Как да се очисти организма от токсини и примеси, без вреда за здравето

Как да се чисти организма

Модата за стройно тяло и здравословен начин на живот набира скорост. Заедно с осъзнаването на необходимостта от поддържане на тялото в добра форма, той идва разбирането, че е необходимо да изложи здравето не само лесно достъпно място. Миенето на зъбите, като бани, пътувания до спа салони, масажи, маникюр, педикюр, почистващи маски, и много повече - поставя в реда на появяването им. Чудили ли сте се някой ден това как да се очисти организма отвътре.Събуждайки се сутринта, отиваме в банята и отиде до тоалетната, да закусите, четете новините тази сутрин, излизат навън и да започне да живее нормалния живот. Да, това е описано на сутринта, в идеалния случай, много не са имали достатъчно време за нормалните мита по време на работа, не че прочете статията, преди да напусне.

Вдишването на токсичните изпарения на града, да отидем на работа, което често не ни носи удоволствие. Раздразнение, персонал налягане, лошо хранене, вечеря в бързаме и тежка вечер след работа - това са основните дискове на токсини в тялото ни.

С възрастта, тялото престава да бързо да се справят с оттеглянето на токсини естествено, и той се нуждае от вашата помощ. Колкото по-нетрезво си органи, толкова по-бавно от работата на целия организъм. Вие се чувствате уморени, постоянно болен, тенът става сива, няма желание да се движат поне някои - тази част от тялото, в почивните дни. Често главоболие, затруднено дефекацията, черния дроб, бъбреците и самата кръв са засегнати от шлака. Опитайте се да направи усилие и да се почисти от излишно тегло. Още на следващия ден, ще забележите тази промяна в себе си, той иска да се движи върху, повторно обучение на живота в освобождаването.

Ако приемем, че дори и най-полезните продукти, които не съдържат ГМО, също има компоненти, които заплашват противопоказанията за тялото, това, което може да се каже на неизвестен вид на последователност, или повредата е все още там, но не разкри никакви изкуствени начин, или че няма нищо лошо точно по същия начин, тъй като няма полза.

Ето защо се опитваме да започнем с това, да се отложи кесията на далечната шелф и да използвате най-популярните рецепти за прочистване на организма.Правилното хранене и прочистване на организма

Ако сте постоянно закъснява за работа и не закусвам, може да е по-добре да се изправи на 10-15 минути по-рано, за да вземе контрастен душ и изпийте чаша сок от портокал, ябълка и зелен грозде. Много подходящ и сок от нар или сок от червена боровинка.

Това вече е започнал правилно хранене и прочистване на организма за вас.

 • ябълка
 • грейпфрут
 • оранжев
 • лимон
 • грозде
 • нар
 • моркови
 • цвекло
 • зеле сурово
 • диня
 • ориз
 • Зехтин и чист
 • Всички пресни билки от градината
 • пречистена вода

Те са най-добрият инструмент в борбата за чистотата на тялото отвътре. Истината е, което трябва да знаете няколко прости рецепти и дозата на използването на тези продукти. Месец по-късно те спре оплаква главоболие, спазми, тежест и болка в ставите.

Какво да правим с плода?

Плодовете трябва да се измиват и там. Ябълките са добри в чист вид и в сока, страхотно свежа салата от настъргани ябълки и моркови, подправена със зехтин е елегантен подарък за черния дроб. Ежедневната употреба на тази салата за една седмица ще премахне над 25% от токсините се съхраняват в организма.

Break, въпреки това, трябва да се направи, защото пренасищане на някои компоненти, например, витамин D или Е може да доведе до нежелани последици. Драстично се променя вида на кожата на лицето ще извърши червени пъпки - допълнителни токсини. Появата на алергични реакции. Ето защо е необходимо да се редуват салата с доказан месо, задушени или в бульон.

Сол за използване при почистване на тялото може да не. Но да го замени с соев сос може да бъде, тъй като е рециклирана органичен продукт, който помага за бързо прочистване на тялото на нитрати. От самото сол ви спести otmochenny седмица във вода без добавки фиг. За да цифра е подходящ за почистване, то трябва да се държат във вода в продължение на пет последователни дни, смяна на водата всеки ден. Ако в рамките на един месец от вземането на супена лъжица ориз вместо закуска, тялото няма да изисква пречистване през следващите 11 месеца.

Морков и цвекло сокове са склонни да се съборят комплекс мазнини и лесна за бутане остаряла токсини естествено, но това, което е интересно: моркови може да се консумира преди хранене. Но сок от моркови, притиснат от същите моркови, трябва да се разрежда с вода в съотношение 1: 1, или мляко, което по-добър вкус. От самото сок лесно се абсорбира в клетките и кръвта и може бързо да се отрази неблагоприятно на стомашната лигавица. Същото важи и за пресен сок от цвекло.

Пиенето на ден в продължение на 2 литра чист филтрирана вода, можете да го направите без честите клизми, които също могат да увредят лигавицата на червата, ако тя е отнесъл, или постави погрешно. Водата е добре за бъбреците и черния дроб вълни депозирани соли и токсини, той помага да се справят с хранително отравяне.

Активният въглен е полезно за прочистване на стомашно-чревния тракт. Този добре познат асистент хранително отравяне убива добрата половина на процесите, които причиняват интоксикация, намалява киселинността и токсините по естествен път. Но 2 таблетки с чаша вода - медицинска доза, която помага на децата. Възрастен детоксикация трябва да 4-7 таблетки на чаша вода. Мъжете с тегло над 80 килограма може да отнеме до 10 хапчета наведнъж.