Как да си направим сами да се измъкнем от леглото сутрин

Сутринта неколкократно натиснете бутона на алармения часовник "отложи" третото око, пие литра кафе, но все пак след няколко часа се почувствате като в сън отидете? Как да направите себе си ставам сутрин? Ако искате да се събуди бързо и се чувстват весели, да го направи.Как да направите себе си ставам рано

Как да си направим сами да се измъкнем от леглото сутрин

отидете РАННА

Това е много проста: лесно да се получи, трябва да се спи. И, за да спи, трябва най-малко 7-8 часа на ден, по-малко време, тялото не разполага с време, за да се възстанови. Трябва да се изкачи рязко в 7 часа сутринта, за да се подготви закуска изобщо и събиране на детето на училище? Така че, не си лягам след полунощ. А по-добре - дори по-рано, защото на хормона на растежа, което ни позволява да се поддържат във форма и да не наддават на тегло, се произвежда само от 23:00 до след полунощ, а само в съня си.

ЧИСТИ джаджи спални

Не зареждайте през нощта

Ако сте здраво вечеря и веднага заспа, релакс няма да е лесно, защото тялото се нуждае, за да упражняват много усилия за възприемане ял. Освен това, на пълен стомах, легнали, натиска върху диафрагмата, и това пречи на дишането и трудна работа на сърцето. Резултатът - можете да получите горещо, задушно, боде сърцето, два часа, можете да не отида да спя и на сутринта не може да расте. Оптималното време за вечеря - 3 часа преди лягане, като в същото време се опитват да не преяждаме. Комплексните въглехидрати (зеленчуци, кафяв ориз, тестени изделия от пшенично брашно) + ниско съдържание на мазнини протеин (сирене, риба, морски дарове, яйца) - това, което имате нужда.

Не се напиват през нощта, във всеки смисъл на думата

От една страна, това е много вероятно, че няколко чаши вино преди лягане, за да ви помогне да се отпуснете и да заспите веднага. Но учените са доказали, че алкохолът значително намалява качеството на съня. сън става по-малко дълбок и по-непостоянно. Така че, дори и след 8 часа в леглото, рискувате да се събуди без захранване. Заключение: избягване на алкохол 2-3 часа преди лягане. И бъдете внимателни със зелен чай и дори обикновена вода. Ако през нощта, което трябва да тичам до тоалетната, не е изненадващо, че те не получават достатъчно сън.Настройте алармата далеч от леглото

Ако алармата се включи в далечния край на стаята, ще трябва в никакъв случай да се покачва - най-малко, за да изключите алармата досадно.

КУПЕТЕ АЛАРМА с осветление

През есента и зимата е трудно да се събуди, защото все още прозорецът е тъмен и изглежда, че дори и късно през нощта. Service осветена не само разговори, но и време започва да свети все по-ярко, симулиращи изгрев слънце.

Веднага след събуждане изпийте чаша вода

През нощта тялото губи влага, и е лесно да се събуди, ще трябва да възстанови запасите от течност. Вечерта налее чаша вода и я постави на нощното шкафче до леглото.

Енергично Разтрийте ръцете си заедно

След това разтривайте цялото тяло. Това ще подобри кръвообращението и помага да се развесели.

Възлага на сутринта на най-приятното ДЕЛОТО

Да, правилно отбеляза, обикновено всеки грях, особено тези, които ми харесват, дълго работно време, тъй като се върне у дома, така се оказва, че всичко това, което беше и това, което е в хладилника ме погледна, аз искам да последователно в устата стегнете и да се насладите, както и както казват тук, в тази ситуация и в позиция, където гладните идват да работят, както се казва калории не мислят, и се оказва, че всичко, което не е вероятно да няма цифра, нито сън със спокоен, не реват ужас от това, което получаваме ponapihali корем!

Събития и новини
  • Как да направите себе си ставам рано
    Рецепти необичайни хотдог, които обичат деца
  • Как да направите себе си ставам рано
    Фото изложба на Никола Ви очаква!
  • Как да направите себе си ставам рано
    Ключови факти за кърменето, които трябва да знаете всичко

Как да направите себе си ставам рано
Destiny звезди комик с дълбоко чувство на хитри очи. Съдбата на Александър Панкратов-черно