Как да се облича хамут за котки - стъпка по стъпка снимки и схема; как да се облича с колан котка и

В отговор на въпроса, как правилно да носят колан на котката, искам да започна с малко отклонение. Много често в полето за търсене, потребителите тип "как да се сложи колан на котката", които искат да се намери стъпка по стъпка снимки и инструкции. Въпреки това, те не мислят за това, което те искат невъзможното. "Облечи" може някой, т.е., в този случай се оказва, че снопа. И ако ние говорим за една котка, а след това може да се постави само на самара.Като цяло, въпроси като "как да се сложи колан на котката" или "как да се сложи сбруята на котката," Противно на български език, а просто смешно. Децата дори даде пример, за да си спомня: ". Надявам се да се облича, облече"

Въпреки това, ние не се съмняваме, че нашите читатели - хората са грамотни и образовани. Така че това, което обсъждаме днес, е как да се облича с колан на котката - стъпка по стъпка и, ако е възможно подробно. Тъй като видове, като shleek малко, ние ще разгледаме най-често срещаните от тях.

Първи дресинг колан: дръж ме здраво

Във всички случаи има обща съвет: докато собственикът не "попълнено ръка" и домашния любимец не се използва за процедура дресинг, по-добре е, ако в това действие ще включва двама души: единият нежно, но твърдо държи котката, а другият директно постави върху него и затегнете колана.

Как да нося жилетка-колан на котката

Най-лесният начин да имат тези, които са закупили под формата на хамут жилетка. Това са обикновено подобен на редовни "човешки" жилетки, и е трудно да се загубиш в тях.

С цял

Цялата обратно, където има една линия за закрепване на каишка и две крепежни елементи, един закрепени върху шията на животното, а вторият - на корема, под предните лапи.

Ето какво такъв колан за котки - снимка в "сглобени" форма, но без домашния любимец.

Как да нося колан на котката

Но снимка котка в сбруя.

Как да нося колан на котката

Уверете се, че снопа не седи прекалено стегнат (между него и тялото на котката трябва да включва два пръста), и - готово! - котка е готов за разходка!

На цялата гърда

По-рядко срещани обратната жилетки стил - те са единично подаване на котките на гърдата, но също така да обхващат животното около врата и около тялото зад предните крака и закрепени на гърба.

Как да нося колан на котката

Котка в безкрайността: постави на колан и осемЕдна по-сложна задача изправени тези, които са закупили по-лесно за животното, но "тежка" за домакин на "изграждане" на лентите. Това е много често срещана колан за котки - инструкции снимките, надявам се да ми каже как да се облича на вашия домашен любимец.

Това е евтин и надежден модел. В shleyki- "Осем" затворен пръстен-яка е свързан с каишка, която вторият пръстен трябва да се поклони на тялото котка. Тя изглежда така:

Как да нося колан на котката

Първото нещо, което ще се постави на шията на котка готови да звъни.

Как да нося колан на котката

След това ние оправим колан с джъмпер, чрез които на втория пръстен се появи на котешки гърдата. За карабинер каишка, която се включва автоматично в холката.

Как да нося колан на котката

След това, ние разширяваме втория пръстен, така че е удобно, за да вденете лапите на котка.

Как да нося колан на котката

И на свой ред го избутва крака, като се уверите, че мостът остана в средата.

Как да нося колан на котката

Как да нося колан на котката

Как да нося колан на котката

Готово! Ето как трябва да изглежда като котка в shleyke- "Осем" - изглед от друг ъгъл:

Как да нося колан на котката

Как да нося колан на котката

Седалка буква "H"

Ако това е въпрос на друг вариант remeshkovom - под формата на буквата "Н" - че той като "сложен" не изисква манипулация. В този колан за носене котка по-лесно - виж снимката.

Как да нося колан на котката

Малък пръстен закрепени около врата му и се проточи до желания размер, а след това зад предните крака закрепени и регулирани от второто позвъняване. Като метален пръстен на гърба прикрепен карабинка каишка на. Три самостоятелно движение - и котката може да изследва нови територии.

Напред към нови открития!

Като цяло, всички видове shleek доста прости. Дори ако за първи път процедурата за подготовка на разходка с котка ще изглежда трудно, а след това, след като се справи със задачата, вие няма да имате проблеми.

Надяваме се, че нашите съвети ще ви и представа за това как да се облича с колан на котката "в картини", вие ще се чувствате по-уверени помогнат. Така че, вие прекарвате с домашния си любимец на улицата много приятни мигове!

Как да нося колан на котката

Как да нося колан на котката