Как да премахнете мазнините под ръцете, упражнения

Как да премахнете бръчки под мишница

Падащ ръце и гънки на сутиена е достатъчно често срещан проблем за много момичета и жени. Бързаме да се моля, проблемът е решен! За да забравите за обесване "крила" и мазнините ще трябва да работим усилено и да започнат да се хранят правилно. Улесняване на задачата не успее, красиво тяло - това е работа, а не генетиката. Така че, днес, ние говорим за това как да се отстранят мазнините в подмишниците.Защо получавам мазнини под мишницата?

Странното е, че дори самата кльощави момичета са кожни гънки над сутиена. "Природа" - казваш. И вие ще бъдете напълно погрешно. Дебел "уши" подмишница появяват в продължение на пет причини:

 • За цялото тяло затлъстяване;
 • Отпусната кожа в предвид ниската активност;
 • Гърбица и лоша поза;
 • Слабо избран бельо;
 • Отпусната мускулатура, дължащи се на липсата на физическа активност.

Всички болести една рецепта - фитнес, лека атлетика и диета. Наблюдавайки го един въпрос: как да отслабна в подмишниците, щастливо разрешен.

Преди сложни упражнения се нуждаят от добра загрявка горната част на тялото, тя е с него, ние ще работим. Вземете една рогозка, вода, включете музиката и да започне!

 1. Mash врата във всички посоки, вземане накланя главата си на една страна и се обръща.
 2. Работа на рамото, лакътя и китката стави с кръгови движения на 8 пъти напред и назад. Осъществяване моментните прави ръцете, също 8 пъти.
 3. Извършване на смотаняци ръце пред гърдите точно като в училище. Лактите са привлечени доста назад и намаляване на острието. Нашата задача е напълно подгряване на раменния пояс. 10 повторения.
 4. Едната ръка на върха, изцедени като юмрук, а другата в долната част. Промяна на ситуацията в двете сметки. Ние извършваме 8 пъти.
 5. Сега си сложи ръцете пред гърдите направо успоредно на пода и разводите замах в ръка, като се прецеждат мускули. Наблюдаваме плоска линия на ръката. 15 пъти.
 6. Симулира определяне ръцете на престъпниците, когато полицай насочва пистолета към него. Това е малко разстояние от главата, дланите обърнати напред. От тази позиция, вдигнете ръцете нагоре, разтягане на тялото. Ние правим 15 бързи повторения.
 7. Ние се ръкуват безплатно и се пристъпи към натоварването на властта.


Как да премахнете бръчки под мишница

Така че нашата цел е не да се помпа на бицепса и тонизират раменния пояс. Ето защо, упражнява общо с тяхната собствена телесно тегло и минимално тегло. Подходящи гира 1-1,5 кг или 0,5 литра бутилка с пясък / земята. Тя отваря любимите ни учение - лицеви опори.

Упражнение №1. Лицеви опори с акцент върху коленете - 15-20 пъти

Станете на колене, крака повдигат нагоре, така че между бедрата и прасците малък ъгъл, образуван под формата на птица «V». Ръцете на равнището на гърдите с дланите напред. Разстоянието между ръцете си, изберете удобен за себе си. Сега изправете гърба си, пази задника на същото ниво с кръста и да започне лицеви опори.

Упражнение №2. Лицеви опори с акцент върху гира + олово ръка към страната - с 10 пъти по всяка ръка

Ситуацията не се променя, само с ръцете си срещу гири. Така трицепс, гръден и мускулите делтоидната ще работят по-ефективно, и затова напуска подмишница мазнини. В първата част на упражнението - свиване. Второ - изход ръка с гира в направление, успоредно на пода на, леко се наведе в лакътя.

Общо получила 20 лицеви опори и 10 клиенти. Никой не е казал, че ще бъде лесно. За да упорстват и да продължат напред. В края на краищата, това е, което трябва мазни мишниците.

Упражнение №3. Троен ефект - 10 пъти

Легнете по гръб, краката свити в коленете. Ръцете на гърдите му държи гира. Изход от двете им, а след това се разпространява ръцете си към страните, резервно копие и да го свалят - това е 1 пъти. Когато размножаване, дръжте лактите леко свити на 15 градуса. Той е на тази позиция се предвижда натоварването на мускулите, а не на ставите и сухожилията, ако продължаваш ръцете си точно стриктно.

Упражнение укрепва и големите гръдни мускули помпи, гънки под мишниците работи и изгражда делтоидния група.

Упражнение №4. Плувец на пода - 10 пъти

Уау, ръцете са недостатъчно, но ние не се отказвайте! Ние стоим на пода, държейки гири и да извършват прости малко упражнения - промяна на ръчни позиции. Точно както направихме в загрявката. на пода не поставяйте ръцете си, като се прецеждат всеки мускул.

Упражнение №5. Оказва гира зад гърба си

Една добра тренировка и да видим!