Как да получите мускулна маса у дома

Когато видим добре сложен мъж с атлетична фигура, ние не може да устои става, желанието изглежда да се превърне в един и същ. Gain мускулна маса в дома е възможно. Това изисква да се следват определени правила. Има специална програма за мускула определен като у дома си.POWER грамотност

изграждане на мускулите винаги изисква балансирана диета. Набор от телесната маса е на разположение на човек на всеки тен. Правилното изпълнение на набор от мускулна маса позволява на програми за постигане на много добри резултати.

Суха мускулна маса назначени достатъчно бързо, ако правилно разработен курс за набор от мускулна маса. Трябва да се ядат по няколко пъти, но не по-малко от шест пъти на ден. Менюто трябва да включва набор от витамини и растеж на мускулна маса. Тази група включва:

Увеличаването на мускулната у дома
Суха мускулна маса започва да се увеличава бързо, ако тя е разработена от точен график за хранене. Единствената константа, интензивно обучение и правилното хранене ще даде бързо увеличаване на мускулната маса. Най-ужасната вреда по отношение на мускулната набиране има глад за тънки хора. Това е неприемливо. За да получите мускулна маса винаги трябва да следват диета. Всеки трябва да задоволи глада си веднага.

Как да се изгради мускули, трябва да имате? За растеж и мускулна сила трябва да бъде стриктно спазване на определени правила:

 • Той забранява да упражняват дори и най-малкото чувството на глад;
 • след обучението е необходимо да се яде;
 • храна трябва да бъде ежедневно и пълна.
 • в диетата трябва да включва белтъчини и въглехидрати.

Протеини, протеин и отново Протеини

Как да се увеличи чистата мускулна маса? В крайна сметка, можете да вземете специални лекарства, които ускоряват нарастването на мускулите. Най-безопасният са:

 • креатин;
 • протеинови комплекси;
 • креатин;
 • аминокиселини - BCAA.

Все пак, за да не навреди на здравето си, е по-добре да се откаже от синтетични наркотици, и да започне да яде храната, която е много високо съдържание на протеини. Начинаещите атлети дори не мислят за това. Как да се изгради мускули, без да взимат наркотици? Те вярват, че това е невъзможно.

Ето защо, тяхното меню включва липсата на протеин и мускулната тъкан не се увеличава по размер. Постигането на положителни резултати е под въпрос. Как да наддават на мускулна маса, без да използвате лекарства, и да държат само правото храна? Тук е един от основните въпроси.

Как бързо изграждане на мускулна тъкан, как да създадете свой собствен меню? Това е често задаваният въпрос от всеки, който започва да се занимава с изграждане на мускулите. За да направите това, вие трябва да направя малко изчисление, за да се определи колко протеин трябва да се вземат по време на деня.

Вашето телесно тегло трябва да се преобразува в друго измерение, паунда, а след това получената стойност се умножава по един грам протеин. (Един паунд е равен на 454 грама). Протеинови лекарства се продават в големи количества, но можете да го направите без тях. Как да наддават на мускулна маса, без готови средства става ясно, когато разберете колко протеин съдържа следните продукти:

За закуска можете да ядете банан, елда и да пие една чаша какао. Непосредствено преди обучението е необходимо да се пие чаша кисело мляко, да се хранят две филии хляб.

Обяд трябва да се състои от четири курса:

 • салата - 100 г;
 • супа бульон от говеждо месо - 200 мл;
 • пиле с елда - 150 г;
 • зелен чай.

Вечерното меню трябва да включва:

 • варено говеждо месо - 200 г;
 • картофено пюре - 100 г;
 • сок от червени боровинки - 200 мл.

Горното меню може да се вземе за основа. Всяка промяна не трябва да нарушава съотношението на протеини и въглехидрати.И как МАЗНИНИ?

Увеличаването на мускулната у дома
Нашето тяло не може да яде някои протеини. Определено трябва да получите определено количество въглехидрати. Те осигуряват енергия, помага за увеличаване на мускулната маса. Въглехидратите са открити в големи количества в зърнени храни, зеленчуци и зърнени култури. Мазнини прием подобрява анаболни хормони на растежа, от които увеличаване на мускулната маса зависими.

Когато тялото му липсва на енергийните запаси, тя започва да се съборят протеини и мазнини. Ако се храните нормално, не се случва този процес. Мазнините са от съществено значение за нормалното функциониране на организма.

Всички въглехидрати, които са споменати по-горе, не са бързи храни. Ето защо, те се абсорбират от организма много бавно. Разделяне може да отнеме няколко часа. По това време, тялото постоянно получава допълнителна енергия. Благодарение на много бавен процеса на храносмилането, яжте въглехидрати, за предпочитане преди два часа след обяд. Това ще даде възможност на организма да ги обработи напълно.

