Как да се научим да си отреже косата себе си, съвети от време

Ако искате да се научите как да си отреже косата, можете да се запишете в специализирани курсове. Все пак, това отнема време и допълнителни пари. Ако не искате да работите с фризьорски и искате да научите за себе си, можете да го направите сами. Упражнения у дома ще ви спести време и пари. Основното нещо - да има желание, въображение и постоянство. Ако сте готови, можете да започнете да учат.С vydeokursov да се подготвите добре, но без упражнения няма да бъдат отрязани. Ето защо трябва да се мисли върху кого ще постави първите експерименти. Това може да помогне на членовете на семейството или приятели, които не се страхуват да. Използва се за първия и прическите може да бъде кукла с дълга коса, но трябва да се разбере, че разликата е доста голяма. Колкото повече и повече ще намали, толкова повече ще се опита и по-висока квалификация.

Не режете първи път твърде кратък. Направи прическа с резерв, за да може да се определи резултата, ако не се получи.

сенокосачка

За да започнете е да се научите как да се намали машина. Това не е толкова трудно, така че да овладеят това умение е доста лесно. Машина изпълнява предимно мъжки прически, така че не може да се подготвя съпруг, баща, син и т.н. За да направите това, има някои правила:

  1. Машина за рязане може да бъде само суха коса, в противен случай тя ще се забави и да заседнат. В резултат на това няма да се интересува.
  2. Ако човек има дълга коса, първо трябва да се режат с ножици, и едва след това можете да се изравнят на машината. Това значително ще опрости целия процес.
  3. Режете с помощта на машини е необходимо срещу растежа на косата. В този случай, трябва да се тръгне от гърба, постепенно преминаване към париетален региона и паротидната.
  4. След като sostrizhete коса да направя кант около ушите. За тази цел се използва по-малко от дюза за основната разреза.

Ние се пристъпи към прическата с ножица

Ако сте твърдо вярвам в намерението си да се научат как да се намали и мисля, че това е призванието си, а след това можете да преминете към ножици за рязане. За да направите това, което трябва да знаете някои основни правила.Постигнете всичко това не е трудно. Основното нещо - да се разбере същността на фризьорски и се опита да направи реалност на техните желания.

Научете как да изберете инструменти и споделяне на косата си на зони

Преди да започнете рязане на косата, трябва професионални инструменти. Можете да ги купите в магазин специалност. За да изберете подходящ продукт, обърнете внимание на инструментите, използвани от занаятчии във фризьорството.

На първо място ще ви трябва:

  • Остри ножици предназначени за допустими отклонения;
  • Определете с чести надраскване и няколко зъба;
  • пулверизатор;
  • Специален нос;
  • Сешоар;
  • Клипове за коса.

След всички инструменти, за да бъдат придобити, е възможно да се започне самостоятелно учене. За да направите това, на първо място трябва да се научиш да се разделят на косата на зони. Трябва да изберете хоризонтална раздялата, която ще започне в едното ухо и да преминете към друг. В долната част на косата, ще бъде от тилен област. Други две части трябва да се разделят предната част на косата. Това изисква от две раздяла предна вдлъбнатини, простиращи се успоредно една на друга. Средната част се счита за париеталния и времева част ще бъдат разположени по краищата.

Когато обучението е важно да знаете всички тези области и да бъде в състояние да ги споделите прав. Това ще ви помогне да се прави прическа.

В какъв ред да се подстриже

Сега можете да научите и в какъв ред да се подстриже. Първата стъпка е да се разпределят на работното си място, като нишки заедно. Останалата част от тях трябва да се подстриже. Ние трябва да започнем да правим прическа на върха. Отделете кичура от една зона, чиято ширина не надхвърля 1 cm. Тя гребен, и задържане на показалеца и средния пръст, го издърпайте леко напред. Можете да го намали до желаната дължина. Сега ние трябва да вземе втора спирала и да го изравни с първото рязане на една и съща дължина. Така че ще трябва да се намалят всички направления от една зона. След това косата трябва да се подстриже, оставяйки само една малка част за сравнение, и преминете към следващата зона. След като podstrizhete всички брави, те трябва да се разресва и отрежете краищата, оставайки под гребена.

Уреди, които ще намалят косата ще зависят от избраната прическа. Първо, не се опита да направи модерен прическа. Опитайте се да започнете малък. Например, можете да се намали или някой от роднини или ресни отрежете по краищата на дълга коса. Само тогава можете да се опитате да се премести в сериозна прическа. Освен това, се опитват да учат модни списания, посветени на фризьорството. Трябва да знаете, че не всеки се вписва тази или онази прическа. Винаги разгледа вида на лицето и формата на главата на човека, който ще се реже. В този случай, вие ще направите прическа, която наистина харесвам клиентите си и те ще дойдат.