Как да се държим с един млад мъж в началото на комуникация с сдържаност или просто сладки думи

Приятелят ми не обича малки сладки думи, така че при мен и каза,

Сега мога да посоча само един от нас, или сладко, а само в SMS, като интонацията е невъзможно да се предадат, ние имаме думата по някакъв начин. и лично аз не се нуждаят от нея, в гласа и интонацията достатъчно смисъл.


По принцип, аз доста сдържан в работата си с тях. в отговор на мен само на ръцете е, върши цялата домакинска работа, закуска в леглото, много комплименти, любов. Аз за него просто богиня. използват по друг начин, аз бях привързан zaechkoy. за мен, разбира се, момчетата третирани добре, но не толкова много, които ме чакат постоянно на нещо. и след това не чакайте, а ако го направя нещо - това е невероятно ценена, хвала и слава. дори варени вечеря всеки = благодарност и хвала. Въпреки, че аз го готвя редовно.

тийнейджърката vozraset нарича галено. Сега аз не се обади. не смеят възрастен успешен човек на име Бъни, Кити и т.н.

на месец, която се активира с нежност.

ahah, аз не съм един от онези момичета, които се обаждат момчета с нежни думи, дори да е в една връзка) не е за мен е така.ние имаме 10 години заедно, а аз все още не може да има обич го наричат, не смеят, но само по име. от общо име, в никакъв случай не умалително, имам го доста брутален човек, мъжествен, за всеки има мичман псевдоним приложена към него.

Мога само да се мотам

Не, аз съм толкова объркана

На облегалката първия мъченик, а три месеца по-късно връзката започва "зайче" Въпреки факта, че след като самият аз бях против syusyukany, но някак от само себе си се е превърнало

tatyana30stm, 04.12.17 11:50 (Отговор: Siri siriniti)

Siri siriniti написал (а): Ами, всички хлебарки. Ние не сме инкубатори до всичко, като всички останали.


Точно така. С всяка изминала година все повече и повече убеден в това

Siri siriniti, 04.12.17 11:48 (Отговор на: tatyana30stm)

tatyana30stm написал (а): Имам проблем е с всеки, от името на не зависи.

Е, всички хлебарки. Ние не сме инкубатори до всичко, като всички останали.

tatyana30stm, 04.12.17 11:47 (Отговор: Siri siriniti)

Siri siriniti написал (а): Не бях прав. Запознанства човек, за да го хвалят, Виктор. Име за мен отвратително. Първият път, когато името му не е имало такива. Тогава нещо подобно, дръзнах и това беше рядкост. И след това се разделиха. No Man не е проблем.


Имам такъв проблем е с всеки, от името на не зависи.