Как да се свържете едно момиче - да се научи да флиртуват правилно

Zakadrit момиче - не е лесна задача. Необходимо е да се вземат предвид много фактори: създаването на първите впечатления за по-нататъшно общуване, без да прави грешки.

Например, създаването на подходяща първото впечатление и организиране на среща, можете да го прекарат по такъв начин, че дори много силно първо впечатление могат лесно да бъдат повредени от несигурност и поведението на нуждаещите се човек.Но преди да започнем да ви кажа как можете да свържете момиче, искам да ви предупредя за нещо много важно.

Frame - това означава ... да просят?

Всъщност, думата "рамка" означава желание за Жена от пътя си, за да се измъкнем, за да се получи добро впечатление на нея. Какво е първоначално обрича то да извърши основен грешка - неговата демонстрация на нужда и се надценява значението на момичета.

Мигане пред очите му, опитвайки се да започне редовен диалог с него, желанието да хване окото си, се престори на доверие - всичко това показва момичето си Отчаянието. Но това не кадър.

Има обратна модел на комуникация, когато го кажа от позицията на самодостатъчна човек.

Ако сред вашите приятели са момчета, които са по природа успех с противоположния пол, а след това можете да гледате как те взаимодействат с момичетата. Изглежда, че те не се интересуват, те общуват с едно момиче. Те дори не мисля как тя им отговори положително или отрицателно. Смайваща не насочена към нея, и в другата посока.

Същият модел на комуникация, което трябва да се учи. Това се нарича да се самозадоволява човек.

"Как тогава свържете момиче, ако не й даде много внимание?" - те попитам.

На първо място, когато едно момиче се проявява не толкова внимание, колкото всички останали, тогава е естествено да искате да получите вашия интерес.

И, второ, да предизвика емоции, не е задължително да й покаже цялото си внимание. Достатъчно, за да се използва

Флирт, като средство за съблазняване

Вашата задача номер едно - да се научите как да флиртува с едно момиче. Той има дълго минало времето, когато семействата са били създадени от волята на родителите, а мъжете не трябва да по някакъв начин специално, за да привлече вниманието.

Сега, за да привлече вниманието на момичетата, дори не е достатъчно умен, за да кажа, смешни истории и интересни. Можете да й каже какви ли не истории от живота си, но винаги ще остане без работа, когато до него ще се появи един човек, който знае как да флиртуват и да я хвърлят на повикване.

Като рамка с помощта на момичетата флиртуват?

Думата "флирт" е изобретен в чужбина и в превод на английски означава "любовна игра". Същността на флирта е да се гарантира, че ще говоря с едно момиче в стил игра и шегува над поведението си.

Например, шеговито обвиняват момичето с това, че тя зло.

Ето един пример. Веднъж с моя приятел Сергей, ще бара, видяхме много красиво момиче. Те се появяват, 1 път сред хиляди момичета.

Виждайки, че тя се опитва да и тя учтиво rebuffs посрещне всеки втори човек, абсолютно всички, моят приятел се приближи и попита:

- Как е процес на взимане?

Виждайки, че момчето необичайно, тя с радост се присъедини в чата:- Какво искаш да кажеш?)

- Не те ли е срам? Толкова много хора днес ще отидат разтревожени, защото те не могат да се запознаем. Ай-yayay. Аз, между другото, Сергей името ...

Друг пример: когато бях в университета, моя съученичка драстично се променя образа си на обратното. Учителят, че той отдавна искаше да съблазни, не можеше да не забележи той се пошегува пред нейните уроци и се шегува, че е малко по-самонадеян. с молба да спре, след като "двойка", тя затвори аудиторията си и тя го прелъстила. Но това беше достатъчно просто да промените стила на общуване ...

Audacity съчетана с чувство за хумор прави чудеса.

Основното нещо - не се страхувайте да флиртува с едно момиче от първите минути на диалог. И не мисля, че може да си позволи да флиртува само тези, които вече са се сприятелили с момиче. Тя може да се използва всичко и навсякъде. Дори и с една улица познат.

