Как да нося колан по стъпка по стъпка котка снимка

Важен момент: ако е погрешно да се сложи колан на котката, тя може да се измъкне от преплетени каишки и да избяга при първия излет.

Как да нося колан на котката

За домашен любимец на омразата "свобода ограничител" на трябва да му се даде малко време, за да свикне с новия аксесоар. Нека как да го разгледа, подуши го, и то само след няколко дни, можете да се опитате да направите същото.Предпазните колани трябва да бъдат коригирани, така че да са прилепнали, но не стегнат, тялото на животното. Между тялото и каишката трябва да е на разстояние от един пръст - така че котката няма да се чувствате неудобно, и в същото време да не бъде в състояние да се измъкне от самара.

"Осем" модел

  1. На врата на котката носенето на пръстена, така че пушката е на остриетата, а на шията - в областта на гърлото.
  2. Увеличаване на разстоянието между мрежата и карабина, сложи си обратно дясна лапа котка.
  3. В резултат на това скобата е на гърдите, а на десния крак ще бъде фиксирана каишка.
  4. Свободният край на лентата се изтегля под левия крак и закрепени.


Модел "N"

  1. Носете колан няма да има проблем с: по-малък размер яка трябва да се фиксира на врата, за да се деформира до каишка е поставен на гърба.
  2. На второ място, че малко повече, е фиксиран към корпуса на осветителното пред лапа на животното.
  3. Сега е достатъчно, за да се провери дали всички щракне ключалки, няма обрати в лентите, които могат да се трият кора, и закрепете на каишка.

Как да нося колан на котката

Собственикът трябва силно запази колан така, че да не може да падне от ръката.

Важен момент: докато се разхождате в никакъв случай не може да бъде освободен от ръцете на каишка, но в същото време позволява на вашия домашен любимец да се движат в интерес на неговата маршрут.