Как да правите снимки на себе си

Всеки от нас иска да изглежда на другите привлекателни и стилни. С развитието на новите технологии, ние често се сблъскват с красиво изработени и висококачествени снимки на хора. Стана така, че сме в ръка има добра камера, и ние сме готови да седнат и да влезе в образа, но следващия, но не самите те имат, и вие си задавате въпроса: "Как да направите снимка на себе си"? Сега ние ще ви покажем как в дома, за да създадете красива картина. Така че, на първо място, да разберете какъв тип фотоапарат сте, а след това на базата на това, можете да разбера какви правила да се придържате към пункта.1. Никога не забравяйте, че качеството на картината не е най-доброто, което се дължи на липса или недостиг на светкавицата. За да се получи добро не замъглено и затъмнена рамка, по-добре е да се снимат в добре осветени места.

2. По време на деня, не е необходимо да се снимат с гръб към прозореца, защото лицето ви е по-тъмен от фона. А ето и една картина в предната част на прозореца, дава възможност за успешно привеждане в съответствие на цветовете и да даде ефект на сияние и яснота на кожата.

3. Не забравяйте да включите въображението, вместо статива са перфектни багажник рафтове, столове, перваза на прозореца, и т.н.Полу-професионален или професионална камера:

1. Много професионални камери са оборудвани с таймери, както и някои любители фотографи отново да ги купуват, стативи, така че да направите снимка на себе си без никакви проблеми. Можете да изберете удобна позиция и на заден план и да започне фотосесия.

2. Ако направите портрет на изображение, а след това поставете фотоапарата на нивото на очите, но ние не трябва да се приближат твърде много ъгъл, не забравяйте, че полу-професионален или професионално оборудване улавя всички несъвършенства на кожата като под микроскоп.

3. Бъдете внимателни с помощта на светкавицата, то със сигурност дава добра дефиниция на действие, но от друга страна са лакирани и огледални повърхности може да има обратен ефект и да съсипе нанесе добър удар.

полезни съвети

  • Не спускайте главата си твърде ниско и издига високо, най-изгодна позиция леко ще се наклони главата си и се усмихна.
  • Да не се носят пуловери тонове на кожата за портретна фотография, или е проява на факта, че вие ​​сте голи.
  • Момичетата са по-добре предварително да компенсирате, че не е имало видими кожни нередности.
  • Отделете няколко изстрела, понякога някои неща могат да се отразят и подобряване на снимките, както и има възможност да избират.
  • Инсталирайте проста програма за редактиране на снимки. Изведнъж искате да го направите по-ярка, добавете черно-бял ефект или просто нарязани.
  • Не забравяйте, на заден план. Много смешно изглежда, когато атрактивно момиче или млад човек стои пред един гоблен с елени, килим на стената или мръсна стълбище стената.

Още по-интересно