Как да се изгради през последния месец у дома

Защо мнозина ходя на фитнес за тялото на мечтите си? Аргументите са, че има всички видове модерна спортна екипировка, която от време на време се увеличава шансовете за получаване на това, което искате. В допълнение, има треньор, който винаги ще даде добри съвети и помощ в този процес. В дома, няма такава възможност, и ако има желание да се изпомпва в къщи, за неговото изпълнение се дължи на материалните разходи за придобиване на необходимата спортно оборудване. Тези изводи са погрешни.Усилете мускулите на дома може да бъде доста лесно без специални тренажори. Основното нещо - да има теоретични знания, да го прилага на практика и да се знае малко нюанси на това как да се помпа един месец у дома. И, разбира се, като у дома си, което трябва търпение и постоянство, защото веднъж седмично за обучение за това как да се помпа на тялото, няма да бъде достатъчно.

Как да се изгради една седмица

Упражнения за помпа

С цел да се помпа вкъщи малко повече от месец, няма нужда да купувате различни видове симулатори. Всичко, което е необходимо за изпълнение на тази лента, хоризонтална лента или гири. През лятото можете да се упражнявате по улиците на баровете, а през зимата по-строг напречна греда може да се инсталира директно в къщата или апартамента. Упражненията също не се различават сложен или много сложен. Всички те са запознати с всички останали в училище. Друго нещо е, че докато отношенията с физическа активност не може да се развива, а сега е необходимо да се разбере правилната техника на всеки от тях. Какви упражнения ще ви помогне помпа вкъщи малко повече от месец:

  • Лицеви опори ще помогнат помпа не само ръцете си. Познат на всички упражнения у дома. В допълнение, той е голяма работа, гръден мускул, това е може би единственият упражняване, в която да включва мускулите на тялото. Това е процес, с собственото си тегло. Той припомня принципа на лифт прът в легнало положение. Но за да се постигнат резултати, е необходимо да се знае как да направи лицеви опори на пода. Защо в учебните години лицеви опори причини такава антипатия? Да, защото никой не обясни как да го направя. Упражнението не беше лесно, но резултатите не се показват. За да не се повтарят такива грешки трябва да знаят някои от нюансите при изпълнение в дома:
  • По време на изпълнението на тялото трябва да е плоска, образувайки линия. Само по този начин всички мускулни групи, ще бъдат включени в този процес.
  • Лактите близо до тялото. Не е нужно да ги засадят в различни посоки. От това упражнение ще бъде безполезно.
  • Ако ви е трудно да се изцеди от пода, първоначално можете да практикувате на пейката или стола, постепенно падане на пода.
  • Всяко упражнение се извършва бавно, без резки тласъци. Не е необходимо, извършване на възстановяване, камък да падне. Мивка също трябва да бъде гладка. Това ще даде възможност на пролетните ръцете и по този начин се улесни процеса на изпълнение.
  • За да се помпа мускули на ръцете, за да ги сложи по-широка от широчината на раменете.
  • Ако искате да се помпа на гръдните мускули, разстоянието между ръцете е стеснен.


Лицеви опори от пода трябва да бъдат редовно и ефективно - повече от 4 пъти седмично. Необходимо е да се адаптират към този процес, да се почувства как се използват мускулите.

  • Работа с бара, бара или на баровете. Тези упражнения ще ви помогнат напомпване на мускулите на гърба и ръцете. Преди извършването на първия подход, можете просто да виси на вратата. Това ще даде възможност да разтегнете мускулите. Този процес отнема няколко минути. След това можете да направите набирания. Те също тече тихо и бавно, като лицеви опори. Резки движения не са разрешени. Това може да доведе до нараняване. Зад бара, което трябва да се вземе горния захват, а брадичката най-високата точка на упражнението трябва да бъде над гредата. Хоризонтална лента трябва да е ежедневно упражнение. След няколко дни от извършване на набирания по време на завършването на подход е необходимо да се определи тялото на върха в продължение на няколко минути. Ако има съответна физическа подготовка, а след това можете да направите упражнението с допълнителната тежест, прикрепена към краката. Но от този етап е по-добре да се движи след седмица на обучение.
  • Клекове. Това е чудесно упражнение, което стимулира организма да мъжкия хормон тестостерон. Той uchuvstvuet в процеса на изграждане на мускулите. И не мисля, че трябва да клякам с щанга само да донесе резултати. Това не е така. По-добре като допълнителна тежест да използвате гири.
  • Натиснете. Това упражнение е страхотно да се изпомпва в домашни условия. Той може да изпълнява навсякъде. Основното нещо е да се намери решение за този крак. Или, алтернативно, помпи за кладенец, натиснете повдигане на краката върху напречната греда.

Това са четирите основни упражнения, които ще ви помогнат за ефективно изграждане на мускулна продължение на един месец у дома. Гледането и се нуждае от най-малко 4 пъти седмично. В идеалния случай, това трябва да бъде ежедневни занимания, но ако сте начинаещ и имате определена спортната тренировка. Всяко упражнение трябва да се извършва 10 пъти в 2 или 3 подходи.

Как да се изгради една седмица

След 3-4 дни на времето за обучение се удвоили, а пък трябва да бъдат в 4 групи. Ако имате волята, броят на подходи може да се увеличи до 5. Две седмици по-късно, целия набор от упражнения, трябва да се повтаря в двоен обем.

Храна у дома си

Изпомпва като у дома си, без правилно хранене е невъзможно през изминалия месец. Мускулите трябва да имат правилното хранене, в противен случай няма какво да наддават на тегло, ще се обучават. За да се изгради мускул в един месец, и да получите желаните резултати в организма трябва да бъдат подходящо захранване. Можете да го използвате, за да проведе интензивно и ефективно обучение всеки месец. Независимо от това дали искате да се помпа дома или във фитнес залата, в диетата на протеин трябва да е налице, както и бавни въглехидрати. За да се получи мускулна маса трябва да се яде често - най-малко 5 пъти на ден. За да се упражнява на празен стомах не мога. Желателно е за един час преди тренировка, за да се яде бавно въглехидрати - тя може да бъде различни видове зърнени култури. прилив на енергия просто трябва да започнат да тренират и не дават на мускулите на гумите бързо. За да се помпа къщата за месец също ще трябва да включва протеини в диетата си, но киселини, захар и заведения за бързо хранене ще трябва да се забравя.

Обучение у дома е по-добре в добро настроение - това ще бъде допълнителен стимул за постигане на желаното. Подобряване на настроението и задаване на ритъма на обучението на тялото ще помогне на инфлацията на любимата музика. В рамките на своята сделка с интересно, забавно и забавно. Той играе важна роля, и психическа нагласа. Казваш си, че сте smozhetenakachatsya дома, и вие ще успеете.

Как да се изгради една седмица