Вода и мускулна маса

От питейната вода е силно зависима от енергийното снабдяване на организма. Ако уроците на мускулна маса, човек трябва да се пият на ден 12 чаши вода. През зимата, този брой намалява леко. С появата на лятото, трябва да се увеличи. Голямата полза имат и протеинови шейкове.

Забравете за кардио тренировка

Ако често се направи една тренировка на сърдечно-съдовата система, трябва да се отбележи, че в началото на сградата на мускулите забавя. Факт е, че кардио упражнения само помагат на изгаряне на мазнините. Освен това, това се случва след сесиите, държани в продължение на 20 минути. Човек трябва само да се прекалява, както в тялото има катаболни хормони, които разграждат мускулната тъкан.

NORMAL нормален сън

За да се увеличи мускулната маса по-голяма е ползата добър сън. Лице, потопен в дълбок сън, забавяне метаболизъм случи, увеличаване на броя на хормони на растежа. Кръв започва все повече да се вливат в мускулната тъкан.

ВИНАГИ релаксиращ

Когато човек е под стрес, катаболен среда се образува в организма. Изглежда хормон кортизол, който блокира използването на тялото на съществуващите енергийни резерви. Разгледайте внимателно хората. Спокойно спокоен човек има красива мускулна маса. Шварценегер смята идеален пример. Той винаги е мълчалив и спокоен, но има красиво тяло и мускули.

лоши навици

Разбира се, ако човек е праволинеен и се стреми да постигне желания резултат, той винаги се получава по пътя си. Набор от мускулна маса може да се извърши в залата, но можете, без да излиза от вкъщи. Но аз трябва да забравим за всички лоши навици. Основният враг на такова обучение е да алкохол и тютюнопушене. Те навреди на тялото и да се предотврати увеличаването на мускулната маса. Организмът трябва винаги да е добре отпочинал. Препоръчително е да не сте видели стресова ситуация. Един добър дълбок сън допринася за натрупването на сили и провежда интензивни тренировки.

Как да се обучават У ДОМА

Разбира се, на тренировка у дома е трудно да се сравни с класовете, държани в специален фитнес зала. Налице е винаги под ръка с необходимото оборудване. Но при извършване на специфични правила, за да се обучават може да бъде у дома, за да се постигне планираните резултати.

Атлетик нужда да се справят с един партньор. Ако нещо се случи, той със сигурност ще ви застрахова. Упражнения трябва да се извършат преди момента, когато мускулите вече не ви слушат. По този начин, тя ще бъде възможно да се управляват всички мускулната тъкан.

По време на обучението на упражнението не трябва да се отклоняваме от всякакви външни дразнители. Изключете телевизора, го премахнете от хотела. Сложете си слушалките, включете успокояваща музика и да започне класове. Опитайте се да се съсредоточи върху техните действия.

Щанги и гири

За развитието на мускулите на раменния пояс и раменете, се опита да увеличи армията да се направи zhimom. За да се увеличи гръдния мускул пейка преса е в легнало положение. За да изпълните това упражнение, в допълнение към пръта, готви специален магазин. В допълнение към увеличаване на делтоиди, жезъла помага да наддават на тегло и трапецовиден мускул.

За да направите това, използвайте Schrage или колан вързани допълнително сцепление.

Увеличаването на мускулната у дома
Всяка тренировка трябва да не забравяйте да вземете със гири. стоящи или легнало положение упражнения могат да бъдат изпълнени. Ръце с гири в ръце развод. За стави не изпитват голямо натоварване, ръцете трябва да бъдат леко свити. Упражнение продължава толкова дълго, колкото на мускулите започва да се чувства силно напрежение. За да увеличите мускулите на гърба, можете да използвате допълнителните тежести, чието тегло може да достигне до 40 кг.

ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ

Курсове в страната трябва да са постоянни и се извършват всеки ден. Само такова действие може да даде положителен резултат, към който се стремите. Ефективността на обучение в собствения си дом, няма да бъде по-лошо, отколкото в залата, ако следвате всички правила и провеждане на качествено обучение.

Оборудване, необходимо У ДОМА

В коя да инсталирате всички необходими съоръжения, така че нищо не отвлича вниманието от обучението, необходимо е да се подчертае собствената си къща една голяма стая. Професионален Rod, разнообразие от уреди за упражнения и устройства помогне да се обучават и да се постигне максимален ефект в дома.

Урок нарастването на мускулите може да бъде във всякакви условия. Най-важното нещо - желанието и изпълнението на всички правила. Резултатът винаги ще бъде положително.