Как да получат достъп до градските камери за видеонаблюдение - мрежа издание M24 - София 24

Как да гледате видео

Снимка: ТАСС / Валери Morev

"Най-ценните свидетели на камерата може да стане, ако проблеми възникнали в жилищни райони, където плътността на камерите покритието е особено голям, или на публично място - в метрото, на оживена ъгъл", - обясни в пресслужбата на отдела за информационни технологии Москва.Как да гледате видео

Важно е да се направи това в рамките на пет дни след инцидента, в противен случай записът ще бъде изтрит. И така, тя е изпратен в архива за 30 дни.С посочения брой, което трябва да се обади в полицията. Служителите на реда ще получат и ще ви даде запис на електронен носител. Това може да отнеме и от адвоката си.

Достъп до архива загубят работните си места има съвети служители, префектури, комунални услуги, OATI и други услуги за инспекция.

Вземи влизане е възможно само с фотоапарати, които са интегрирани в един-единствен съхранение и обработка на данни център (ETSHD) и са част от общоградска система. Москва създаде 137 хиляди камери. Това означава, че ако на сцената се задава самостоятелна стая, като например банка или магазин - нея безналични чрез услугите на града няма да работи.

Достъпът на живо

Създаване на тестова линия resurc. който вече се използва от няколко хиляди активни потребители на електронни градските услуги. Но окончателното решение за стартирането на услугата на масите все още е висящо.

Лично Камера в публичния

Всички новини Москва. Абонирайте се за нашия телеграма!