Как да се изгради ноктите си у дома със снимка и описание подробности

Как да се изгради акрил за нокти

Всяка жена, която иска да бъде винаги добре поддържан и красив, най-малко веднъж в живота мислил за това как да се изгради ноктите си у дома.Перфектен маникюр ви позволява не само да добавите изображение, но и да придобият увереност в собствените си очарователен.

Как да се изгради ноктите си у дома: необходими инструменти и аксесоари

Има два начина за нокти - за формите и съвети. Помислете какви средства ще бъдат необходими за тази процедура.

1. UV лампа е необходима, независимо кой от методите ще бъде създаден натрупаните Ви изкуствени нокти. Вие доста подходящ 9W фискална лампа, ако използвате акрил или прозрачен гел нокти. Ако имате намерение да експериментирате с цветовете гелове, ще трябва по-мощна лампа.

2. Маникюр скапула е необходимо, за да разчистите кутикулата. Тя може да бъде метал или пластмаса. Голям алтернатива острие ще бъде обичайната оранжево стик.

3. Рязане. Специалистите препоръчват да се използват акрилни строги инструменти, които детайлност не е повече от 80 песъчинки. За подходящ гел режещото грапавост на 100 песъчинки.

4. Лепило с дозатор.

5. форми или съвети.

6. Четка. Акрилни се използва инструменти, изработени от естествени материали сълза форма. Гел - синтетичен плоска четка.

7. пинсети, необходими при работа с форми.

Сега нека да поговорим за необходимите материали и препарати, които трябва да бъдат закупени преди процедурата.

1. дезинфектант. За лечение на ръце, експертите съветват да се използва разтвор "Kutasept" за дезинфекция на инструменти - "Batsillol". На дезинфектанти не може да спаси. Natural пирон след покриване с акрил или гел не е в контакт с външната среда, така че е много важно преди процедурата, за да се отстранят всички бактерии и микроби.

2. Dehydrator необходима за цялостно почистване и сушене на нокътната плочка от всякакво замърсяване преди заковат лечения. Инструмент осигурява надежден акрилова връзка или гел нокти, предотвратява появата на чакъла и лющене.

3. Грундът се използва, за да се обезводни естествения нокът преди натрупването. Tool ви позволява точно и сигурно закрепване материали, както и за предотвратяване на напукване, лющене разпада или невен. Продукт предотвратява появата на различни дефекти, включително бели ивици.

4. За да създадете чист гел нокти се нуждаят от стартер наркотици като лепило. Тя се прилага в горната част на праймера и служи като връзка между естествената нокътя и изкуствен материал. Съоръжението е с консистенция на гел.

5. Гел скулптура (сграда) за нокти моделиране. Той разполага с плътна текстура, но е много лесно да се прилага и самостоятелно подравнени в нокътната плочка.

6. акрилен прах е фин прах полимер. Благодарение на изкуствени нокти стават все по-пластични, не се счупи и не беля. Различни нюанси на материали позволяват да създадете желания нюанс.

7. мономер, използван за стабилизация и привеждане в съответствие на акрил цвят покритие. Той предпазва структурата на изкуствен невен, UV, предотвратяване пожълтяване. Също така, мономер увеличава еластичността и пластичността на акрилни нокти.

За да придобие всички необходими за нокти може да бъде по професионален точка на продажба на средства и инструменти. Можете да се откажете за комплекти за домашна употреба.

Как да се изгради ноктите си у дома: и картина последователност

Получаване на ноктите за изграждане

Независимо от технологията и материалите, използвани за изграждане, подготовка на ноктите включва пет основни стъпки:

1. Пречистване на нокътната плочка от нокъта и примеси.

2. Обработка на кутикулата.

3. изравняване пила за нокти нокти. Премахването на блестящ слой.

4. разпрашаването с четка.

5. Обезмаслете ноктите.

Как да се изгради акрил за нокти

Акрилни нокти разширения на съвети

Тази технология е достъпна за всеки нокът и не изисква някакви специални умения. Помислете за етапа на процедурата по стъпка.

1. Процес инструменти дезинфектант.2. Подгответе съвети. За да направите това, изберете ширината на изкуствени нокти по такъв начин, че да отговарят на естествените плочи.

3. Поставете пиянско желана форма.

4. Процес на ноктите "Kutaseptom" и внимателно ги изсушава "изсушаване".

5. движение Trim разпространява лепило върху повърхността на всеки нокът и поставя върховете. Уверете се, че тя се намира точно и известно време изчакване. По този начин всички лепилото 10 невен.

Как да се изгради акрил за нокти

6. Нанесете грунда и лепило върху естествения нокът.

7. лепило се суши под ултравиолетова лампа не е повече от 2 минути.

8. Нанесете акрилни нокти подготвени. Ние се опитваме да формира правилна форма на ноктите, така че те не са само естетичен, но не се скъса.

За да невен се обърна едновременно тънък и здрав, това е много важно в центъра на плочата да се прилагат по-голямо количество материал от повърхността на почивка. До края на нокът количеството трябва да бъде минимално.

Как да се изгради акрил за нокти

Полага се върху нокътя. Ако използвате гел, не забравяйте да го полимеризира в лампата. Повторете тази манипулация за всички нокти.

