Как да се обучават у дома упражнение комплекс

Как да се обучават у дома? В момента много хора, защото на свръх-заетост работата и домакинските задължения не могат да намерят свободно време за посещение на фитнес залата или стадиона. Въпреки това, всеки човек трябва да се обърне внимание на собственото си здраве, както и за това, че е необходимо да се занимават със спорт или физически упражнения. Затова всеки човек трябва да намери време да упражнява у дома.Как да практикуват у дома

Как да се организира една тренировка у дома?

Спортни дейности в страната ще позволят на всеки човек, за да се подобри тяхното здраве, да се заплаща такса от жизненост през целия ден, помпа мускули, изправете стойката си.

Оборудване, необходимо на домашни занятия:

Физическите упражнения могат да помогнат мъжете да се намали излишното тегло и да станат постно тонизирана, засилена мускулна корсет. По време на домашните тренировки може да се помпа мускули на ръцете, гърба, врата, укрепване на пресата, подобрите здравето си, да увеличи имунитет. С цел да се извършват дейности, за товара на всички мускули, ще бъде достатъчно, за да се подготви гира и хоризонтална лента.

Ако човек иска да сложни упражнения у дома, за да му помогне да станете по-силен, изграждане на мускули, и пресата, че е необходимо да се пристъпи към упражняване на власт в дома.

Създаване на комплекс за обучение на хора, трябва да бъдат изпълнени следните условия:

Как да практикуват у дома

 1. Уроци трябва да са редовни. Препоръчително е да се справят с всеки изминал ден.
 2. Тренирайте обикновено по едно и също време, в сутрешните часове.
 3. Предварително трябва да се направи график през делничните дни. Определете кои мускулни групи, в които определени дни от седмицата ще тренират.

Необходимо е да се създаде програма за изследвания. За съставянето на тази програма, можете да се консултирате с опитни треньори по фитнес и вдигане на тежести. Вие трябва да го направите на предложената от тях метод за мъже обучение.

Ние трябва да се ангажира по систематичен, а не от време на време. Само редовни уроци ще се постигне желания резултат.

Какви упражнения можете да направите у дома?

В дома, можете да извършвате упражнения, които ще укрепят мускулите на тялото.

упражнения за ръцете

Полезно е да се извърши лицеви опори. В тази работа на мускулите на ръцете и гърдите. Едновременно с това се зареди в други области на тялото, тъй като лицеви опори трябва да държи тялото в хоризонтално положение по отношение на повърхността на пода.

Упражнения за крака

Как да практикуват у дома
Клекове развиват мускулите на краката. Допълнителното натоварване по време на коремни преси ще укрепи краката и гърба. Можете да направите това упражнение: при извършване на клека да запази равновесие, облегнат по петите му, докато гърба изправен.

В този случай, вие не можете да клякате пълен размер, и до тогава, докато бедрото ще бъде успоредно на пода. Ако извършите клякам без допълнително тегло, тогава ще трябва да се увеличи техния брой. Желателно е да се извърши движението, клатеща се на един крак с натоварването на раменете.

Предварително се извършва преди всяко упражнение тренировка, а след това се пристъпи към основните движения. По този начин, при извършване на клек първите два подхода - затопляне, трети подход - основно. Основният подход е изпълнена толкова дълго, колкото е достатъчно сила.Упражнения за укрепване на печата

Ако натиснете някой слаб, лицеви опори, за да започнете с двата подхода. За първи път - 10 лицеви опори. Следван от 2 минути почивка. За втори път - още 10 лицеви опори. След това почивка за 2 минути. След това - на третия подход, при който е необходимо да се направи лицеви опори, докато той не се чувства уморен. В този случай, обучение ще бъде ефективна.

Как иначе можем да се засили пресата? На първо място, трябва да си купи гумена подложка, на която дейността ще се извършва.

Как да практикуват у дома
За да започнете, трябва да натиснете, за да се залюлее през деня. За първи път след упражнението може да се появи болка в мускулите. Това предполага, че те работят. Когато, след като движения, престанат да възникнат болезнени усещания, можете да преминете към дневните сесии за пресата.

