Как да продават на сайта

Как да продават на сайта

продажба уебсайт

Ако мислите, че по въпроса, къде е най-добре да се продават в сайта си, че ще бъде лесно да се намери голям брой подходящи места. Най-популярната и са описани по-долу.Размяна telderi.ru - ресурс нови, но бързо набира класиране насочени към търговски сайт. В протокола от създателите на списъка с този ресурс може да се намери проекти GoGetLinks.net. GetGoodLinks.ru и Miralinks.ru. така че няма съмнение относно компетентността на сайта. Този пазар в сравнение с други добиви на най-големи шансове да се правят покупки и сайтове за продажби.

Размяна pr-cy.ru/sale - известен в средите на работниците SEO сайт, от гледна точка на активна и много популярни. Разлики от предходната обмена, че тук има голям брой заинтересовани да купят neraskruchennyh сайт за малка цена. Въпреки това, продажбата е голям и стойностни проекти няма да имат причина.

Форум maultalk.com - също е доста посещаван ресурс. Той е най-подходящ за развитие на продажбите на малки обекти, като посетителите аудитория се състои предимно от хора с среден доход.

king.by - млад, но добре разказана Беларус форум, който продава сайтове.

Разбира се, тези сайтове много, но това е по-добре да се обърне внимание на включени в списъка на ефективността и стабилността на работата им е многократно потвърдена. Също така, не боли да прекарат малко мониторинг сред приятелите си, както и да се обърне внимание блогъри - може би някой от тях просто се нуждаят от място.

Как да продадем сайтове

Как да продават на сайта?

За да не се продават твърде евтини по време на продажбата на вашия сайт и да се намери добър купувач, трябва да прочетете полезни съвети за това как да се продават на сайта:

  1. На първо място трябва да се създаде темата на оценката на място в някой популярен SEO-форум. Наречен цената и може да се използва.
  2. Интересен начин да се продават на сайта - да се организира търг. По този начин, не е нужно да прекарват време в търсене на купувачи и да продава обекта получи възможно най-високата цена.
  3. Ако домейнът на сайта си ".ru", не боли да го промените на ".RF". Пълното обновяване zaimeet около месец, но процедурата се прави от време на време се увеличи броят на потенциалните купувачи.
  4. Погрижете се за дребни ремонти сайт, да определи съществуващите недостатъци и неравностите, но още по-добре - да се актуализира дизайна. За да купите на сайта възможно най-бързо, за да представляват своята стойност в най-благоприятната светлина.
  5. Ако сайтът е на безплатен хостинг. че би било по-добре да отидете на допълнително заплащане. Как да го направите, можете да прочетете в статията за това как да се движат на сайт от един хост на друг.
  6. Дори ако на сайта, който искате да продавате, меко казано, не отговаря на изискванията на най-доброто - опитайте да го приведе в приличен, но е разумно, когато тя ще бъде пуснат за него цената.
  7. Причината за продажбата не заслужава да се изтъкне отрицателните страни на обекта и на безсмислието - адекватна купувач никога не се съгласи на сделка, като четене, а това само ще ви навреди.
  8. В никакъв случай не си сътрудничи с непроверени лица без гаранция!
  9. се препоръчва да се търсят купувачи за най-голямата полза от свое - така че няма да се налага да плащат процент от продажбата на обекта, и купувачът няма да може да се забави цената, бране на всеки недостатък. Търсене купувачите могат и трябва да бъдат във форумите, да се свържете чрез лични съобщения, чрез блогъри, а дори и с помощта на приятели.
  10. Конкретно посочи предимствата на сайта, като ги пиша отделно - тези подробности ще служат като един вид аргумент, ако някой се опитва да забави цената, или дори да го вдигне.


Колко бързо се продават на сайта?

Ако са ограничени в рамките на времето, или не искат да прекарват много време, за да се продават, се препоръчва да се използва една торба с трикове - да се организира търг, въвеждане на обекта в продажба там. Вие ще трябва да изглежда за някои от най-популярните форуми с търгове, и посочва точната дата и час на търга е завършена. И все пак, най-добрият начин е да се обособяването на няколко часа от свободното си време и да се намери купувач директно, а след това да му говори и показване на най-подходящата страна за закупуване на сайта, можете да го продават по-вероятно.

Как да продадем сайтове

За колко можете да продавате на сайта?

Сумата, която може да получи за продажбата, в голямата си част се определя от купувача, ако клиентът е "опитен", неговите знания и опитното око точно определи цената и не беше позволено да го надуе. Разбира се, освен това, задръжте първостепенно значение на качествените характеристики на обекта, неговото съдържание и потенциала за обезщетение за развитие. Цените варират в голям мащаб - сайтът може да струва сто рубли, а един милион. Най-популярните проекти са спечелили законни средства.

Изчислете цената на определен сайт, доходите, която се натрупва продажба на връзки. Тя може да бъде, както следва: нетна печалба сайт (минус доходите разходи) на месец, умножен по 6. Цената на сайтове, чиито доход е печалба от трафика. може да се изчисли, като се умножи нетните приходи от 12, или 24, това означава, една или две години. Това обяснява като формула непроменен стабилност доходи.

Трябва да се помни, че сайтът все още е ценен от много параметри в допълнение към описания метод: сметка отива в съдържанието и качеството и пълнотата на неговата възраст, уместност и привлекателността на дизайна, и така нататък. метод търг позволява да се определи най-високата цена на обекта - кой има последната оферта и името на цената - това е, и може да се разглежда. Въпреки това, някои посетители на търга могат да развалят репутацията и възможността за увеличаване на разходите за проекта, ако те оставя никакви отрицателни отзиви, което може да изплаши потенциалните купувачи, дори и ако няма да бъде мотивирано гледна точка. Ето защо, най-добрият начин е да се научите как да се определят граници на цените на техните собствени.

Как да продават на сайта на клиента?

Най-често хората се изразяват желание за закупуване на сайта, малко точка при определяне на цената на интернет проекти, следователно, той се отваря разумна възможност да надуе цената за тях. В този случай, подновяване на домейн ще бъде по-добре да се извърши с участието на адвокат, така че имате на ръцете си на хартията. Например, един клиент, който е получил документ с официалния печат, ще се чувствате много по-спокоен и не измъчван от мисълта, че той може да мамят. В директен контакт с купувача, че ще е по-добре да се използва от икономическа гледна точка, а не от обхвата на SEO за управление на този проект ще се добавят още няколко позиции от значение в очите на клиента.

Как да продадем сайтове

Къде и как да се продават на сайта uCoz (yukoz)?

Най-популярен 3 дни