На шега я обвиняват, вулгарност или в случаи на лошо качество - също флиртува.

Пример: "Ай-yayay, как не те е срам! Ти си толкова точно сега ме погледна, че бях забравил къде отива. Винаги ли стреля момчетата на улицата? ".

Основното нещо - да не се прекрачва границата, когато опит да се угоди превръща в Отчаянието.

Тази линия ще се научите да се чувстват, когато е въведен в общуването с момичета правило "да не се отказват твърде рано."

Това е един от основните принципи, което е важно да се спазва във всеки съблазняване. Между другото: дори и тези измамници, които успяват да съблазни момичето в 2 часа след като са изпълнени, също така да използвате това правило. Само от това едва ли може да се види.

Ако искате да получите повече информация за това как кадрил момичета, независимо от това дали ги знаете или не, да се абонират за моя бюлетин. През целия си най-добрият съвет, който ще дойде директно до вашата пощенска кутия.

Как да се свържете момичето в контакт

Заслужил прелъстител България!

Отлична книга, която ще ви позволи да намерите много красиви жени онлайн.

Ако говорим за секс момичета VKontakte, най-добрият метод тук е Егор Шереметиево.

Егор, искам да ви изкажа моята лична благодарност и уважение, макар че аз не се купуват вашите курсове, но ти си един от малкото треньори на съблазняване в интернет, който дава съвети наистина работи!

Константин, София, на 25 години

Егор, книгата ви помага с това е много реална помощ, благодаря за съветите и професионален съвет. с течение на времето, вида на опит!

Дмитрий, Казан, на 20-годишна възраст

Здравейте Благодаря ви с миналото, аз са преминали през вашата техника с гръм и трясък))) Да ви даде Бог Егор здраве и успех във всички проекти и планове)

Eugene, Воронеж, на 26 години

Разбира се "Тайните на успешната VKontakte запознанства" podcherpnul много полезна информация, да научат как да се запълни на страницата, как да се говори, какво да пиша. Всичко това е много полезно! И ако някой иска да вземе това, разбира се, а след това, разбира се, аз препоръчвам!

Вячеслав, Новосибирск, на 25 години

Уроци - класа. Всички мине през етапи, сега 12 урок. Всеки урок се подсилва и от практиката. Резултатите са налице. две седмици nastrelyal 6 стаи и два пъти се е момичетата напуснали стаята. Вие не само с ВХ, дори и в fotostrane и чата град (търсенето видя обичаше), където момичетата са вече "готови да седнат" някои от класа си отварачка и комуникацията е установена! - първо да започне да категоризираш. Първи обучени на хубаво момиче, а след това се преместих в доста, сега изберете една вечер 3-4 момичета и да ги третират (така да се каже).
Вчера, момичето отиде в нощта на нон-стоп във филми. На стари лаври няма да спре :))
Благодарим Ви, че Егор Вашите уроци са супер!
Много полезна - успешна кореспонденция, много забавно, новата "улов фраза" научи, че можете да използвате, за да общуват :))
Благодаря ви !!

Артур, София, на 20 години

Алекс, Novocheboksarsk, на 21 години

Егор, много благодаря за съветите! Помощ за всички 1000!

Виктор, Украйна, Киев, на 19 години

Андрю, Нижни Тагил, на 22 години

Егор благодаря ви много, става по-лесно да общува с момичетата и те искат от мен да говорите по-нататък, благодарение на вас !!

Влад, Ярославъл, на 20-годишна възраст

Егор здравей! Благодаря ви за книгата - тя е чудесна. "Любими грешки" от изпращане откриват фините визия за грешка, която много хора. Аз съм на 50 години и аз не претендира да плъзнете в леглото, тъй като много жени, колкото е възможно, но аз съм сигурен, че това ще ви помогне да ги разберем по-добре и да се изгради правилната отношения с тях.

Anonymous, Толиати, на 51 години

Всички прегледи на моите инфо-продукти >>