Как да си направим POM-помераните от прежда, пакети, кожа, хартия

Понякога, когато се вгледате в който и да е продукт, изглежда, че нещо не е достатъчно за неговото подобряване. Само един малък детайл може драстично да промените външния вид на негово мнение на интериора на стаята. Тази част може да бъде по-РОМ-помераните, които могат да бъдат направени от конци и други материали, както и методи за това как да го направя, те са много.Всеки, който може да изпълнява такива елементи, дори и без да е майстор в областта на занаятите.

От помпони резба

Това е може би най-популярната форма на този продукт.

За производството му се нуждаят от тези материали:

 • Компаси, които могат да бъдат заместени с всеки обект с кръгла основа форма;
 • Картон, която трябва да е плътна, за да по време на производството помпони с конец не е прегънат;
 • ножици;
 • Конци за плетене. Те може да бъде всеки цвят, обикновен или на петна, но това е по-добре, ако преждата не е много дебел.

Процесът работи по следния начин.

Как да си направим пискюл на опаковките

 1. Използване на задна или на компаси и обект с кръгла основа нарязани две среди със същия диаметър, като се използва картон, и след това те се направи в отворите, които ще съвпадат от двете страни на мястото и имат един и същ диаметър.
 2. Поставянето на две картон кръг е навита резба върху тях. Необходимо е да се извърши така, че всеки слой на плътното прилягане един до друг, но не са били наслагване един слой към друг.
 3. Ако искате продукта, за да се получи гъста не да се ограничи до един ред от прежда - тя трябва да бъде прекратено обратно в няколко серии. За удобство, можете да използвате плетене на една кука куки правят по-лесно да се пренесе в един конец. Но ако дупката в картонена кръг, достатъчно широка, можете да направите без него. Брой редове на резба върху пръстена, което ние направихме от картон, ще зависи от това как буйни помпон, което искате.
 4. На следващо място, отрежете конците на празен кръг линия. Опитайте се да изпълните тази стъпка внимателно, за да се избегне по-късно трябваше да отрежете ръба на продукта по-нататък.
 5. Малко встрани картонени заготовки, като се уверите, че всички секции с нажежаема бяха на мястото си и не се вписват в общата дължина.
 6. Ние продължаваме да се направи POM помераните-прежда от раната средна продукти от една и съща нишка се използва за създаване на основната част от него, да го направи.
 7. Чрез пръстите изправяне на преждата, като продуктът пухкаво, отрязани излишната част на преждата, и, ако е необходимо, с помощта на ножици привеждане краищата.
 8. Ако е така пухкав пискюл Оказа се, че не е възможно да се премахне картон база, от която се нуждаят, за да почисти чрез рязане.

Той също така предполага използването на конци. Само една ножица и ръцете си от прежда, необходима за производството на продукти.

Процесът работи по следния начин.

 1. Изправете лявата си ръка (ако сте с лявата ръка, нали). Той ще послужи като основа за навиване пръстите прежди в същото време трябва да бъдат затворени.
 2. прежда рана в точното количество (от него ще бъде по-детайлно ще бъде по-буйни).
 3. Внимателно се отстранява заготовката от дланта, средната намотка резба изрязания ръб на.
 4. Пръста пищната детайл, отсече излишните краища.

Помпони, направени по този начин да се различават от тези, направени с помощта на картонени кръгове, така че те ще имат някои ограничения по размер, поради ширината на дланта си, а вторият метод на производство на продукта ще се представят различни диаметри.

Ако имате нужда от малки помпони, можете да навиете прежда от 4 пръста и 3, или 2. За същата цел може да се използва като база щепсела.

POM-POMS хартиени

Тези подробности могат да се използват за украса на стаята, коледната елха, зали за провеждане на всякакви тържества и така нататък. Г. Важно е да се вземе под внимание, от което на хартия е по-добре да се направи POM-помераните и много шивачка се съгласявате, че напълно подходящ за тази креп хартия.Това са необходимите материали:

Как да си направим пискюл на опаковките

 • Хартия креп - един продукт, необходим материал в количество от 1 лист, чийто размер е 200x50 cm;
 • лента;
 • Молив (прост);
 • Letter клипове - 2 бр.;
 • ножици;
 • Тънка тел;
 • Line.

производство на алгоритъм е както следва.

