Как да премахнете виси корема

Не се стреми да отслабнете твърде бързо. Строга диета - това е твърде много стрес за организма, все още се възстановява от бременност и раждане. Дори и да не кърмят, не бързайте да се раздели с излишните килограми. Това ще доведе до увисване на кожата, дори повече, тъй като няма да се справи с намаляване на размера на мастната тъкан. Намалете приема на калории с 10-15% и да отслабнете, без да бързам.За масаж на коремната стена. Кожата в разтегнато състояние достатъчно дълго, така че трябва да го махна за дълго време. Ежедневен масаж трябва да стане задължителна процедура. Втрийте в кожата с твърда четка за тежка зачервяване и появата на усещане за топлина в кожата. Освен това, не забравяйте да направите себе си скубане масаж. Не съжалявам за себе си, идеята, че всеки да настроите фино отстраняване на част от мастната тъкан ще ви помогне да се справи с болезнени усещания.

След масажа, не забравяйте да се прилагат за подхранване на кожата крем. Добре доказано използване на крем с добавянето на мумията. Вземете малко пари, поставете го в отделен контейнер, към една и съща хвърляне мумия 5-6 капсули. Докато правите масаж и затопля кожата, почистващ разтвор, и кремът ще бъде готов за употреба.Уверете се, питателна и разтегателен тайна. Опънати кожата губи еластичност и не се нуждае от допълнително захранване. Това е, за да се нахрани увисналата кожа и се нуждаят от амбалаж. Те могат да направят у дома или в салон за красота, най-важното, че това не е еднократно действие.

Не забравяйте и за мускулите. Висящи корема грабеж корема. Глътни следователно изисква по-ниска отдел преса. За да работят на по-ниски слаби ABS, обратен обрат.

Добави в упражняват върху натиснете бягане тренировка. Работещи при средна скорост ще ви позволи да се отървете от мазнините в тялото, без да се прибягва до твърде тежки диети. Изпълнете три пъти седмично в продължение на поне 40 минути.

Да не се яде през нощта. Моля, имайте предвид, че по време на сън мускулите са отпуснати, и пълен стомах ще се простират на коремната стена, тя отрича всичките си усилия. Последното хранене трябва да бъде не по-малко от два часа преди лягане. И това е по-добре, ако тя е по-малка част от постно месо със зеленчуци и чаша кисело мляко. Да не се яде вечерната каша и паста. Бавни въглехидрати, съдържащи се в тези храни, правят повече добри, ако се яде за закуска.