Как да си направим обувките не са боядисани крака, serviceyard-удобно от дома си на една ръка разстояние

Какво да правите, когато цветни крачета за обувки

През есента ние купуваме или тъмен цвят обувки и забележите, че като се съвсем наскоро купили обувки цветни чорапи. Да се ​​образуват петна крака, които рисуват обувка преминава на крака или чорапи под влиянието на влага и топлина. Днес проблемът за оцветяване на обувката не може да бъде от значение, тъй като безскрупулни производители става все повече и повече. Ако сте собственик на точно такава обувка, а след това не се притеснявайте за това, но вижте какво да правя, така че обувките не са боядисани крака.Защо обувките започва да се боядиса?

Мнозина вярват, че изделията гардероб мастило - дефектни, но това не винаги е така. Обувки или ботуши, че цветните токчета, а не на целия крак, често считани в норма.

Важно! Например, продуктът е изработен от естествен велур, където вътрешната обхващащ малка вложка, предназначена да обувки не втрива при ходене. В този случай, влагата въвеждане на вложка, води до факта, че проливането започва велур и боядисване.

В допълнение към фабрични дефекти ще се нарича няколко причини за оцветяването на обувки:

 • продуктът е доста стар, горната част на стелката изтри, оставяйки мастило е била изложена;
 • когато носите обувки не спазват правилата на чорапи: те "почива" от време на време, често остават мокри.

Важно! Ако кожени обувки цветни фута (крак), а след това се прави на ниско качество на материалите и всъщност е дефектен.

Условия за грижа за обувки

Ето няколко съвета, за да се предотврати оцветяване:

 • Винаги изсъхне обувките след чорапите и обувките никога мокра пара.
 • Изберете обувки с дебела подплата на светли нюанси.
 • Използвайте спрейове за обувки, които създават невидими plenochku и предотвратяване на оцветяване.
 • Ако проблемът с лошо качество стелки, а след това да ги замени с по-добра светлина цвят.
до съдържанието ↑

Как да си направим обувки не е нарисувана от вътрешната страна?

Какво да правите, когато цветни крачета за обувки
Нови обувки с такъв проблем може безопасно да се приписва на магазина. Ако поддържа проверка и обувки изцяло нов, тогава трябва да върне парите.Важно! Напомни на продавача, които не са разрешени за използване в производството на нестабилна боя. Това е, в никакъв случай, истината е на ваша страна, а съдът ще потвърди това. Но не забравяйте да се върне обувките до магазина, то не трябва да се носи.

Ако парите, които искат да се върнат, пише жалба до защитата на правата на потребителите на услуги. След оплакването си независим експерт ще реши да ви даде пари за обувки или да напуснат покупка от вас. Плати за такава проверка се изисква от купувача. За случая, трябва да се направят всички необходими проверки и документи на обувките, предоставени Ви при покупка. Разбира се, не всички клиенти ще искат за един чифт обувки съдебно обжалване, обаче, продавачът виждат вашата решителност, ще се съгласи да върне парите.

Ако не можете да се върнете покупка или обувките не е изцяло нова, опитайте да използвате следните стъпки.

народни средства за защита

За обувки не рисуват краката, използвайте следните традиционни методи:

 1. Алкохолът. Избършете обувки с алкохол и я оставете да изсъхне и да се проветри.
 2. Репей масло. Разтрийте инструмент в проблемните области и да позволи на обувките, за да изсъхне на чист въздух.
 3. Оцет. Киселина е сравнително високо качество на търговец на наркотици: навлажнете с гъба или мека кърпа в оцет и избършете обувките вътре. Сухи обувки в свеж въздух, за да й се проветри и "убиват" миризмата на оцет.
 4. Лак за коса. Вътрешността на обувката означава за лечение на няколко пъти, дай обувката да изсъхне и повторете процеса, още няколко пъти. След обработка и изсушаване, избършете със суха кърпа обувки. 3-4 процедури обикновено са достатъчни, за да рисува по-добро задържане и обувки не са боядисани крака.
 5. Талк. За да се защити цветове поръсете с талк плата и се трият вътрешната повърхност на новите обувки. След обработка, се събират останките на чиста кърпа. Вместо това, можете да използвате талк бебешка пудра или нишесте.
 6. Wax. Нанесете продукта върху вътрешната страна на обувките, разтривайте в най-проблемните области и се оставя за няколко часа. Остават премахване прахосмукачка или влажна кърпа.

Важно! обработване на тел само напълно сухи обувки.

съвременни средства

На рафтовете има професионални средства: "Stop Color", "Anti Color". Те са направили производителите на обувки, да се грижи за своите клиенти. Използвайте фиксажи бои само известни производители, като например "Salamander", "Saphir", "Tarrago". С тяхна помощ можете бързо да се отърве от проблема.

Най-лесният начин да се отървете от излишните боя - това го измийте с помощта на специални решения. Такива средства често се използват от художници, за да се измие на четката. С помощта на инструмента, да се измие, но не придават пигментите на боя за обувки.

Важно! Изберете средства без мирис, или след известно време ще трябва да се бори с премахването на неприятен "аромат".

лентяй Съвета

Сложете стари чорапи и ходи в нови обувки у дома, което им дава възможност да се стигне боята върху стари чорапи. Може би след такава процедура, обувки спират боядисване чорапогащи и чорапи.

Какво става, ако краката му, за да рисуват?

Ако, обаче, краката му бяха боядисани в неестествен цвят, не се паникьосвайте. Има много начини да ви помогне да се справят с този проблем:

 1. Измийте краката си в топла вода със сапун.
 2. Токчета на ръцете и краката се търкат специален камък или пила за нокти на краката.
 3. Избършете краката с алкохол или лакочистител.
 4. След провеждането на процедурата, не забравяйте да се поглезите краката с подхранващ крем.

Разбира се, това е неприятен и не красиво, ако обувките са боядисани. Но разстроен заради това не трябва да бъде. Този проблем може да бъде отстранен в предходния начин. Надяваме се, че с тази дреболия ли да се справиш и да носи добри обувки, които е угодно на краката си.