Как да се отървете от зли очи и разваляне притежават 1

Доста хора се чудите как да се отървете от зли очи и разваляне от себе си, защото това може да се случи така внезапно всичко в живота започва да ходи, не е както трябва, и вина, които могат да служат като уроки или вреди, които са ръководели завистници или дори близки приятели.

Как да се отърве от корупциятаКак да премахнете щетите или уроки по своя собствена

Отстраняване на повреди / уроки може да отнеме значително количество не само време, но и на вяра и емоционални разходи, но все още се справят с тяхното действие може да се окаже на собствената си, но първо трябва да бъде добре запознат с неговото въздействие върху човека и възможните освобождение церемонии.

Как да се открият и отстранят уроки

 1. В този случай, ако лицето, подложено на отрицателното въздействие от външната страна, първото нещо, то ще се появи на емоционалното си състояние, което е може да се появи безпричинен гняв, както изглежда прекомерна раздразнителност;
 2. При хора в напреднала възраст може да бъде проблем, пряко свързани с човешка сила, провокира редовен увеличение / намаление на кръвното налягане и експресия на болка в гърдите и сърцето;
 3. Що се отнася до децата, те са по-податливи на такова влияние, влиянието на които може да се изрази в драматична промяна в поведението, например, едно дете може да бъде достатъчно, за да отговори на различни религиозни предмети, отказват да играят с любимите си играчки, но също така може да има промяна в настроението проявява в сълзливост и чести истерия;
 4. В случаите, когато уроки е много силна неговото влияние може да повлияе на физическото състояние, т.е.. Е., хронична умора и липса на сили, изостряне на хронични заболявания, както и появата на неизлечима и не са обясними от гледна точка на медицински заболявания. В допълнение, възможно появата на стомашно-чревни разстройства и главоболие.

Как да премахнете уроки сами по себе си у дома със себе си, детето и цялото семейство

Уверете се, отстраняване на повреди / уроки сами по себе си в рамките на стените на къщата не представлява това, което всяка трудност, тъй като за това е достатъчно да изберете правилните ритуали и следвайте всички препоръки. Ето някои от тях:

Защита на енергия у дома не е толкова важно, колкото и познаването на премахване на негативното въздействие върху семейството. Заслужава да се отбележи, че ако началната защитата не е достатъчно силна, враговете могат лесно да се счупят идилията на семейството.

Как да премахнете уроки със семейството:

 • Един от най-популярните, ефективен и лесен начин за премахване на уроки се смята с помощта на сол, което е най-добре да попитам само в рамките на няколко души, така че техният брой е равен на броя на членовете на семейството.
 • В същата сол трябва да се използва по време на готвене на храна за домакинството, и така, че е бил използван през цялото количество сол, което е взето, а самата храна, трябва да се опитате цялото семейство.
 • Злото око и разваляне на сол се отстранява от изговорихме следните думи:


"Сол Соли, поръсете, семеен мир замяна. Солената вода, така че този, който съсипа семейството ми. Амин. "

Въпреки това, тези думи трябва да бъдат сигурни, да се говори само в момент, когато прави готвенето.

Как да премахнете уроки с дете

Първо на всички малки деца трябва да бъдат кръстени възможно най-скоро, а след това на родителите заедно с бебето трябва да присъства като общение и обслужване. По този начин, ние можем да създадем някакъв вид защита от повреди и злобни погледи.

Все пак трябва да се забравя, че преди да извадите отрицателен трябва да сте сигурни, че това наистина е така. Същият оттеглянето започне да го произвежда в гредата, но този, който ще го застрелям (дали е бащата или майката), трябва да се придържат към този пост в продължение на няколко дни.

ОСНОВНАТА четене: силна защита срещу магьосничество, уроки и разваляне

"Лягай да спиш, аз (име на майката) в тъмното, вечер късно късно. И аз станах в червено, ранен изгрев ranym рано. Постих и да получават причастие в името на децата на любимата ми. Искам да знам какво се е случило с него проблеми. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин. "

Ако присъства отрицателно въздействие, тогава свещта ще се характеризира с пропуква, пушек и дим, и ако липсва, пламъкът ще бъде безопасно и равномерно осветен. Чудите се как да премахнете уроки и разваляне, яйцето ще бъде най-ефективно да се отървем от негативната енергия. За ритуал необходимостта от:

 • Седнете на стола на бебето, така че ръцете и краката не се пресичат;
 • Над главата на дете, поставяне на носна кърпичка;
 • След това вземете сурово яйце (това е доста подходящ конвенционален пиле) и започват да го преобърне на тялото, докато представяйки си, че цялата налична за отрицателната енергия на детето далеч от него информация, като че ли се абсорбира в гъбата. Също така по време на тази процедура трябва да се произнесе молебен;
 • На края си, което трябва да се прекъсне яйце директно в чаша студена вода. Протеинът не съдържа кървави ивици, мехурчета и петна, тя трябва да бъде абсолютно чист.
 • Самият ритуал се повтаря, докато, докато целия филм е вън от тялото на бебето. Също така, в допълнение към това нормално психическо състояние на детето, и излекувани изведнъж проявява заболяването.

Полезна информация: как да изчистите къщата със светена вода

Как да премахнете уроки в църквата

За да не се влоши още повече състоянието му трябва да се придържа стриктно към препоръките на обреда, това е, което трябва да ходят на църква всяка неделя в продължение на 3 седмици. През първата седмица тя трябва да върви само в една храм, а вторият - две и три, съответно - и в трите храмовете.

ОСНОВНАТА четене: баща Херман Otchitka от демони

Докато посещавате, не забравяйте да сложите свещ за здравето му, така че премахването на уроки и човек доста процес отнема много време не е излишно да се чете молитви. Не трябва да се отбележи, че свещ е най-добре поставени в чудотворната икона на светиите, но ако такава икона в църквата не е нужно след това можете да сложите свещ пред лицето на Вси Светии, Кралицата на Рая или Всевишния;

Както излитане уроки

Подобна експозиция може да доведе до по-скоро неприятни последици, но тя може да бъде лесно, без да се налага да се отърве от собствените си и с помощта на професионални магьосници и магьосници. Възможно е да се премахне уроки със светена вода, но да извърши ритуала по най-добрия фаза на намаляващата луна, която ще го пуснете в неделя.

Водата трябва да се излива в прозрачен контейнер, изговаряне в същото парцела:

"Vodytsya дойде от небето, земята течеше щети от мен ще вземе всички проблеми отмие. Амин. "

След това е необходимо да се премине през водата с три запалени свещи, от които извършва такава процедура, част от изгоряла почивка на разстояние, така че те са попаднали в контейнера. За да се отървете от негативното влияние на човек трябва да се измие очаровани вода 3 пъти и повторете ритуала, докато всички ефекти изчезват.

Водата, която се използва, след като всеки ритуал се изсипва далеч от дома някъде в пустинята.

Hex на парите, как да се премахне

По-ефективно в този случай се счита за специален, тъй като заточени ритуали т. Е. Само една опозиция. За да го използвате, трябва да се вземе цялото и най-новият законопроект пари, достъпно в чантата си (най-добре отговарят на малките купюри бележки).

След това, с помощта на черен химикал, трябва да бъдат изготвени на бележката всички цифри са поименни, сгънете наполовина и шият във вътрешния джоб често носят дрехи, но само бели конци. След това трябва да се каже три пъти:

"Щастието за щастие, пари пари, ме заобикалят, слуга на Бога (име), всяко нещастие. Амин. "