Как да си направим лък, PVC тръби, видео ръководство производство съединение лък и стрели как да се направи за него

Как да си направим поклон пред блока
Onion представлява благородно оръжие. От древни времена тя е била използвана за лов на диви животни. В продължение на хилядолетия, този вид оръжие е подобрена и подобрена.Модерните му версии са направени с нови материали и технологии, от предишната гама от продукти, отличаващи се по снимки и удря точност.

Предимства на PVC продукти

Такова устройство е лесен за транспортиране. И големият размер не се намесва, защото той има устройство за събиране, че е много лесно да се демонтира.

Заедно с стрели ще се побира лесно в колчана. Теглото на такава малка лък и висока точност. Добро домашно инструмент на бойните способности не отстъпва на колеги по подразбиране.

Как да си направим поклон пред блока
Това древно оръжие прави със собствените си ръце, с PVC тръби, се различава от фабричната му версия по-малко тегло. И дървената аналог има по-висока якост.

Ниски разходи за пластмаси ни позволява да произвеждаме устройство с разходите, които ще бъдат много по-малко, отколкото закупуването на готовия продукт.

Pipe с PVC е най-лесен и достъпен вариант на материала. Можете да използвате остатъците след ремонта, или да си купите една малка част от обществените поръчки (3metra).

ВАЖНО! Допълнителна превъзходство лък с PVC - е използването дългосрочно. В крайна сметка, такъв продукт не подлежи на гниене, за разлика от дърво.

От това, което се състои части лук

Как да си направим поклон пред блока
Този продукт се състои от:

За да се получи траен рамо тръба полуфабрикат използване половина метра на дължина. Дръжката също е направен от него, или да добавите към дървото.

Дължина на стик, зависи от ръцете на някой, който ще се използва лък. За да кандидатствате солидна низ въдицата.

Подробна процес на работа

Целият процес работи е с няколко лесни стъпки: подготовка на части и по-нататъшното им колекция. Трябва да подготвим необходимите материали:

 • Дължината на PVC тръба. Достатъчно е да се 4 метра (като се има предвид факта, че първата част не може да бъде получена);
 • Изграждане сушилня да го загрее без открит пламък;
 • Защитни ръкавици;
 • Запечатването кабел. Можете да вземете в работата на монтиране на дебел кабел, или завъртете малко по-тънък. Ако подготвени празно има висока устойчивост на деформации на, кабелът не може да се прилага;
 • Дизайн за изправяне. Това може да се направи с помощта на дограма табла със специални скоби, за да се поклонят подробности. А повърхност на борда може да бъде пренасочен фолио;
 • Форма на дръжката;
 • Месина за риболов до 2 м;
 • ножовка;
 • Заготовки за стрели;
 • Материали за декорация.

Последователността на работа

 1. Как да си направим поклон пред блока
  Осъществяване на рамото. Тази част е най-важното в проекта. И работата започва с него. Парче изрязани от заготовката 70 до 50 см 1м. Кратко дължина, подходяща за малки глави лук. Ако имате нужда от повече продукт, трябва да се намали от 1м до един и половина.

Структурата на огъване на рамото е маркиран с химикалка или молив. За да се справят, трябва да се остави на 15 см, а останалата част е разделена на три равни отсечки. Близък сегмент и ще се огъват.

Маса конструкция тръба се загрява до мека състояние. (Не забравяйте, в същото време, да се носят защитни ръкавици).

След това, през кабел нея се добавя и детайла се нагрява отново, сега само на места и се сгъват. Веднага след като едната страна е омекотена, тя трябва да бъде здраво натискане на специално подготвена техника скоби. За да се справи остава една и съща форма, под него да приложи същата височина баровете.След като тръбата става твърд, притежава втората страна рамо (процедурата е абсолютно същата, както когато първата страна). Резултатът е направо пръчка, която има две плосък край.

Образуване на дъгата. За да направите това, цялата повърхност на детайла трябва да се омекоти леко. Формата на дъгата зависи от ефективността на устройството.

Моля, имайте предвид, че отсечката тетивата, лук малко завои. Когато самата работа не докосва дръжката, за да се предотврати изкривяване.

Към повърхността всичко изглеждаше красиво, допълнителни подробности zapilivajut подходящи инструменти.

 1. Как да си направим поклон пред блока
  Оформете дръжка. При подготовката на формуляра за дръжката, което трябва да се вземе предвид, че е кух (тя трябва да се поберат на тръбата). Когато е свързан към тези части е важно, че тръбата и дръжката са омекотена.

