Как да премахнете д-р Уеб от настолен или преносим компютър - всичко от надежден доставчик,

Добре дошли! Днес, аз седя и мисля, че е толкова интересно да пише в новия си блог! А за някои "неопределени модели" - шанс, от дома ми лаптоп има вирус (Trojan.Winlock), блокиране на Windows, и искате да изпратите 200 UAH. за Webmoney сметка в чантата WMU383593510183.В един момент във времето, аз дори облекчено въздъхна, и си помислих, че това е как се стигна до новия си пост в новия ми блог! В главата ми аз си мислех за това как да се измъкнем от тази ситуация.

По това време си мислех, че може да се справи с вируса за около 15 минути, но не и тук, беше да отида в безопасен режим и да получите в системния регистър, за съжаление не успя. И все пак, ако не успее, трябва да направите следното.

  1. Днес, блокиране на Windows вируси, доста и всички те са различни, така че ние препоръчваме да проверите всяко едно отношение! (Веднъж помогна във всяка посока).
  2. Ако вирус-изнудвач «Trojan.Winlock.3300» необходимите за изпращане на пари до Webmoney сметка! Веднага отидете на Метод №4 (натиснете тук - отидете на статията), ако не и помогна на своя страна в друга статия (натиснете тук), и ако тази опция не помогне, отидете на Метод №5 (това е по-долу в този пост).

Преди изваждането на Dr.Web анти-вирус трябва да се запознае с възможните последствия, които могат да усложнят самия процес на премахване.

На процедурата по отстраняване може да повлияе на Windows или самата антивирусна, която не може да бъде отстранен по някаква причина от компютъра. Или дали той е отстранен, но само частично.

Но, когато не разполагате с анти-вирус, който може да се намери на вируса, има и друг изход. След зареждане в безопасен режим трябва да влязат в "изпълнява команди» (си). За да направите това, отидете на Start -> Run. Линията на командния ред, въведете регентство. Тази команда предизвиква регистър на компютъра:

След това отидете на HKEY_CURRENT_USER -> Sofware -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Run и да спазват този прозорец:

Как да премахнете банер Doctor Web

Съвет! Ако четете тази статия за информационни цели и вашия компютър, слава богу, е жив и здрав, като в момента лечение изтегляне полезност, обсъждана в рамките на тази статия и да го запишете на диск или флаш-памет. Реколта от "аптечка", увеличава шансовете си за спечелване вирусен банер два пъти! Бързо и без ненужни смущения.

AntiWinlocker

1. Отидете на комуналните услуги of.sayt разработчиците - antiwinlocker.ru.

2. На главната страница, щракнете върху бутона AntiWinLockerLiveCd.

3. В новия раздел на браузъра отваря списък с линкове за изтегляне разпределението на програмата. Под "Disk изображения за лечението на заразените системи", кликнете на линка "Изтегли картинката AntiWinLockerLiveCd» с най-голям брой (нова) версия (например 4.1.3).4. Изтеглете изображението в ISO формат на компютъра.

5. Напиши го на DVD-R / CD-R в програмата ImgBurn или Nero, като се използва "запис на диск образ." ISO-образ трябва да се запишат в некомпресиран вид, за да получите стартиращ диск.

6. Поставете AntiWinLocker компютъра, където грубо банер. Рестартирайте операционната система и влезе в BIOS (намиране на клавиш, за да въведете във връзка с вашия компютър; опции - «Del», «F7»). Задайте зареждане от твърдия диск не е (системния дял C), както и DVD-диск.

7. Натиснете бутона "Next".

8. Рестартирайте компютъра си. Уверете се, че антивирусен софтуер не е в системния трей (дясната страна на лентата на задачите).

Внимание! Ако не можете да премахнете от редовни средства система "Доктор Уеб", използване spetsutilitu Anti-Virus Remover.

Обикновено това е използван от тези, които често са изправени пред проблема с операционна система блок зловреден софтуер на метода.

За да инсталирате програмата не трябва да - това е преносим и започва веднага след като кликнете върху изтегления файл. В първия прозорец, който се появява, не е нужно да се придържаме към ...

Как да премахнете банер Doctor Web

... ако току-що изтеглили програмата от линка по-горе. Друго нещо, ако решите след шест месеца отново се провери системата за паразитни софтуерни програми. През това време може да има актуализация на списъка с програми. Посочвайки бутона - проверява за актуализации на програмата.

Освен това има прозорец с лицензионното споразумение - ние натиснете «Напред». след това «Внимание» кутия с надпис - «Следваща» отново. Но в този прозорец, ...

Как да премахнете банер Doctor Web

6 начин за премахване на банера.

Банер се появява, за да зареди Windows

Ако използвате Windows XP, след това се определи зареждане с твърд диск, можете да използвате инсталационния диск на операционната система. За да направите това, трябва да се стартира от този CD, и когато бъдете подканени да влезете в режим на Windows Recovery, като натиснете клавиша R - да го направят. В резултат на това в командния ред трябва да се появи. В него, ние трябва да се изпълни командата: FIXBOOT (потвърдете с натискане на Y на клавиатурата). Също така, ако вашето устройство не се разбива на няколко секции може да изпълни FIXMBR.

Влизаме в BIOS. Сложете датата, на два дни по-рано. Рестарт. Банер изчезна. Дата на връщане. Всичко.

Помощ банер блокира компютъра, пита зареждане на сметката на мегафон 9261289732 помощ за почистване, е необходим код.

Момчета, по-добре е да преинсталирате или възстановите системата!

Наложително е да се премахне банера с номера 89091559768!
Моля, помогнете! Днес С букова kosoli да играе! Скръбта!

Допринесе за премахване на банера. 9879536438

Помощ чиста, пита в чантата QIWI в размер на 3000 тенге на номер 7772658012.

Моля, помогнете премахнете този банер 89099406661 [имейл защитена]

Помощ, молейки 190 UAH изпрати на WebMoney U380684668919, не windose зареди, сигурна rezhym не работи, благодаря предварително.

300 UAH изисква портфейла 380 684 665 016 броя.

Момчета, да ми помогне да премахнете знамето 89091514655 пита 500 рубли.

Помощ премахне номера банер 89067978002.

Моля ви, знамето пита 500 рубли номер 898779880339 pozhalusta.

Допринесе за премахване на банера, пита 500 рубли на номер 89688378246. Ето защо номера не могат да открият кода!

Помогнете моля, премахнете банер 79137736955.

Номер +79127737815 помощ.

Помощ, молейки 190 UAH изпрати на WebMoney U380684668919, не windose зареди, сигурна rezhym не работи, благодаря предварително.

Моля, помогнете с кодовия номер на MTS 89101146124
[Мейл защитен]