Как да се предаде на правилните - съвети и трикове

Car - това е една от основните ни помощници. С него можете удобно да се захващаме за работа, да се отпуснете, да вземе децата си на училище и детска градина, за да направим много случаи! Ние просто трябва да се научим да карам и да премине в дясно. Как да го направя? На нашия сайт ние пише за това как да се научи да шофира. Сега Ви предлагаме да се говори за това как и къде да се явите на изпита по право, трябва да се вземат предвид при подготовката за изпита, колко струва да мине отдясно, и какво да направите, ако не мине отдясно първи път.Нека започнем с факта, че сте решили да се научи да карам кола и записани в школа за кормуване, или са се съгласили да частни уроци с инструктор. "Driver" се опита да стане по-рано, преди да седне зад колата за обучение колело или да отидете на първата си лекция. Какво означава това? Така например, когато пътувате в микробус, престава да се насладите на гледката и да гледате на действията на водача, обърнете внимание на знаците по пътя, че би било добре да си купи книга, преди началото на SDA и го прочетете много внимателно. Това ще ви спести, необходими за проучване на материала, преди да премине в точното време.

Къде да вземе правата

Следващият етап в развитието на науката шофиране - присъства класове в училище шофиране или работа с частен инструктор. Независимо от това къде се научите, рано или късно този въпрос ще се появят пред вас, където да премине в дясно. Трябва да мине през три проверки: теория, практика на пистата и шофиране на конкретния обект в града.

Ако се научите в школа за кормуване, е вероятно да преминат през тест теория ще трафик в определен ден, определен за шофиране вашето училище, заедно с други възпитаници. Изследването се провежда на компютъра и е под формата на тестове, които са в листите. Достатъчно е лесно да се запомни карти и да ги решим, без грешки. Основното нещо, което се изисква от вас - да бъде внимателен и се събира, правилно се справят с бутоните на клавиатурата на компютъра, не е случайно натискане на грешен отговор. И още нещо - да бъде много скромен и учтив на властите. Ако искате да се явите на изпита индивидуално, а след това да бъдат предупредени за КАТ инспектор и да се регистрирате за изпита.

Вторият етап на прегледа - проверка на първоначалните шофьорски умения в специална област. Резултатите се отчитат само ако проверката на шофьорски курсове с обща GAI хардуерно софтуерната система в присъствието STSI инспектор. Тази част от практическият изпит ще отнеме до машината, на която се научих да карам, така че като внимавате, можете лесно да разреши всички задачи. Ако вземете себе си тест, а след това да организира предварително с представител на КАТ в деня на доставка, както и да резервирате вашата кола, която ще се явите на изпита.Третият етап - да се провери знанията си на практика на участък от пътя в града с инспектора като пътник. Всъщност, нищо не се промени за вас, е важно да се покаже, че сте запознати с разпоредбите добре, да не се поддават на провокации инспектор, защото той може да ви помолим да спре колата на грешното място. Вашата задача в този случай - да му обясни защо не можете да спрете. Показване на проверителя, че се чувствате размера на машината и не се страхуват да карам: Спазвайте всички обозначения и уверено превключите предавките без да спира в по-ниските предавки.

За да се подготви за практическият изпит, на първо място трябва да се знае идеално правилата за движение, а не отговорите на билети, а именно правилата! Преди всякакви разговори с хора, които наскоро са предадени в дясно, и да разберете какво най-често срещаните маршрути, а след това минават през тях, заедно с частен инструктор и разглобяват всички трудни моменти за вас. В деня на изпита постави най-удобните дрехи и обувки, които имате от какво да се притесняваме и не неудобно. Опитайте се да се явите на изпита в началото на потока, тъй като инспектор все още не е уморен и конфигуриран благоприятно. Друг протест - не пия успокоителни, тъй като те може да притъпи вашите реакции, които са необходими на пътя!

Когато се качи в колата, регулиране на седалката под него, така че да се чувствате комфортно. Поставяйте предпазния колан и проверите дали вашият пътник е закъсал инспектор. След включване на късите светлини или в случай на наличие - дневни светлини. Ако не стои във възход, бъдете сигурни, за да се отстрани ръчната спирачка. Ако има шанс, че колата ще се връщам на движението, за да започнете да използвате ръчната спирачка.

За да може правилно да започне началото ляв завой, погледнете в огледалото наляво и се уверете, че не създават движение смущения. След това можете да получите в ход. Ако създадете - да отстъпи, а след това да започне. След започване на движението изключите аварийните светлини. Вие трябва да отидете, която отговаря на всички правила на пътя. Обърнете специално внимание за да се гарантира, че пешеходците преминават в рамките на ограниченията, разрешени от скоростта, спазват правилата за изпълнение на обрати, както и да се даде път на другите участници в движението и да не пресичат плътната линия маркировка.

За да спрете да изберете правилното място, за да се спре с признаци, включете десен завой, да отстъпи, ако е необходимо, да спре и да изключите аварийните светлини. След това вдигнете ръчната спирачка и откачете.

Разбира се, не всеки се дава свидетелство за управление от първия опит. Какво да правите, ако не бъде предавана на правото от първия опит? Ако сте преминали на теорията, положителната оценка е валидна в продължение на 3 месеца, считано от датата на доставката. Ако не мине на теоретичен изпит, можете да опитате отново след една седмица, заедно с мястото му на училище или на техните собствени. Повторно плащат поправителната или държавна такса за извършване на свидетелството за управление не е необходимо. За да сте сигурни, за да мине изпита, в деня преди билети дата proreshat!

Ако не мине някоя от практическите изпити за поправителната повторното трябва да плати $ 100 такса за регистрация на и да върне на КАТ. Повтарящият се случва в рамките на една седмица, след неуспешен опит. Ако не мине на веригата, е необходимо да се стигне до пистата, предварително съгласуван с представител на органите на КАТ, а ако градът беше спрял, а след това в началото на маршрута. Ясно е, че е необходимо предварително да резервирате кола под наем и плащат за това. Броят на опитите за практическия изпит е ограничен до три на седмица всеки и последното тримесечие - един месец след третата успешна.

Колко да приемате в дясната

Колко струва да премине в дясно

Разбира се, че е по-добре да предаде всички първи път, тъй като в противен случай обучението ще получават само по-скъпи поради разходите за индивидуални уроци, практика и се яви отново на изпит коли под наем. Желаем ви късмет в завладяването на пътя от първия опит!