Как да рисувате очна линия - красива гледка към стрелеца, стъпка по стъпка снимки видео

Красиви, гладки ръце и конфекционни очи никога не излизат от мода и не губят своята актуалност. Всяко момиче, което обича да се направи грим някога се опита да се оттегли сам стрелки течна очна линия. Някой се научили да се направи по прави стрелките на игриви очички, а в някои това е невъзможно.


Днес на сайта For-Your-Beauty.ru ще покажем как се рисува очи очна линия и да получите хубава, гладки ръце, атрактивен външен вид и безупречен грим.

Как да се направи очна линия със стрелка

Основното нещо - това е обучение. Ако не можете да компенсирате очна от първия път, ще стигнем до пети. Ако не се получи пети път - получи десятък! Това без съмнение, е важно да не се хвърлят на тренировка и всеки ден се опитваме да показваме стрела или просто сенки за очи. То не е работа - изтриване и да започне отново, или да изчака утре.

Друга основна роля се играе от качеството на лайнера, той трябва да е с правилната консистенция, не изсъхна и не прекалено хрема. Изберете качеството на продукта.

Liners предлагат в различни видове:
 1. Течни очна линия. С тях се получават равни, точни и грациозни линии. Тя изисква умения и опит.
 2. Гел очна линия. Имате структура негелоподобна, е по-лесно за използване. Можете да извеждате тънки изчистените линии и меки с rastushevok.
 3. SOLID очна линия. Издадена под формата на моливи или маркери, специфични за окото. Също така, това е по-лесно за използване от класическата течна очна линия с глоба четка.
 4. лайнер също се предлагат в различни цветове - черно, кафяво, сребро и злато, синьо и др.


Как да се направи очна линия със стрелка


Как да се направи очна линия със стрелка


Как да се направи очна линия със стрелка

Две основни техники за прилагане на очна

 1. Рисуване линии, предварително покрити точки. Необходимо е внимателно да се планира място за преминаване на стрелките малки точки. След това плавно свържете точките в един ясен ред.
 2. Чертаете линия от засенчване. Когато стрелката е съставен малки къси удари. След това, те боядисани отново докосва второто дори и равномерен слой изолиращ екран.
 3. Рисуване линия в зависимост от предназначението течна очна линия молив чертеж. Е, как да се отстранят дефектите на молива за очи по-лек от очна линия. Първо трябва да рисувам и да привлече форма на бъдещата стрелка очна линия, след това нанесете очна линия на върха.


За отлично и устойчив грим на очите, което трябва да се следват някои правила:
 1. Толкова е трудно да се направи една стрела не се намазва след няколко часа, и грим на очите, за дълго време остава в първоначалния си вид, преди да започне прилагането трябва да се обезмасли клепач тоник или лосион. Тя също така ще помогне за прилагането на грунда или прах и използването на висококачествени водоустойчив лайнер.
 2. Започвайки да се направи стрелката, за да се намери удобна позиция и постно оръжие лакът, който ще изготви върху плоска повърхност. По този начин, страна няма да се движат и ще се изгладят и отрежете линия.
 3. Няма нужда да се дръпне на клепача, като в този случай, има голям риск да не се изготвя стрелката на формата, което би било желателно. Очите трябва да бъдат отворени, изглеждат малко надолу, горния клепач е леко намалена.
 4. Излишната течност очна линия трябва да бъдат отстранени с четка, да не оставя петна по век, вместо тънка линия.
 5. Грим очна може да бъде със или без него стрелка. Очната линия може да запълни само пространството между ресничките и направи една малка линия, която завършва в ъгъла на окото.
 6. Ако начертайте стрелка, наклонете се определя като: стрелката трябва да продължи да бъде начело на долния клепач и да преминете към храмовете. Стрелката може да бъде кратък и визуално се създаде сянка върху миглите или да бъде по-дълго за котешки очи ефект.
 7. Дебелината на линиите и стрелките също така да изберете по свой вкус, дебела или тънка. Обикновено, линията започва едва доловимо във вътрешния ъгъл на окото и постепенно се разширява към външния ъгъл.
 8. Лайнер ниски мигли, изберете водоустойчива очна линия.
 9. След като сте се съставя стрела я оставете да изсъхне и не много zazhmurivayte или не отваряйте си очите, а не да се оставят отпечатъци от пръсти.

Как да се направи очна линия със стрелка

За да начертаете нужда тънка стрелка, за да започнете да чертаете от вътрешния ъгъл на окото. Съвет Много тънка четка най-точен трафик започва да води четката най-близо до линията на миглите на. Начертайте малка стрелка. Премахваме всички нередности във втория прием отново преминават лайнер на възраст, премахване на всички дефекти.

Как да се направи очна линия със стрелка

За да се направи гъста панаирджийски стрелка, трябва първо да се очертаят формата си.
 • Можете да използвате очна линия за отбелязване на мястото, за стрелката. Начертайте малък кърлеж от външния ъгъл ръб на окото и нагоре, свързване с пъти век (снимка 1).
 • Продължи маркировка, идва на себе си клепача и очертайте дебела линия на горните клепачи - линията трябва да се оправи най-вътрешния ъгъл и се простират до външния ъгъл (снимка 2).
 • Плавно се свърже с стрелка линейните горните мигли (снимка 3).
 • Ако сте доволни от формата на стрелката - кръгът на върха на течната очна линия (снимка 4).

Как да се направи очна линия със стрелка

За да се компенсират око гел очна линия. нужда от четка, обикновено се доставят с буркан гел очна линия. На първо място, следва да се отбележи посоката на ъгъл и наклон, за да начертаете линия на миглите и клепачите боята вътре.