Как да разбера, като у дома си, отколкото преработени ябълки парафин или дифенил

Сравнително лесно. Някои хора смятат, че за да спаси плодовете са третирани с парафин. В действителност, обработват с парафин зеленчуци, а не плод. За плодове дифенил. Това предотвратява процесите на гниене. Например yablki. Те могат да положи няколко месеца в най-добрия при условия, далеч от условията, дадени им в нашите бази данни. И те се появяват по рафтовете на магазините през цялата година. Това се дължи на бифенил. е забранено, защото е алерген в Съединените щати и Европа. За да тествате по-ниска е плод на топлата вода в продължение на няколко секунди. На повърхността на мазна филма виж - дифенил. Тази ябълка е много дълго време да лежи в красива форма. Дифенил убие всички микроби в него да се разпадат. Истината е съвсем близо. Вътре, тя може да започне да гние или да бъде вече гнило.

Магазините също намират бифенил лечение. Разтрийте ябълка ръка. Ако кората става мазна - това бифенил. Всеки плод те обработват и къщите им трябва да се измиват със сапун и вода.

Но дифенил не най-лошото. Всичко е много по-лошо, отколкото си мислим. Просто не знам всичко. И за да разберете, можете да видите тук.

Определя се от преработени ябълки (парафин или бифенили) може да бъде много просто като у дома си. Ако ябълките са третирани с парафин. тогава вие ще бъдете в състояние да го идентифицират с остър нож. Остържете повърхността на кожата на ябълката нож върха и ще бъде на нож бели малки чипове - с парафин. Често това не е съвсем справедливо, но лек сиво, защото по-голямата част се измие ябълките не е толкова просто да излезе от магазина.

Ако ябълки се обработват бифенил. след това можете да го проверите надолу ябълките в гореща вода. Да се ​​премине към светъл прозорец и се вгледате внимателно, можете да видите на повърхността на водата, някои мазна plenochku. Неговата едва видими, но може да се види. Също така, ако една ябълка е много дълго време, за да легне и да започнат да пресъхват, а след това тя ще стане хлъзгава, лепкава и мазна.