Как да победим себе си

Suschnost в нас.

човешката психология се основава главно на изучаването на нашите страхове и как те priodoleniya в съзнанието ни. 95% от нашите страхове са неоснователни, той отдавна е доказано от психолозите, но от къде идват? При нас така се подиграва на подсъзнанието ни, или някой друг, когото считаме себе си?Веднага след като стигаме до стрехите ни нашепва "скок, хайде скок надолу", когато дълг остава една и усещане за присъствието на някой друг, ние правим нашите вътрешни работи и една мисъл "Те ви гледа, те те види." В нашата мисъл, той се представя за майка или любим човек и да кажа, че ние сме нищожество, че ние не можем да направим нищо, а когато в живота ни трябва да се промени нещо, то веднага се започва да се излезе с различни оправдания, оправдания, истории и много повече, за да не се промени нищо, IT Той ни казва, че животът е лош iumeret много по-лесно, отколкото да се живее.

Това се нарича нашата същност е неговите navyaschivaya идеи чуваме в главата ми. Него ние вярваме, че самият искал тази разлика, че той - това ни беше. Ако се направи внимателен анализ на съвета му оказва своето лицемерие. Вътрешен глас понякога казва, всякакви глупости мъмрене страх - че тя живее и се храни.

По-възрастният човек е, толкова по-слаба своята вътрешна защита от натрапчиви мисли. Някои от тях са вътре, аз просто не даде почивка и в резултат на това има смущения в психиката.

Спечели себе си.

Много сериозни философи и активисти твърдят, че най-трудното нещо в живота е да се победи. Истината е, как да го направя и как да "себе си", за да се признае като враг на никой от тях не казва. Над obesnit принцип на вътрешната същност и манипулирането на нас се опитах. Проблемът е, че не винаги е възможно да се разпознаят нашите мисли и. Вътрешната същност е много iskustno Musker при нас.

Каква е целта на манипулация? В първата фаза на вътрешния диалог цел постепенно триене в доверие и вземане вярваме, че можете да го направите. Вътрешен глас започват да се доверяват повече. През втория етап, човек не може без постоянна комуникация с него за това, всичко се завръща, че работят "по-висш интелект" собствен "гений" пробуждане "подсъзнание" и други подобни. Както беше отбелязано по-горе, такива мисли винаги винаги невярна и реалност нямат нищо общо. Всички тези "бърборене" няма ясно orientorov (изчисления, конкретен план за действие, изводи), както и на диалога е замъглено. В този момент се оказва, разделен на личността и психологическо състояние е счупен. В крайна сметка, като крайната цел е пълната замяна на човешката личност suschnosti на.Suschnosti сделка с този доста трудно. На първо място той трябва да бъде чут. Чуйте какво казва той и съветва. На второ място, за да се започне диалог с двете му чужди. Целта на диалога е да се идентифицират suschnosti и отделяне от него. В последния етап дума за разбирането на всички абсурди и фалшиви страхове, които причиняват това suschnost. Лишени от грим и невъзможността да се повлияе върху решенията ни suschnost временно намалява (, но не завинаги).

Сега знам, на най-малко един случай на победа над вътрешният живот чрез операционната система. В ясен сън създание се разкри и беше смазан.

Да, това е вярно, uviditelno - във всеки един от нас отива, сяда това е същността? Аз разбирам, че това е - тялото.

но това не е с нас и ние разбираме, че. това е нашата част - което, както всички глупави животни мечти за власт и контрол. в други, често се вижда, ума и tmit очите си напълно - се опитват за забавление игра с човек, с когото можете спокойно да остави в играта, която сте го подава, това е неговата природа ohreneet щастие и воля за изтощение над вас се присмиват, той Той никога не спира. малко хора могат да издържат този тест))

защо един човек, толкова трудно да се правят промени на нивото на отделния човек и защо винаги околните против, мисля, също е ясно от по-горе в темата))

същите живота в нас. всеки. това е като като Evaz - човешката природа. животинска природа, примитивен животински характер.

Егото, на вътрешния диалог, страховете на тялото - това е всичките му проявления.

не победи, контрол, власт - искаш да кажеш, че е неговата игра))

В действителност, това не трябва в никакъв случай да бъде с нас, защото това е деградация до нивото на нежелателно, а от друга - тя се отстранява много лесно, като се обръща внимание на тялото и неговите физически и умствени нужди. Преместване на фокуса върху тялото - и ум няма да бъде нито диалог, нито каквито и да било неблагоприятни условия.

Те казват, че гении използват тялото си по различен начин - те имат много повече енергия (измерена чрез физични методи, т.е. процеси в човешкото тяло) в главата. магьосници и така нататък. една и съща) на тялото ума полудява с това, защото той не получава един ресурс на енергия и комуникация, така да се каже, че тя е предоставена от природата.

като цяло, проблемът е, че с правилния смисъл на думата решен в началното, но ако няма възможност да отиде в режим "Аз съм просто доволен животно" - така че не е проблем и неизбежността на физическото ни съществуване)), за да се игнорира и гората, че лице-тяло)

може би има и други решения, като енергийни източници, или всяка трансформация на енергия, между другото, някой може да ми каже какво, обаче, че е много вероятно, че това е твърде индивидуално. и все пак какво друго се захранва тялото - Мисля, че все още трябва да помогне energopraktiki се нуждаят от повече, отколкото си мислех много.

но съзнание не се върна
.