Как да се използва вибратор

За да се усети, когато правят секс са по-ярка, за да разнообрази интимния им живот, много двойки отиват в магазина на интимни стоки и купуват сами играчка за възрастни. Много често тази играчка е вибратор в леглото. , Трябва да се научите как да използвате вибратор правилно, преди да го приложат на практика?Как да използвате правото вибратор?

Първото нещо, преди да купите играчка за възрастни, за да се определи какво е то, което искате да си купите вибратор, какъв размер трябва да бъде, той трябва да бъде направен от всякакъв материал. След Разберете всичко необходимо за неговото използване. По този начин ще се предпазите от това, което може по някакъв начин да навреди на здравето си с помощта на вибратор за сексуални игри.

Как да вмъкнете вибратора

Нека започнем с факта, че вибраторът се използва за вътрешна употреба, следва, че е необходимо да се изключи възможността за поглъщане на вредните микроби и бактерии, тъй като те може да се окаже на вибратора. За да бъде безопасна, трябва да бъдат запазени дезинфекция агент, такъв като разтвор перманганова киселина или furatsilina. Преди да използвате секс играчки да бъдат третирани по такъв автомобил.В допълнение към дезинфекциращо вещество, трябва да сте лубрикант. Намазана смазани вибратор, ви предостави лесен и безболезнен въвеждане на играчки вътре. Освен това, такъв инструмент действа като антисептик, и това означава, че вибраторът поради такова лечение, ще стане още по-хигиенично и няма да навреди на здравето.

Вибратор може да донесе нов опит в любовта си живот. Научете как да използвате вибратор, че е лесно. Придържайте се към правилата, а вашите сексуални игри в спалнята с използването на интимни играчки ще бъдат незабравими!

 • Как да вмъкнете вибратора
  Как да се носят лещи
 • Как да вмъкнете вибратора
  Как да получите болни настинки
 • Как да вмъкнете вибратора
  Как да се засили имунната система на грип?
 • Как да вмъкнете вибратора
  Как да разнообразим секса семейния живот
 • Как да вмъкнете вибратора
  Как за лечение на настинка у дома?