Как да практикуват у дома

Как да практикуват у дома

у дома самия принцип на обучение не се различава от обучението във фитнес залата. За растежа на мускулите изисква стрес. Мускулите да свикнат с определен товар, така че необходимостта от непрекъснато увеличаване на теглото. Аз трябва да кажа, за тези, които #xAB; страхува да изпомпва # Xbb;, всички онези, които са там #xAB; нека ми бъде малко разочарова # Xbb; ... повярвайте ми, и на фитнес ще дойде от това, да не говорим за дома класната стая.Как да практикуват у дома

Стига да се мотае много излишни мазнини в началото на това, че не се помпа мускули, така че всяко упражнение за тялото си мазнини е да карам, защото Вашето тяло не е свикнал да харчат допълнителни калории. Не се страхувайте да се подчертае, че те се страхуват от теб.

На интернет, много статии за уроците за момичетата много статии за професията, за мъже. Дами и господа, уверявам ви, всички фундаментални различия между мъжете и жените мускули не. И може би не. Всички основната разлика е само в размера на самите мускули, и, като следствие, разбира се, че някои мъже изпълняват упражнения по-лесно, отколкото при жените. Но всички момичета, които си мислят, че това #xAB; мъжете упражняват # Xbb; те стават мъже ... дами, можете да прочетете отново историите, и които искат да се да се оправдае не изпълнява усилени тренировки. Това е толкова тежък, #xAB; мъжки # Xbb; упражнение само бързо да ви доведе до желания резултат. Всички културисти на света мечтаят само за това как да спечелят мускулна маса, за да и се използва един куп най-различни лекарства, стероиди, и то е постоянно недоволен от факта, че мускулите не растат ... И тук сте толкова добра вземат и за преувеличено ... къща ... Съжалявам за моя френски, но ако искате да направите различен drochevom, тип

Как да практикуват у дома

Как да практикуват у дома

Съветвам ви да се затвори вестника, и продължи да го прави, което предполага да се, че се чувствате фини мускули при извършване на тази дейност.

Аз няма да споделим обучение за мъже и жени, направете само определен акцент и на двете. Освен това, аз не се вземат предвид физиологичните особености на всеки един от вас определен ставни проблеми, назад и напред ... Всеки от вас аз не знам да се определи какво упражнения са ефективни за вас. Ето защо, аз ще започне от факта, че сте здрави, красиви, само леко закръглено или hudovata))))

Първата и най-ефективен (по мое мнение) упражнение, което можете да направите у дома - коремни преси. За момичета, клек е вашият всичко. Всяко момиче мечтае за красив задник. Много често чувам от мъжете нещо подобно #xAB; Th съм баба дали това ще треперя # Xbb.

Как да практикуват у дома

Можете да се нарече баба някой, приклекнал в зала с бар под тежестта на 200-300 кг? Повярвайте ми, всичко, което трябва да клякам. Много с големи тежести. Клек трудно, просто за да не правя коремни преси, а не защото е някакъв Babskii упражнения. Сама по себе си, клек, особено тежък клек - е стресиращо за целия организъм. Когато се активира клек изключително голям брой мускулни групи от малки до големи. Като се започне от краката, които следва да си тяло, телета, крака като цяло, мускулите на гърба разтегателен, натиснете, мускулите кора, и много-много други мускули. Когато тялото е в процес на такава #xAB; физически стрес # Xbb; той започва да се развива активно и хормон на растежа, и тестостерон, както и всичко останало. Само за пример, вашите ръце помпени ефективност нараства, като на няколко пъти след тежък клек, защото Различни хормони активно преследват кръвта. Ако просто стои там и да се опитаме да се увеличи в момента бицепси ... Бицепс - много малък мускул. Дори и да се уморяват ръцете към тялото като цяло е просто дреболия. Защо произвежда хормон на растежа, ако самото тяло не изпитва стрес, уморени, но си химикалки. Ето защо, ако се страхувате да изпомпва мястото си, не се притеснявай, вие сте не е застрашен. Въпреки, момичетата няма да лежат, отлична еластичност задника на мъж, често е причина за много по-голям интерес от кубчета преса.Как да практикуват у дома

Опитвам се да опише по-пълно изпълнение на клекове като вашия основен упражнение. Начална позиция: фута по-широки от широчината на раменете, пръстите на краката, леко разтворени. Център на тежестта се прехвърля строго върху петата и от външната страна на крака. Очаквайте и леко нагоре. Ако са само началото да клякате, можете да оставите вашите ръце висят по стените и в клек пускането ръцете навън. Ако сте по-напреднали потребителски клека, можете да запазите ръцете си зад главата си, или още по-добре да вземе някоя пръчка, представяйки го печата на бара. Надолу слизат бавно, плавно и под контрол, обратно постоянно спадове.

Как да практикуват у дома

В по-ниска позиция, коленете не трябва да излизат извън линията на чорапи. В тази визуално е да черпи права линия през вашите раменете, бедрата и краката.

Как да практикуват у дома

колене трябва да следват стриктно по посока на чорапите си, за да падне вътре, те не трябва да бъде във всеки случай.

Как да практикуват у дома

Трябва да седнем толкова ниски, колкото е възможно, докато напълно опъната ахилеса, заедно с седалищния мускул. При повдигане, винаги се уверете, че колене не потъват, и никога не е напускал петата от пода! Цялата ви тегло трябва да е по петите на него. Ако се страхувате, заблуден преди, така че автоматично носят теглото на краката си, опитайте нещо, което да постави под петата. Чифт книги е наред.

Как да практикуват у дома

В горно положение, когато сте се изправи, че не е необходимо, тъй като той се сопна колене в ключалката, т.е. напълно изправете краката му. Доста остави малка пролука, и веднага да започне да потъва бавно надолу.

По принцип никога не съм гледал малки деца? Когато бебето е доста нещо ще падне на пода, и както го прави клек, за да го вземете. В този случай, това е просто перфектен клек. Той не се отдели петата, той се накланя главата си не е много по-напред като че е доста тежка в сравнение с останалата част на тялото, тъй като може да захапе. Но това никой не се учи.

Как да практикуват у дома

Как да практикуват у дома

Както може да се използва нещо, гира (ако има такива), бутилки за вода, има някой, на който е богат въображение като тегло. Клек много, експериментират с различни етапни крака. Поставете краката имат раменете (техниката на в този случай не трябва да се сменят), вие се чувствате повече от предната част на бедрото, малко по-широк - назад. Разредете чорапи в ръка повече - вътрешната част на бедрото стяга повече.

Освен това, има и друг чудесен упражнения като напади.

Как да практикуват у дома

Няма да описвам подробно, но и чудесно упражнение, давайки #xAB; лека # Xbb; по цялото тяло. Момичетата също могат да работят с #xAB; клякам, плие # Xbb;.

Как да практикуват у дома