По-добро движение за пресата за извършване на сутринта. Ако се ангажират сутринта, като ще даде на такса от жизненост през целия ден. Можете да го направите през вечерта, по всяко удобно за Вас време.

Коремните мускули са разделени в горния, долния и наклонена. Има видове движения за всяка от тези групи. Ето защо, по време на тренировка може да се засили всяка мускулна група поотделно. Можете да изберете упражнения, които ще работят всички части на пресата, и да го направите у дома им.

Извършване на огъване на тялото, е необходимо да се концентрира ума си върху упражненията на мускулите, които в тази работа.

Когато сгъването багажника не се опитвайте да се огъват на тялото, колкото е възможно, тъй като това може да доведе до увреждане на гръбначния стълб. Натиснете глоба засилена в флексия на багажника от 15 до 70 градуса.

При планиране упражнения редовно е необходимо да се повиши дома натоварване чрез увеличаване на теглото на гири или щанги. В този случай, мускулите ще растат, при условие, правилното хранене.

Благодарение на дома обучение човек придобие тънък корпус и натиснете облекчение.

Условия за домашни тренировки

Как да практикуват у дома

 1. Необходимо е по време на тренировка се хранят правилно. Трябва ли да се увеличи във вашата диета количеството на храната, съдържаща протеини, яжте повече месо, риба, сирене, яйца, кашкавал. Ние трябва да се консумират 1,5 грама протеин на 1 кг телесно тегло.
 2. Необходимо е да се намали консумацията на въглехидрати в хляб, захар, и се опитват да се хранят по-бавни въглехидрати (тестени изделия, овесени ядки), които помагат за създаването на необходимата за обучение енергия.
 3. На вечерята трябва да се консумират протеинови храни напълно.

В дома, можете да приложите на комплекса от упражнения за мускулите обучение верига.

Кръгова тренировка за мъже включва 7 упражнения. да укрепи мускулите на цялото тяло с този метод. Вие трябва да се ангажират с 4 пъти седмично.

Набор от упражнения за мускулите обучение верига

Извършване на набирания на бара 10 пъти.

Извършване на експлозивни лицеви опори: в момента, когато тялото пада, е необходимо да натиснете до ръцете от пода. Необходимо е да се повторят на 8 последователни упражнения и преминете към следващия урок.

Извършване на клека на един крак. Реваншът на това трябва да бъде да се хвърли един стол. Упражнението се повтаря 8 пъти. След това, подмазвам 8 пъти на другия крак.

Извършване на набирания на бар обратното захващане на. Повторете 12 пъти.

Извършване на лицеви опори за ръцете от стената. Трябва да си ръце на главата си надолу. Крака трябва да се облегне на стената. Бавно флексия и разширяване на ръката, преместване на удълженото тяло нагоре и надолу. Повторете 5 пъти.

Притиснати в столовете. Необходимо е да се вземат 2 стола. Напълнете на един крак на стол, стол за вторите държат за ръце. След това трябва да се закърши ръце на стола 12 пъти.

Извършване виси на бара, след това повдигнете краката нагоре. Движението се извършва 12 пъти.

В този първи кръг от упражнения за мъже свършва. Трябва да си почине за 5 минути, и след това да извършите още 4 обиколки упражнения данни.

Трябва да се обучават 4 пъти седмично: понеделник, сряда, четвъртък и събота. На други ден, че е необходимо да отидете джогинг. Всяка следваща седмица, че е необходимо да се увеличи броя на обиколките на един.

Благодарение на системно обучение в дома, който включва набор от упражнения на данни, всеки човек може да си купи атлетичен изграждане, изграждане на мускули, натиснете, за подобряване на здравето си, се увеличи имунитета, за да стане уверен, силен и здрав.

 • Намаляване на вредите от употребата на алкохол при спортни дейности
 • До каква възраст човек може да расте мускули?
 • Функции и предимства на славянските гимнастика за мъже
 • Ефективно помпена схема преса за мъже
 • Как да се отървем от бързо и трайно на човека от стомаха
 • андрология /
 • плешивост /
 • Психология /
 • Отслабване /
 • Мощност /
 • Спорт & Фитнес /
 • Традиционната медицина /
 • видове заболявания