Как да се изгладят дънки, споделят съвети

Как да се изгладят дънки

Почти сигурно вашия дом има поне един чифт дънки. Това гардероб т излиза от мода за дълго време и е малко вероятно, че такова нещо ще се случи. Удобен и комфортен, те отдавна плени сърцата на модата.Трябва ли да се изгладят дънки?

Ако зададем този въпрос у дома модни панталони, отговорът, никога не можеш да знаеш. Факт е, че с правилната грижа като цяло, не е необходимо гладене. Производителите твърдят, че е достатъчно, за да изтриете дънки при температура не по-висока от 40 ° C, и няма проблеми, обаче, информация за правилата, изброени в иконите на перални на етикета.

Наистина, при ниска температура се измие веднага след точно кратно на панталоните. Памук перфектно загладени, а след изсушаване панталони ще бъде в отлично състояние. Ако надвишава допустимата температура и след пране на дрехи започна да прилича на смачкан парцал, въпросът за това дали или не гладят дънки, не е необходимо. Само това трябва да става в съответствие с правилата.Как да се изгладят дънки?

Преди да Пат дънки, внимателно прочетете информацията върху етикета. За всеки тип тъкан има своя собствена температура. Ако използването на желязо е приемливо, а след това ще видите в това ръководство, температурата, при която можете да изгладят си дънки. Когато става въпрос за тънка лятна версия, това е достатъчно, за да се сложи на средния режим. Ако изперете замърсеното чифт тесни дънки в гореща вода, след изглаждане тях имат по-високи температури и дори пара.

Облекло да продължи дълго време, следвайте основни препоръки за правилно, за да се изгладят дънките:

  • гладят дънки могат да бъдат само на грешната страна, така че да се избегне блестящи ивици и тъканта не променя цвета си;
  • да не се изчаква те са напълно изсъхне, proutyuzhte малки nedosushennye панталони;
  • Винаги покривайте марля, това е по-лесно да се изгладят всички шевовете и да не увреждат тъканта;
  • за да се избегне следи от джобовете, ги поставя в парчетата плат;
  • след като приключите с дъска за дънки, нека ги да изсъхнат напълно.