9. Всички грешки премахнати с помощта на пили за нокти, което го прави най-естествената форма.

10. Покриваме ноктите довършителни гел. След това в продължение на 2 минути, той се изсушава под лампата.

Гел за нокти във формуляра

Смята се, че растежа на ноктите на форми - уморителна работа, която изисква специални умения. Формата е шаблон, който ви позволява да създадете един идеален модел за всеки нокът. За да го използвате, трябва да оставите свободен край на нокътя около 3 мм.

1. Краищата на формата са фиксирани върху долната страна.

2. гела се нанася, като се започне от средата на нокътя. Ние продължаваме да го разпространява под формата за да се получи желаната дължина.

3. изсъхне ноктите под лампата в продължение на 3 минути.

4. втори гел слой се прилага, се излиза 2 мм от епидермиса.

5. Сега изсъхне ноктите под лампата 6 минути.

6. Извадете шаблона и с помощта на пила за нокти придават нокътната плочка желаната форма.

7. наемат и причинява гела, така че да образуват изпъкнали капчица в центъра на нокътя. След 5 секунди започва да изсъхне пироните в лампата - в хоризонтално положение, опората за върха.

8. Готова ноктите лечение на ноктите файл и причинява последната, тънък слой от силикагел слой.

9. ги подсушете под лампата 12 минути.

Как да се изгради акрил за нокти

Как да се изгради ноктите си у дома, без UV лампа

1. Нанесете праймерните подготвени ноктите.

Как да се изгради акрил за нокти

2. определя желаната форма.

3. Четка наеме добра ликвидност и да го изтръгне. Сега ние вземат прах топката и да я разпространява по повърхността на нокътя, образувайки желаната форма. Преместването в състояние, без да стигнат до кутикулата 1 мм.

4. Когато материалът се втвърдява напълно се отстранява форма.

Това акрил технология се използва, когато искате да спестите време. Друго предимство на тази сграда е, че тя не се предвижда използването на UV лампа.

Противопоказания за нокти

Преди да се изгради ноктите си у дома, се уверете, че не е нужно да противопоказания за тази процедура. Невен от изкуствени жени трябва да бъдат изоставени в следните случаи:

- в лезии на нокти гъбички;

- при постоянни заболявания на червата;

- диабет;

- по време на приемане на антибиотици или хормонални лекарства;

- в сърдечно-съдови заболявания.

За тези, които не са взели решение за увеличаване на ноктите или не, си струва да се подчертаят основните предимства и недостатъци на тази процедура.

- Добри натрупани нокти са почти неразличими от истинските неща.

- Самозалепваща несъвършенства и недостатъци на тези нокти.

- Възможност да се правят изкуство нокти.

- Пристрастяване към новите дължина и форма изкуствени нокти.

- Процедурата изисква разходи парични средства.

- Изкуствени нокти два пъти месечно трябва да се коригира.

- En нокътната плочка след отстраняване на гел или акрил покритие става по-тънка и е необходимо грижи.

Как да се изгради ноктите си у дома: професионален съвет

Дори и къси помия невен само за няколко часа може да даде приличен външен вид. Тя може да се използва като акрил и гел за създаване на изкуствен невен.

Според специалисти, гелът не е толкова алергичен материал като акрил. Под него ноктите не се развалят толкова много. Но в случай на повреда на ноктите гел трябва да се отстрани напълно (отреже), и едва след това се изгради нова.

Акрилни сграда технология не изисква UV лампа. Ноктите са устойчиви на огъване, и температурни крайности. При повторен растеж на изкуствени плочи позволява запазване на естествената форма на нокътя. Акрил е много лесно да се премахне: просто пропуснете пръстите в специален разтвор. Този тип невен дава възможност да направите аквариум нокти.

За да не бъдат разочаровани в изкуствени невен, специалисти препоръчват да се вземат под внимание следните препоръки:

- За една седмица преди планираното увеличение харчат за укрепване на ноктите, разбира се. Можете да направите всички видове маски и вани.

- За да се избегне дискомфорт по време на процедурата, маникюр по-добре да се направи 3-4 дни преди натрупването на невен.

- Въпреки силата на изкуствени нокти, в първите няколко дни след процедурата трябва да бъдат много внимателни. За да не се прекъсне тях, трябва да се избегнат резки движения, внимателно, отпечатани на компютър, закрепете ципове и копчета.

- Преди да се прилага лак за нокти, повърхностни нокътната плочка трябва да бъде покрита със специална основа. Премахване на лаково покритие трябва само течност не съдържа ацетон.

- Изкуствени нокти не обичат резки промени в температурата. Те могат да дадат една пукнатина, ако, например, дойде в от студа, ще започнете незабавно да измиете ръцете си с топла вода.

- За възстановяване на естествените нокти здрав цвят след отстраняване на изкуствени нокти, следва да бъде заличена пръсти за няколко минути в лимоновия сок.

Сега, че знаете как да се изгради ноктите си у дома. Тази процедура изисква от вас да задълбоченост и постоянство, но резултатите няма да ви кара да чакате. Добре поддържани нокти са силни - гордостта на всяка жена сама нежен.