 1. Лист хартия, сгънат на руло, нарязани на половина, озовал се в средата с линийка.
 2. Разширяване на една от двете ролки получени, сгъване на половина и след това в половината отново до получаване на 4 слой материал. Ръбовете на хартията за рязане, като по този начин да се получи 4 формат лист, който ще бъде 50h25 см. По същия начин споделят втора ролка.
 3. Нарежете дължина проводник на около 25 см (най-много), определи листовете със скоби, ножици по един дълъг странични нарязани контри или полукръгове.
 4. Освен това, за производството на хартия POM-POMS от последните, които са акордеон, но преди това е направено, отстранява от края на скобите.
 5. С помощта на линийка, търсейки средата на получения акордеон, направете прост молив марки като точка на сайта. По думите на увита около духало тел оправя с възел.
 6. За да скриете жицата в началото на това ние вратовръзка лентата, той ще затвори на продукта, когато е готова.
 7. Помпон изправете последователно дърпа и изправяне ръцете му всеки слой на предмети, като се започне от върха.
 8. Когато стигна до средата, ние се обръщаме над продукта и продължават да вършат същата манипулация, но в обратна посока, за да Помпон обърна.
 9. Тя може да се случи, че "венчелистчета" пом-ОРП ще изглежда в две различни посоки, но като цяло играта не образува. В този случай, задръжте лентата по-близо до центъра на града, в тръс продукт и ако е необходимо, ръцете подредете хартията, така че да получи топката.

Ако трябва да се направи бижу, което ще се транспортира, например, за да украсят банкетната зала, къщите са направени само празен, а те трябва да се справи на място.

помпони на пакети

Те често може да се види от почитателите на определени спортни отбори. Но приложени помпони на пакети също е възможно, и с цел украса, така че трябва да се запознаете с това как да ги направя.

Имаме нужда от тези материали:

Как да си направим пискюл на опаковките

 • ножици;
 • Пакети с различен цвят;
 • Химикалка;
 • владетел;
 • Фолио (може да бъде заменен цвят хартия);
 • Скоч.

Как се прави.

 1. Откъснати от дъното на опаковката, се справят, да се използва до края на правоъгълници изрязаните. Докато ръб-точно около 10 см, която е необходима за образуване на дръжки, марка съответствие с химикалка. Чрез втория дългата страна с напречна маркировка на ширината на ивицата от приблизително 1 cm. С помощта на ножица или нож канцеларски правят разрези малко преди достигане на дръжката.
 2. За производството на продуктите се нуждаят от няколко пакета, за да изглежда приличен. Ние извършваме подобни манипулации с няколко пакета.
 3. Поставянето на всички пакети от страните по взаимно - дръжката, за да листенца дръжката, за да листенца. Дръжките са преплетени в един пакет оправя "микрофон" пом-пом, заграждането му място на касетата.

По подобен начин продуктът може да се направи с помощта на фолиото.

помпони Fur

Такива детайли често могат да направят за декоративни шапки, връхни дрехи, пуловери, но можете да ги използвате за други цели.

 • Кожа (може да се използва като един материал и изрязване);
 • Химикалка;
 • лента;
 • хартия;
 • Конци за игла за шиене;
 • вълна;
 • Ножици.

Ние извършваме работа по този начин.

Как да си направим пискюл на опаковките

 1. Изрежете кръг на хартия чрез избиране на желания диаметър. Ние сме го използват като модели за козината на гърба на кръга обозначена с копчето.
 2. Контурът на кръга има нормална резба зигзаг шиенето се възползвате максимално от кожа кръг нарязани. Без срязването на конеца, затегнете го така, че козината изтеглен и взе форма топка.
 3. Сега ние трябва да се създаде интериора на бъдещия детайл.
 4. Вълна ролка надолу (тя може да бъде заменена със синтетичен пълнеж), тя също трябва да се получи формата на топка, която следва да се определи в средата с тиксо.
 5. Освен това, което правим помпони (или един елемент) чрез поставяне на памучен тампон вътре кожа топка ушити дупка, оставяйки свободен част на лентата навън. Опитайте се да дръпнете кожа плътно за да не показвате вътрешна декорация на бъдещето, но престараване не е необходимо, че козината не е повреден.
 6. Ние отдаваме за дрехи елемент, получен чрез свободния край на лентата. Ако пискюл от козина сте решили да направите, за такава позиция гардероб, като капачка, не оставяйте прекалено голям "опашка". и тя трябва да бъде изцяло на мястото на продукти с ценна кожа. Зашийте в този случай е необходимо да се съедините страна.

Всички тези прости съвети ще ви помогнат да създадете просто да изпълнява и стилни елементи, които ще бъдат чудесна декорация за дрехи, играчки, интериорен дизайн и др. Г.