Как да плитка се къса коса

Много хора погрешно смятат, че къса коса е почти невъзможно да се направи нищо. Но това не е така. Дори и много къса коса може да бъде хубаво да се сложи, място, и хладно оръжие. Друго нещо е, че това трябва да бъде посочено опитни стилисти или бръснари. Но как да плитка къса коса красива? И как можем да го направим, без помощ?Какво може да плитка къса коса

Подготвителната работа преди тъкане

Преди плитка се къса коса, е необходимо да се проведе една проста подготовка. Това е от особено значение за тези, които никога не са правили прическа. Така че, вие се нуждаете от следните признаци:

 • Огледало и нито един (особено, ако искате да видите поглед отзад или отстрани).
 • Всеки инструмент, който улеснява разресването.
 • Комплект от 2-3 гребени (гребен с остър връх за плавен разделяне на раздяла, гребен с големи зъби и заоблени масаж четка за усукване на нишките и придават обем).
 • Фризьорски (пяна, гел или лак).
 • Няколко венци и невидими игли от различни видове.

Какво може да плитка къса коса

Какви са прическите които можете да направите за къса коса?

Много по-сложно е, когато имате коса с различна дължина. В такава ситуация трябва да "танцува" от страната на главата, където имате много дълга коса. Например, тя може да бъде ресни, врата или отгоре. Във всеки случай, можете да опитате много опции, докато не намерите този, който ви харесва най-много.

Какво може да плитка къса коса

Да направим най-простите до обръщане на опашката

В отговор на въпроса: "Колко е красиво плитка къса коса", Помислете за дължината на косата си. Така че, ако вашите къдрици модни вълни каскада до раменете, или достигат до средата на шията, не се колебайте да вземе гребен и ластик ще направим един прост и в същото време много оригинално изглеждащ опашка.

Той е както следва:

 • Вземете гребен и срешете косата си добре.
 • Подгответе венеца (желателно е да съвпада с цвета на косата си).
 • Направете ниска опашка и издърпайте групата му.
 • Леко простират пространството над опашката и да направи малка разлика.
 • Получената отвора натопи края на опашката и плъзгане му.

Оказва се, много стилен вътре опашка. Въпреки факта, че това е един много лесен и прост прическа, тя изглежда много впечатляващо. И тук е как да се плитка опашчици къса коса без помощ? И колко е лесно да се направи това?

Какво може да плитка къса коса

Weave оригинална плитка на къса коса

Първо трябва внимателно да прерови косата и нежно ги разделите с тънък край на гребен гребен. Направете раздялата на страната. В този случай, по посока на раздяла избират по желание. След това изберете няколко направления за бретон и да ги разделим на три части. Започнете да тъкат плитка нормално. Как да плитка коса за кратко, красив пакет опишете по-долу.По време на тъкане през времето добавя към косата плитка в околността. Braid така, докато не получите пълен шиш. След това закрепете края си гума и да започне да произвежда няколко полу-пръстени във всеки тъкане. Намалете звука и почти деликатен плитка.

В този случай (всичко ще зависи от дължината на косата) може да победи на крайния резултат. Може да оставите косата на гръм и трясък или да го пуснете на една страна, на надеждността на циментиране на няколко Боби щифтове. Или можете да поставите плитка назад и я закрепете обратно щифтове. Това е най-лесно прическата, който е лесен за овладяване. Ето защо, чрез изучаване на това ръководство веднъж, няма да забравя скоро как да плитка коса кратко в плитка на ажурна. Напротив, вие бързо ще запомня и да се включат принципа на обикновен тъкат.

Какво може да плитка къса коса

Как да си плитка на къса коса: Плюя на джантата

Така че, преди да започнете да срешете косата, избере една страна, за които правите плитка. Вземете четката и да го използвате, за да се отдели приблизително точно над ухото точно три направления.

На следващо място, да започнат да тъкат плитка нормално, но тъй като движението продължава да го свържете с други кичура коса. Преместете така по протежение на предната част на главата, стига да достигне противоположния ухото. В края трябва да получите нещо като пръстен опашка. И я закрепете с ластик невидим. можете да добавите фиба с изкуствени цветя за най-добър визуален ефект. Ето как да плитка коса къса, като се прилагат за това малко усилия.

Какво може да плитка къса коса

Направете красива прическа дете

Така например, сте решили да направите косата си бебе. За да направите това, срешете косата си, разделете косата сресана на път. След това отделете няколко направления в предната част (от двете страни). Разделете всеки в две части. Направете първата от едната страна колан, а след друга. Свържете двете задни ремък и приложете ластик или шнола. В останалата част от косата се оправям и срешете отново. Оказва се, това сам "malchinka" с малък камшичета от всяка страна.

Предимството на тази прическа не е само в своята простота, но това може да го направи дори и на къса коса.

Какво може да плитка къса коса

Визуално се увеличи дължината на косата

С този метод на тъкане може визуално да увеличи дължината на вашите къдрици. В този раздел се с гребен косата на три части. Равенство в горната част на главата на опашката и да се повтаря едно и също нещо още два пъти. По този начин двата тура ще се подреждат вертикално в серия (един след друг ще се намира).

Трябва да се отбележи, че разстоянието между тях ще зависи от дължината на косата си. След това горната нишка на опашката, която се намира под и т. П. Ние получи един вид каскадни опашки. Леко пощипване и косата пухкав мъх под едрата козина, която веднага удължите визуално.

Ние правим грандиозно гръцки подстригване

Тази прическа е подходяща дори и за къса коса. Единственото изключение е подстригване на момче. На следващо място, ние трябва щифтове, лак за коса и красива каишка бинт или въже. Можете да използвате обикновена сатенена панделка, а дори и мъниста, например с изкуствени перли.

След като rascheshete нишки, леко се плъзга над горната част на лентата или лента за ръка. След това я изправите. Вземете един кичур коса, го вдигнете нагоре. Задръжте върха, преминава под лентата. Такова действие и продължете с останалата част от косата. В края изправете косата по цялата дължина на панделка или друга превръзка. Убийте бездомните краищата с помощта на копчета и vsprysnite лак. Гръцкият прическа е готова.

Как да си направим един истински "водопад" на къса коса?

Друго оригинално прическа, която изглежда добре на косата с малка дължина (до раменете или средата на шията), е "водопад". Той направи това:

 • Срешете косата си и да се отделят част от косата в темпоралната област на главата.
 • Разделете избран верига равномерно на три части.
 • Започнете да тъкат плитка нормално.
 • За третия кръг на тъкане пропусне горната част на вашите плитки надолу, но вместо това да направите нова брава изпод дъното.
 • Braid, навийте едно отпадане и добавяне на друг.

Описание на такава "каскада" може да бъде изпратена по задната част на главата и да го отведе до втория храм. Или, можете да го спрете, тъкат останалите парчета в плитка и закрепете с ластик.

Няколко съвета за по-лесно тъкане

След нашите инструкции, вие бързо ще овладеят техниката на сплитане за себе си. Все пак, не забравяйте, че най-добрата коса ще клати, ако те се поръсва с малко вода или средство за улесняване на процедурата сресване. На следващо място, използване на средствата за средно фиксация. И след това косата ви е в добро състояние през целия ден.

Какво може да плитка къса коса