Как да премахнете миризмата на урина котка на дивана 7 начина за премахване смрад завинаги!

Не е тайна, че домашните котки - са много чисти животни и знаят в какво място домакините, организирани за тях тоалетна. Това е, когато те празнуват своите естествени нужди. Но понякога има премеждия и домашен любимец може да маркират килим или мека мебел. урина Кат има много неприятна миризма, така започнем да работим по отстраняването му и премахване на миризмата е необходимо веднага.Защо е важно да се опита да премахне петното от дивана, веднага след като е отбелязал котката? Ако времето не го осъзнах, животното ще отпразнува отново нашата нужда в този момент. В допълнение, вкоренено миризмата на отделената урина е трудно, и не всички успяват от първия опит. И да се отървете от миризмата на урина, веднага се захвана за работа, е модула.

Доказан и достъпни начини

Има няколко начина за вярващите, които не само ще донесе миризмата на котка урина от дивана, но и да се върнат на стари мебели свежестта и чистотата, използвани в дома.

 • Как да премахнете миризмата на урина от дивана
  1.В № метод се използва глицерин сапун. Тя глицерин може успешно да се справят с карбамид, който в излишък се съдържа в котка урина. Просто урея придава специфичен неприятна миризма, която може постоянно vestsya в тапицерията на дивана. Сапун трябва да бъде старателно втрива в замърсени повърхност на дивана триене четка с груби влакна, след това се измива с вода и се оставя да изсъхне напълно. Тя също така ще помогне на обикновен сапун. От това, което трябва да се готви каша - да търка бара на ренде и се налива топла вода. Получената пастообразна субстанция прилага петното, търка добре. Изчакайте известно време (около 20-30 минути) и се измива с вода. Този метод ще даде положителен резултат, ако ги използвате, веднага след като котката отиде до тоалетната на дивана!
 • Метод № 2. Достатъчно ефективна в борбата с котка мирис на урината на диван тапицерията е лимон. Необходимо е да стиснете лимонов сок във всяка купа, намокрете гъбата и внимателно се справят с място на мебелите, където СБАЛ котка. Между другото, тези животни не възприемат миризмата на цитрусови плодове, и, най-вероятно, този сайт вече няма да отбележат котката!
 • Метод № 3.Perekis водород може бързо да се оттегли от място, заедно с котка урина миризма неприятно. За да бъде обработено, което трябва да вземе 3% пероксид и да се тества върху незабележим участък от тапицерия, защото агентът може да причини обезцветяване на повърхността. В прекис се прилага към петното и се оставя да изсъхне. Тази процедура трябва да се повтори няколко пъти, а след това ще ви помогне да се отървете от миризмата, която остави една котка.
 • Метод № 4. Най-честият начин, който запалените "собственик на котка" съветват помежду си, - отстраняване на котка мирис на урината с помощта на алкохол или други, съдържащи алкохол средства. Алкохолът също, нанесено секцията диван тапицерия, което е незначително. Процедурата за обработка е подобен на метода с водороден прекис: втрива с гъба или памучен тампон потопена в алкохол, петно ​​остава върху котка "нарушение", изчакайте е сух. Повторете 2-3 пъти. Отмийте това не е необходимо, тъй като етеричните масла, съдържащи се в разтвора на алкохол, закален сам от време.
 • Как да премахнете миризмата на урина от дивана
  Метод номер 5.Rastvor калиев перманганат е много популярен сред любителите на котки и котки. Въпреки това, по-добре е да се използва на дивана, който е с тъмен интериор, или манган възможно да ръждясат мебели от светло оцветени в определен цвят розово. Няколко кристала калиев перманганат, разтворен в чаша с топла вода и се накисват в гъба нея внимателно лекувани следи котка трикове. Процедурата се повтаря, докато, докато желания резултат.
 • Метод № 6. Отстранете миризмата на котка урина, за да помогне на дивана и оцет. Необходимо е да се овлажни памук или превръзка и почистване на мястото, където котката реши да отпразнува физическите си нужди. Не се страхувайте от специфична миризма, която ще замени неприятната миризма на котка миризма, защото след известно време тя ще се изпари без следа.
 • Метод № 7. мирис на урината на дивана може да бъде отстранен със сода за хляб. Soda да се смесват с малко количество вода, за да се получи хомогенна паста. Нанесете сместа на замърсена сайта и втрива с четка. Оставя се да изсъхне напълно, след това се изтрие остатъците от сода със суха гъба или мека кърпа.


Професионални инструменти, за да ви помогнат да донесе миризмата

Ако една котка е написал на дивана за първи път, а след това да се отървете от миризмата ще бъде много по-лесно. Ако той го прави през цялото време, то ще трябва други професионални инструменти.

За щастие, производителите са разработили голям брой различни инструменти, които могат да помогнат да се отървете от тази миризма. Тя може да бъде течен спрей или гранули, които се продават в магазините на стоки за животните. Главното условие - те трябва да бъдат bezammiachnymi.

Ако финансите позволяват, можете да използвате професионален чистене. Днес, много такива организации се ангажират служителите за пътувания у дома.

Можете също така да се говори в различни форуми с запален собственик на котка. Те подкани ефективни професионални продукти, които не само да се оттеглят от триковете на котешките места, но и ще помогне да се отървете от неприятната миризма на урина върху мебелите.

Не се препоръчва да се покаже миризмата на урина котка на дивана с хлор, въпреки високата си дезинфекциращи свойства. Flavors (тоалетна вода, дезодоранти, освежители за въздух) не са помощници, за да се отървете от неприятните миризми, защото те са на път да маскира миризмата, но няма да го премахнете напълно.

В допълнение, всички тези "инструменти" може да направи още по-остър мирис, а след това да се отърве от него ще бъде много по-трудно. А котката ще продължи да използва дивана като килер.

За да продължим тези инциденти от животното не се повтори, по-често трябва да се промени на носилка кутия, залейте с пълнеж и да гледат котката. При първите признаци, че иска да се облекчават на грешното място, трябва да се разположи в ъгъла, предназначени за тази цел.

Начини да се отървете от миризмата на урина котка на дивана у дома много. Основното нещо е да не се забавя отстраняване на петна и веднага се захващаме за работа. И не обвинявам котката! Наистина, в действията му не бяха лоши намерения. Може би той просто исках да обърна внимание на техните собственици и важен човек в лошо здравословно състояние на лицето? И аз не можех да мисля за нищо по-добро, отколкото да оставят следа на дивана!