Как да си направим POM-помераните от прежда, хартия и опаковки от

Как да си направим POM помераните-прежда? Има няколко прости начини за производство на тази популярна украса. За да направи и може да бъде направена от различни материали и украси всичко от шапки за аксесоари. Днес ние ви предлагаме майсторски клас как да се направи POM-помераните от прежда, конци и други материали.Как да си направим пискюл на опаковките

РОМ-POMS от прежда

Най-честият материал - прежди или конци. Е, как да се направи POM-помераните от прежди или конци? Помислете за един прост вариант.

Първо картон нарязани на два пръстена с идентична диаметър. Те трябва да съответства на желания размер на РОМ-ОРП. Ние трябва да помним, че колкото по-голям диаметър на отвора на пръстените, на по-строгите той ще пискюл. Сега ние звъни се наслагват един върху друг и започват да се навива на преждата. От размера на раната прежда това зависи колко пухкав пискюл успее. Освен това, между пръстените придържа ножици и проби без да се движат картон, нарязани на преждата.

Как да си направим пискюл на опаковките

Сега пръстените са изчезнали и фиксират прежда нишка. Краищата не могат да режат и да напуснат, а след това, което се приложи пискюл.

Когато Боб е свързан, можете да премахнете картона. И отрежете полученият продукт е с ножица.

Помпон от прежда готов.

Как да си направим пискюл на опаковките

Той може да даде необходимата форма и дори да отрежете по съответния начин. Ако сте приели твърде много прежда удобно да го разделете на малки топки, които са лесни за да се проведе на ринга. Помпон прежда е перфектна в капачката. Основното нещо - да вземете прежда в тон с основния продукт.Материал "кожи"

Друго изпълнение на материала за помпони - кожа. За да се произведе декорация със собствените си ръце е много проста. Нека да разгледаме инструкции стъпка по стъпка.

материали, необходими

 • козина
 • Креда или маркер за маркиране на кандидатстване
 • ножици
 • Цилиндрична форма (може да бъде заменена с всеки кръг обект подходящ диаметър)
 • Теми във кожа тон
 • Дантела или лента, подходяща за цвят
 • игла
 • Padding полиестер или вълна за пълнене
 1. На първо място, лежеше на козината и Мездра прикачвате модел или се проследи кръгла шаблон. Сега внимателно изрежете кръга. Следваща са обвити отвътре навън цялото парче големи шевове. Важно е да се хване на козината, за да се избегнат нередности.
 2. Сега за пълнене. Вземете необходимото количество и го връзвам с тиксо или низ.
 3. Сложете свързана пълнител кожа лента навън.
 4. Сега за краищата на нишката, която е пробит кожа, ние започваме да дръпне детайла. Това трябва да се прави толкова дълго, колкото ще има дупки. В противен случай рисковете за пълнене да изпъкват.
 5. Лентата може да се остави, за да го използвате за по-нататъшно прикачвате пискюл за неща.

Как да си направим пискюл на опаковките

Пискюл от хартия

Pom-помераните от прежда или кожа са идеални за украса на дрехи. Но помпони могат да украсят не само на капачките. Ако сте приели за извършване на тънка цветна хартия, можете да получите голяма стая декор за празника.

материали, необходими

 • Тъкан хартия (велпапе, в тъкан, тъкан, креп)
 • ножици
 • конци
 • лента

Вземете осем листа хартия, необходима ширина, като се има предвид, че избраната ширина - диаметърът на топката в края на краищата. Сгънете листа един върху друг. Акордеон кратни листове
Fold за образуване на лента. Сега сгънете наполовина и детайла, получен чрез линията в вратовръзка нишката средната леко.

След това трябва да отрежете ръба на полукръг или друга форма.

Сега е време да се изправите леко детайла от двете страни на кошарата и топката на пух, без разкъсване на хартия в същото време.

Как да си направим пискюл на опаковките

Помпони на пакети