Как да премахнете ръжда от колата - 7 съвети

Как да се рисува върху ръждата на колата

Един от най-досадните проблеми за собствениците на автомобили - е ръжда по колата. Също така е във вреда на тялото на вашия приятел желязо, като кариес за зъби. Но, ако в случай на зъбобол, ние веднага се ускори на зъболекар за помощ в случай на корозия на метала може да бъде направено без помощта на експерти. Има няколко препоръки за това как да премахнете ръжда от колата. Слушане на тях, можете да спестите значително по специален сервизен център за защита на вашия автомобил от увреждане.Да се ​​отървем от ръждата

1. Преди започване на работа, трябва да се вземат предпазни мерки. Трябва да се носят ръкавици и маска, както ще много колоритен прах и ръжда.

2. Вие също трябва да се защитят автомобили неповредени райони. За да направите това, затворете им вестници и хартиено тиксо. Необходимо е, че там не е имам цветен прах, поради това е трудно да се отървете от.

3. С цел да се отстранят ръжда от колата, трябва да започне да се почисти повредена повърхността на метала. За почистване можете да използвате редовно шкурка. Много важно е механично отстраняване на ръжда от тялото, тъй като различни инструменти ръжда не може да бъде напълно ефективна и ще доведе до по-нататъшно разрушаване на метала. Така че, в кръгови движения със силно натискане, ние почистване на засегнатата област, както и на повърхността до него.

4. Ако прекомерно увреждане, можете да използвате специални инструменти, като например тренировка с къдрички или шлифовъчни машини. За българите това е важно да изберете правилния шлайфане колело. Рязане или източване на колелата няма да се поберат. Те могат да бъдат отстранени твърде много излишък метал. За лечението на ръжда по колата е по-добре да се използва шкурка с пластмасова подметка. Обикновено се използва от голям шкурка P80 - P220. И ако се наложи да почистите лъскава боя до ръждив място, а след това използвайте фина шкурка, за да не се навреди на метала.Можете да използвате и пясъкоструене. Избирането на зърното 150, можете да премахнете ръждата, премахване на боя с грунд, както и да се приведе в метална повърхност за последваща обработка. Необходимо е да се провери как докосване повърхност е гладка. Правилно да премахнете ръждата след обработка ще трябва да се справят с повреден мястото специална киселина. Това е необходимо, за да се отървете от малки остатъци от ръжда. За тази процедура, подходящо фосфорна киселина или сярна киселина. Можете също така да се използват специални средства срещу ръжда.

5. След това, трябва да се третира повърхността с грунд. Предварително покупка авто магазин в специален грунд и боя за автомобили, подходящ тон с цвета на колата си. За да се подготви площадката за грундът е необходимо да се обезмасли повърхността. За да направите това, като всички работни повърхности с алкохол или по-тънки. Закрепете хартията до всички съседни места и се пристъпи към грунда.

Нанесете тънък слой от грунд. Оставете да изсъхне. Всичко, което трябва да се прилагат три слоя. След това оставете да изсъхне за 12 часа.

6. След това чисто място с фина шкурка. Подсушете и сте готови да рисува.

7.Krasku трябва да се прилага внимателно. за да се избегне зацапвания. След боядисване се оставя да изсъхне за един ден, а след това махнете тиксото и вестника. Останалите места за боядисване на каската, опитвайки се да се постигне уеднаквяване със стария цвят. След това се оставя да изсъхне за още два дни. След това колата може да се пере.

Надяваме се, че сега въпросът е как да се отстранят ръжда от метал на колата си няма да доведе до паника, и вие ще бъдете в състояние да се справи само с всичко.

Лъки, че са попаднали на тази статия, просто се ситуация, която наскоро купи майка кола втора ръка изведнъж започва да ръждясва на тялото на капака, който безумно нерви нас obeih.Ya, така да се каже, много алчен човек в такива ситуации и да даде пари за това, което можете да го направите сами, жаба dushit.Pravda усилено върху себе си е, ръце и бързо предвижване до метален контакт болка potom.Vot разтворител само отишъл твърде далеч, тъй като при наличието на само 646 е тромавост разтворител капеше върху самото тяло (в края на краищата все още караше накъде си образец на единен боядисване, така че тук се добре и се прави зло.

Аз предпочитам качество avtoservis.tam delayut.mashine 15 let.I не винаги имат пари за картината. така че е необходимо да се изтрие ee.a земята Boddy primenyal.kraska акрил.

Ами четете - четете. Купих смилане диск на мелница, твърда четка и по-малки на свредлото, така че той се разтворител, ръжда конвертор с цинк и магнезий, че Lee и епокси антикорозионен грунд. Коли 25 години. Да се ​​каже, че преследването за красота? -Не. По-скоро, просто искам да се спре ръждясване от онези места, където можете да видите и къде да се види, уви, дори нитовете не искат да вземат навсякъде; - (((Е, аз ще се опитам с ваша помощ да поддържат приличен поглед отвън Въпреки оттенък отдавна е балон ..

И как proshpaklevat? Лакиране? Описан метод може да рисува само трактора.