Как да си направим един блок от лук у дома

Как да си направим един блок от лук у дома

Скъпи приятели! В момента има много въпроси, които загрижени за производство на различни хладно оръжие, включително и арбалети и лъкове. Но го пропуснали на носа, която има напрежение, което възпрепятства система на тетива. Нека да запълни тази празнина и да мислим заедно как да се направи лък блок. Интернет е пълен с информация по този въпрос, но всичко това е фрагментиран и, така да се каже, не е съвсем ясно. Ето защо, аз избрах няколко опции, предлагани от различни места и се опита да ги комбинирате в една.Най-важното нещо в този блок лук блокове система, което е доста трудно да се произвеждат, защото това изисква използването на професионално оборудване, като например - струг и фреза.

Ние ще приемем, че имате необходимите умения да работи в тази техника, или имате приятели на професионалисти, които ще бъдат в състояние да направи необходимите подробности за вас. Но за особено упорит Homebrew, които обичат да правят неща с ръцете си, като се използват прости инструменти, аз след описание на това как можете да направите блок за лук у дома.

Така че, за да не се забавя работата на заден план, купете няколко дуралуминий плочи, и да направи от тях на части на шаблона, които се предлагат по-долу.

Разбира се, да се направи всичко правилно, би трябвало да има поне някаква представа за това как работи системата низ напрежение блокове. Как са самите блокове. Но това не е достатъчно, за да разгледа снимки в Интернет, е необходимо да се проведе на блока в ръцете на носа, за да стреля от него, внимателно да обмислят как да се движат една спрямо друга информация. Но може би не всеки има възможност да проучи блок лък визуално, така да се каже, като го държите в ръцете си. А желанието да направи такива оръжия не стават по-малко. За такива хора, и е създал тази страница има за цел да спомогне за осъществяване на това желание.Но аз съм малко разсеян от основната тема. Искам да кажа, че снимките и диаграмите описват различните блокове, но най-важното е, че ние разбираме същността на тяхната работа и дизайн.

Както вече казах, по-добри блокове, направени от парчета от дуралуминий лист с дебелина 5-7 мм. Преместване на модела блок директно върху лист дуралуминий и пиеше пъзел общите контури на блока.

След пробити в всяка единица части на отвора на лагера център за блокиране на оста на въртене.

Ние се обединят и центъра на части чрез вмъкване на обща лагер. Скоба за захващане на детайла и пробийте две малки дупки. Ние се свие през него болтове скоба детайла и отстраняват.

Сега пробивате останалите отвори, плюс допълнително, в които ще се добавят листа мания да видя от необходимата форма на блокове.

На следващо място, операцията за даден файл, да ги обработи до външната и вътрешната контурите на блокови части.

подробности прекъсване и игла файлове в крайните блокове са изработени канал за кабел.

Когато е необходимо резбован от чешмата и най-накрая се свърже единични части болтови.

По същия начин, ние правим втория блок.

В тези снимки показват в детайли, от които части включва блок за носа.

Като цяло, за пореден път. Начинаещи, които никога не са виждали, блокче с лук, единици, като система е много трудно, но е възможно по принцип.

С помощта на тези изображения, е възможно да се изгради блок лък себе си, освен ако не сте разбрали му принцип на работа. Аз не се боя в детайли как да се работи с въжета и канапи, защото за тези, които имат разбиране за съединение лък, няма да бъде необходимо моето обяснение. Е, кой в ​​очите на такъв лък не се вижда, че просто не е в състояние да произвежда система от блокове. Защото само един, за да се съсредоточи върху снимки, без да знае какво всъщност е това или онова детайл на уреда, е трудно.