как да си направим тампон у дома

Положителното влияние на пиявици по тялото е доказано от лекарите. Стимулиране на имунната система, което се случва, когато пиявица ензим хвърлят в човешка кръв, което води до скорост на всички органи и системи, особено в гинекологията линия.

Мнение Автор: администратор