Ако не се използва детайла, писалката прави затопляне маркираната зона сграда сешоар. Желана форма след това внимателно изпълнена с ръка. (Само не забравяйте да вземете ръкавици).

ВАЖНО! Дръжка лък изисква специално внимание. От своята форма зависи от допълнително удобство на използване на устройството.

 1. Как да си направим поклон пред блока
  Дърпането на низ. От всяка страна на ръба обратно до 10 см, и да си водите бележки. Сега краищата се отопляват в даден момент, и те се изпълняват на завоя (около 60 градуса) в противоположната страна на огъването на дъга.

След окончателното охлаждане при около ръбовете се нарязва почти една трета от. В този случай, на ъгъла на среза и централната част е оставена за закрепване на тетивата. След острите ръбове или с файл, който да бъде обработена.

За да получите вратовръзка закрепващи риболов нишка. Тя трябва да бъде осигурено внимателно. притискаща сила се проверява чрез специално устройство, и то трябва да бъде двадесет килограма. Ако е така, тогава всичко е направено правилно.

 1. Стрели. За тестване на функционалността на устройството ще трябва стрели. Те могат да бъдат закупени в магазина, но можете да ги направи свои ръце.

Проверка на получената инструмента и стрелките на чувал с пясък. Първоначално го постави на разстояние от 10 метра, а след това постепенно да се увеличи разстоянието. Тъй като максимален обхват се определя от устройството.

 1. Как да си направим поклон пред блока
  Клирънсът. Този детайл не може да изглежда важно, но всеки уважаващ себе си представител на древността, който използва лък, тя украсена по всеки възможен начин. Тези стъпки обърнат специално значение. Всяко въже, а всеки допълнителен елемент е имал голямо значение.

Ако искате да се разпредели по някакъв начин на вашето творение, то тогава е възможно да се използват всички подходящи елементи.

ВАЖНО! Когато се регистрирате, не забравяйте, че структурата не може да бъде претоварен, и трябва да се вземат под внимание всички нюанси.

Производство на съединение лък

Съставните лъкове разлика е, че той има повече блокчета, които улесняват напрежението на низа и спусъка. За да направи такова устройство по-трудно.

Разберете как да се направи лък с блок PVC тръби, щете сключвана информация. Имаме нужда от:

 • Тръба (PVC);
 • Ролка (2 бр.);
 • Дърво дъска;
 • пъзели;
 • Въже голяма дебелина;
 • Четка за зъби.

Първоначално произведен рамене. Две заготовки са нарязани тръби от 44см. Те трябва да се вдигне от дебелината на устройството, за да бъде по-мощен.

В краищата на тръбата направя задълбочи и да ги укрепи с видеоклипове. И на двата противоположни края на тръбата се направи чрез отвори за болтовете.

За да се произведе на дръжката, и се прилага към веригата пъзел нарязани върху дървена дъска. На ръба на частта при специфични ъгли са фиксирани рамо тръба. Те са закрепени с винтове.

Следван от фиксиране на низ. Единият край на въжето, прикрепена към горния край на рамото. Той е преминал през двата валяка, а другия край е фиксиран от друга рамото.

Стойка за стрели може да се извърши с обикновена четка за зъби. Отворът за дръжка се извършва и след това се монтира на горната част на четката.

Това е най-подробна информация за това как да се направи лък блок от PVC тръби. Този модел е най-простият съединение лък. За по-сложни структури, предварително приготвен чертежи, но сега едва след това да започне да работи.

Осъществяване стрели

Как да си направим поклон пред блока
След като приключва с това как да се направи блок лък и стрела, за да го направи моментна.

Първо, трябва да се вземе решение за вала. Купените готови кръгли летви, или да вземе Пръчки.

Формовъчна филе нарязани на парчета от 80 см. За да ги получи кръгла форма, е необходимо да се стяга сегмент в патронник и преход през плочата за разливане (10 mm).

След шлифоване на детайла е необходимо. Groove за връзка се прекъсва с ножовка и длето natfilem.

Най-простият пера може да бъде направено с помощта на армиран лента. В края на стрелата и от двете страни две ленти залепени лента, и след перушина в желаната форма. Украси за бумът някой реши да ви хареса.

Как да си направим поклон пред блока

за стрела може да бъде направено с парче плоска електрод. След оформяне, върхът се вмъква в шахтата и леко заострен.

Сега, че знаете как да се направи лък блок. Само не забравяйте, че лова на оръжия и забавление, може да причини големи щети на собственика, ако го използвате без предпазни мерки.

Раните, причинени от тези оръжия могат да бъдат много сериозни. И не забравяйте, че използването му за лов, се наказва от закона.