Как да премахнете блясъка от панталоните си, отколкото да донесе песни zalosnivshiesya

Дори опитен любовница понякога загубен, забелязвайки на любимия си дреха грозни лъскави ивици. Тези елегантни следи придават на продукта като раздърпан вид, който се появява непреодолимо желание да изпрати досега обожаван обект по отношение на страната. Но не правете прибързани действия. Като се има предвид заповед, лесно можете да намерите отговор на въпроса как да се премахне блясъка от панталоните си.Защо лъскав плат

Обикновено блесне върху облеклото се появява в следствие на неправилно гладене или поради продължително носене. В първия случай проследява неграмотни топлинна обработка обикновено проявява равномерно върху тъканта. И с активното използване на най-уязвимите неща страдат своето място. Ето защо на панталоните са обикновено лъскави и коленете, както и в района на задните части и бедрата. Отърви се от проблема, независимо от причините за възникването му може да бъде с помощта на доказани начини.

Както otprarivanie помага за премахване на блясък с панталон

Ако ситуацията не е съвсем катастрофално, по-добре е да се прибегне до конвенционалния източване. Тази процедура не вреди на плата и да направи най-лъскавите зони по-малко видими. Така че, панталони трябва да:

 • виси на закачалка и пара (може да бъде поставен под басейн с гореща вода, за да се повиши пара пропити тъкан);
 • отстраняване на остатъчната влага, той миене с четка;
 • старателно въздух сух или желязо.

оцет

Премахване на обувки с панталон помогне и оцет, използвайте вариации от които са, както следва:

 1. При леки наранявания тъкан продукт се накисва във вода, където малко количество оцет добавя преди. След 10-15 минути, което се екстрахира, промива се и се суши. Тогава глади панталони през тънката хартия.
 2. Приготвя специален разтвор, състоящ се от 1 част вода и 2 части оцет. Той излива във желязото пръскат с пара, функция, а след това се глади дрехите на места, където се забелязва блясък.
 3. Горният разтвор се навлажнява вълнена тъкан, която изтри zalosnivsheesya области.


пране сапун

Борбата може да бъде полезна сапун. Те са в изобилие, импрегниран влажна марля, чрез които в последствие се глади Ласен облекло. За да се постигне по-голям ефект, плат продукти, предварително намокрена с вода язвителен с лимонов сок или оцет.

амоняк

В случай на отстраняване на лъскави следи по дрехите незаменим амоняк. Схемата на използването му е, както следва:

 • (. 2 супени лъжици алкохол лъжици, 1 литър вода) слаб разтвор на амоняк намокрени салфетка;
 • тя избърса проблемни области;
 • панталони гладят с топла ютия върху хартията или марля.

Ако след процедурата, някои места на дрехите още блясък, след това може да се добави разтвор на вода и амоняк на 1 час. Лъжица сол.

рафиниран бензин

Странното е, но е в състояние да премахне лош блясък. За да направите това, направете следното:

 • накисва замърсени площи RAG вълнена кърпа, напоена с бензин;
 • лечение на върха си кърпа предварително импрегнирани с разтвор на вода и амоняк (съотношение 5: 1);
 • продуктът се промива с топла вода, суши се и се търка третираната повърхност с мека четка.

черен чай

То може да бъде, че мисли за въпроса просто ще пият чай. Има основания да се заделят чашата настрана и да се върне привлекателен външен вид дрехи. Направете вливане на силен чай, ги накиснете парцал и избършете лъскавата района на панталоните. След това подсушете ги и otutyuzhte през тензух.

В най-крайните случаи, можете да опитате да премахнете блясъка, триене леко с пемза postrazhavshie райони. Но да прибягват до този метод има смисъл само тогава, когато други методи са се провалили.

Как да премахнете блясък с панталон