Как да премахнете знамето от компютъра си - за премахване на банера от компютъра

Как да премахнете банер Doctor Web
Добре дошли на всички новодошли и на завърналите се, посетителите на нашия сайт! Smartronix.ru продължава серия от публикации, насочени към освобождението на вашите компютри от злополучния банери.Ние ще се радваме да споделим още няколко начини за борба с вирусните-банери. Вие вече сте прочели нашата предишна статия? Не?

После побърза да обогати знанията, тъй като те ще ви помогне да премахнете от компютъра си банера, ако компютърът е заключен:

Как да премахнете банер - най-лесният начин

Този метод е да предложи на посетителите на нашия сайт под демон на име, за които той благодаря много. Много от метода на компютър отключване спомогна за премахване на банера от вашия работен плот. Надяваме се, че ще помогне. Така че, за да се деактивира вируса трябва само да стартирате Windows система за възстановяване, която е на разположение на всички популярни системи за семейството на Windows XP и Windows 7.

Заслужава да се отбележи, че процесът за отстраняване на знамето не е универсален, защото това предполага наличието на активен възстановяване на операционната система. Въпреки това, тя е проста и елегантна. За да направите това, трябва да се зареди в Safe Mode с команден ред. Ние вече писа за това в нашата статия "Как да отида в безопасен режим "Но ние се опише тази проста процедура за пореден път:

 1. При зареждане на вашия компютър или лаптоп, което трябва да натиснете клавиша F8. Тя може да бъде няколко пъти, само за да бъдат сигурни.
 2. Изберете точката "Safe Mode с команден ред" и натиснете Enter
 3. В командния ред, въведете командата Rstrui. който ще предложи да се възстанови системата, за да е възможно точка за възстановяване.
 4. Възстановяване на системата - готово, настолен банер е премахнат!

Съгласен съм, че това е лесно! Още веднъж благодаря на нашите посетители за този съвет. Спомнете си, че ако този метод е да ви помогне да премахнете от компютъра си банер, проверка на системата за вируси. Един пример за такъв тест сме описано в нашата статия "Как да проверите компютъра си за вируси ".Как да премахнете знамето от компютъра и по други начини

Премахване на банера с помощта на Kaspersky и Dr.Web

Ако браузърът Ви е блокирал банер

Как да премахнете банер Doctor Web
Стана така, че windose не напълно блокиран и ще може да направи разликата. За съжаление, този вид вирус вече е отдръпването в миналото - проклетият мошеници всички часови подобряване банери изнудвачите на. Ето защо, тази част на статията, а повече насоки само. Въпреки това, ако знамето блокиране на браузъра Internet Explorer, виновната страна на надстройката, вирусът, който ви вдигна в интернет. За да го премахне, че трябва да зададете параметрите на този браузър. Това се прави по следния начин:

 1. Ние трябва да се отвори "Control Panel".
 2. Активиране на класически вид.
 3. След това отворете елемента "Internet Options" и изберете раздела "Advanced".
 4. Сега кликнете "Reset".
 5. След това следвайте инструкциите в браузъра си, за да се възстанови настройките на браузъра си. След приключване на нулиране, натиснете "Close".
 6. удар "OK" в прозореца "Internet Options".
 7. Ние проверяваме дали Internet Explorer работи.

Ако нулирането не помогне, можете да се опитате да премахнете злонамерени настройка. За тази цел е необходимо да се изчисли. Това се прави по следния начин в IE:

Ще има много добавки, които могат да бъдат изключени, като се започне с най-подозрителни.

Премахване на знамето през регистъра

Сравнително нов вид банер може да бъде отстранен от регистъра на Windows. Такъв вирус се зарежда след работния плот, когато тя е на всички икони на него постоянно мига. Премахване на инфекцията на следния регистър пътя:

HKEY_USERS \ S-1-5-ZZZZZ \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run

В този случай, "S-1-5-ZZZZZ" предпоследния папка в HKEY_USERS. След тази тема трябва да отиде "S-1-5-ZZZZZ_Classes". Знак пред вас ключ на системния регистър писмен вирус, ще бъде датата на създаването на този ключ.

Това е конкретен пример за това как да се отстранят знамето чрез системния регистър. Ако не сте уверени в своите способности, по-добре е да се избере друг метод на лечение на компютъра.

Как да направите банер не се появи

Как да премахнете банер Doctor Web
В тази част на статията няма да е панацея. Но ние ще говорим за полезни техники, за да се предпазите от тези вируси. Ето някои съвети: