Как да премахнете иконата за заключване към папката, в прозорците на операционната система 7

В операционната система Windows 7, за да определени папки в най-нагъл начин съкратен достъп. Такава папка е доста лесно да се намери - иконата на самата папка, за да ги е добавена иконата за заключване. В този случай, ако имате разрешение за системния администратор, без някакви специфични проблеми, получават достъп до някоя от тези папки. Трябва да получите право на собственост, или се прилага следващата версия.икона на папка се намира под забрана, както следва.

Как да отключите от папката

За да се отървете от него, трябва да направите следното.

Трябва да се направи, щракнете с десния бутон на мишката на компютъра в папка под забраната, и изберете Properties. В прозореца, който се появява, щракнете върху раздела Защита.

Сега, един по един клик на: Edit> Add> Още> Търсене. Тогава се появява прозорец с резултатите от търсенето.

Сега трябва да задръжте натиснат клавиша и го държи в системния регистър, за да изберете имена с резултати от търсенето, като регистрирани потребители, администратори и системата. След това, трябва да кликнете OK.
Предишна ще се покаже прозорец, е необходимо да се потвърди, като кликнете върху OK.
След това е необходимо, за да систематично за всеки от профилите им, присвоява Пълен контрол. За да направите това в Разрешения на прозорците за групата да направи избор в полза на ценностите, които са добавили, например, системата и следва да се отбележи Пълен достъп. Изпълнете Повторете за потребителски акаунти регистрирани потребители и администратори.Сега папка с ограничен достъп, за да се предадат и ще можете да го ползват пълноценно.

В случай, че ви се откаже от пътя до файла в OSWindows 7

В случай, че сте уморени от гледане на постоянна грешка или достъп до всеки файл или строго отказан достъп до файла, OSWindows 7 може да бъде наказан за това. Специален екип "Take собственост" дава възможност да се получи абсолютно пълен достъп до всички папки и файлове, които трябва само малко "posherstiv" в системния регистър.

По-долу показва специален код, който трябва да копирате в обикновен текстов файл. Дайте име на файла на вашия избор и да го запишете под .reg файл разширение.

И тук е самия код за решението.

WindowsRegistryEditorVersion 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT \ * \ обвивка \ runas]
@ = "Computest-отключване!"
"NoWorkingDirectory" = ""
[HKEY_CLASSES_ROOT \ * \ обвивка \ runas \ команда]
@ = "Cmd.exe / ctakeown / F \"% 1 \ "--icacls \"% 1 \ "/ grantadministratory: F"
"IsolatedCommand" = "cmd.exe / ctakeown / F \"% 1 \ "--icacls \"% 1 \ "/ grantadministratory: F"
[HKEY_CLASSES_ROOT \ Directory \ обвивка \ runas]
@ = "Computest-отключване!"
"NoWorkingDirectory" = ""
[HKEY_CLASSES_ROOT \ Directory \ черупка \ runas \ команда]
@ = "Cmd.exe / ctakeown / F \"% 1 \ "/ R / ди - icacls \"% 1 \ "/ grantadministratory: F / т"
"IsolatedCommand" = "cmd.exe / ctakeown / F \"% 1 \ "/ R / ди - icacls \"% 1 \ "/ grantadministratory: F / т"

След това ще трябва да кликнете два пъти върху файла. Ще се появи предупреждение, което трябва да потвърдите, като натиснете Да.

От този момент, когато щракнете с десния бутон върху папката или файла, към които е отказан достъп или се появи съобщение за грешка, достъп, няма да има необходимите команди. И в случая с щракване върху папка ще зарадва доста спешно и енергични екип