Как да се оборудва плувка прът - правилните аксесоари и оборудване

Правилното такелаж плувка прът не е голяма работа, а миналата ръчно центробежна наваксване плувка прът, ние докосна по този въпрос по-подробно.Нека да си припомним още веднъж как правилно да оборудваме въдица с щракване с плаваща запетая, глух:

Как да настроите на въдицата

поплавък устройство прът боядисани в следващата репетиция за оборудване на прът риболов линия, плувки, тежести и каишка кука.

1. Поставете въдицата на плувка прът

Как да настроите на въдицата

Фиксирането на въдицата до върха на центробежната плувка прът

Възможно е да има две възможности:

  • жезъла си с пръстени;
  • ти плаваш маховик прът без пръстени само на върха има специална привързаност.

В първия случай трябва да се прикрепят към макара въдица, макара да се навивам на въдицата и като се започне с най-близките до бобината на пръстена се въведе във всички звъни линията, тя се движи през последното нещо, което един малък пръстен на върха.

Ако имате въдица без пръстени на върха на пръчката е задължително да бъдат на специална привързаност. Той се придържа към върха на пръта с помощта на супер лепило. След това, в края на основната линия за риболов прави една линия с помощта на осем възел и сложи примката на планината, затваряне на специална спирка.

2. Оборудване поплавък прът поплавък

Ако използвате въдица без пръстени - тогава ще трябва да се разбере, че дължината на въдицата трябва да е равен на дължината на пръта, или надвишава максималния си на половин метър. Това е броят на линия го прави лесно да се хвърлят и лесно да се изтеглят или закопчалка риба дясна ръка.

Как да прикачите поплавък на линия за риболов с пръстен в горната част на

  • На първо място, сложи си линия за риболов на ринга с дъното нагоре.
  • Вие дърпате въдицата специална гумена тръбичка, която трябваше да купите в магазина (може би е в пакет с поплавък, и все пак те често са в групи от оловни топчета, че твърде, от които се нуждаем, за да се осигурят на плувка прът).
  • И вкарва в долната част на поплавъка (Кил) в гумена тръба, както е показано по-рано в тази статия.

Как да прикачите плувка за риболов линия без къдрица

Има също така плува, които не го правят пръстен. А дрога, не е достатъчно тук. Ние ще трябва да използвате две (както се поставя на линията и ги поставете във върховете на плувката - vershinku и по-ниски кила). Apex често има по-голям размер, така че тръбите трябва да бъде избран в зависимост от диаметъра.

Опитай се да не гранулиране с батиста, при смяна на работната дълбочина на оборудването (плъзгащи поплавък на въдицата) Изолационни тръби изтрити и скъсани. Ето защо е важно да не се използва много тесен ластик.

Алтернативна версия на модула за тези, които не се използват крайни ръкави и предпочита тапи. Много лесен и удобен.3. Правилно ogruzka поплавък

Как да настроите на въдицата

Правилното ogruzka поплавък (в началото vershinki)

Някои го превоз на плувката се обадя, когато в действителност тя е коректно да се нарича ogruzka. Трябва да промените на пелети линия олово, така че само горната част на поплавъка (върха) да остане над водата.

Ако сте виждали големите плувките, в които голяма част от тялото стърчат от водата и рибарите се опитват да имат какво да хванеш - е погрешен подход, освен когато върху улова на риба щука на жива стръв (или всяка друга риба, в този случай, чувствителността на оборудването като цяло той не играе роля и е важно да живеят стръв не е много изкривена движение на поплавъка с присъствието си).

Както ogruzit поплавък на езерото

Чувствителна ogruzka е както следва. Можете да прикачите малка преднина пелети под поплавък затягане клещи, клещи, клещи (поне на зъбите). Кастинг във вода. Ако тялото на плувката все още се вижда над водата - трябва да добавите повече тежести.

Бъдете сигурни, че показват минимална дълбочина, или че сте бомбардирани с достатъчна дълбочина, теглата трябва да бъде спряно и да не падне на дъното.

Презареждане с оловни топчета въдицата толкова дълго, докато не получи шоуто във водата само vershinki плава, е желателно, че тялото е изцяло под вода. Това ще осигури най-добра чувствителност. Въпреки че ветровито приемливи за малка част от тялото е видими над повърхността, тя ще намали визуална измама през поплавъка преминава през вълните.

Ако ogruzili прекомерно - използвайте ножици, клещи или маша (зъби в последния завой, да се грижи за емайла), за да отщипвам малко парче олово. Бъдете внимателни, да не се повреди по линията.

Както ogruzit плават у дома

Следвайте всички същите стъпки, но не се използва вода от резервоара, и пластмасова бутилка от 1,5 или 2 литра. Ами поплавък понижава най-близо до водещия пелети, така че те да не лежат на дъното на бутилката, като определяне doogruzhennosti.

Как да настроите на въдицата

Как да хвана шаран въдица - всички тайни на улов най-често, но в същото време и дребен рибата.

Улов шаран на плувка прът - готвене правилния избор стръв на примамки, рибарски принадлежности.

Как да се увеличи улова на риба?

Как да настроите на въдицата

За 7 години от активни риболовни хобита Открих десетки начини за подобряване на ухапването. Тук е най-ефективен:

4. Поставяне на каишка

Каишка - задължителен компонент на плувка прът. Тя служи вярно, че по следните начини:

По време на петите по-тънък риболов линия е преди каишка ще се счупи и ще можете да запишете щракането с поплавък и оловни топчета. За да възстановите ще имате нова каишка карабина.

Риба се опасяват, дебела линия за риболов, както и тънки, а дори и от flyurokarbona тя едва уведомления и много по-активна ухапване стръвта.

Как да се връзвам на каишка и ред

Най-лесният начин да се използват едни и същи възел и осем. въпреки че има и други възли за свързване каишки, обаче осем е достатъчно добър и възел сила - на височина.

Дължината на каишка след свързването и за определяне на куката, за да бъде в района на 15 см, така че първоначално вземе сегмент с дължина от 25 см.

5. Как да се връзвам кука за риболов линия

Има няколко прости начини за обвързване на куката до основната линия:

В тази техника въдици плувка, тежести и каишка кука завършен, можете да започнете допълнително хранене и риболов.

Бракониери улов 318 кг риба не бяха наказани

Как да настроите на въдицата
рибари група по време на разпит разкри името на таен стръв.