Как да нося колан на съветите за котки

сълза на животните в неизвестното разстояние, постоянно течаща в коридора? Вие можете да помогнете в това да си домашен любимец, дори и да го извървим. За да направите това, вие трябва да знаете как да нося колан на котката. Разбира се, никой от котката без бой няма да позволи такива действия, за да се случи само за първи път. Особено да не ходи на улицата в близост до вас, а не да се извади, при условията на управление. Всички те се чувстват котката, който "ходи по себе си." И сега аз трябва да губят свободата си, което е изключително неприятно за тях.Преди да сложите колан на котката, ще трябва да го научи да си, за да се чете:

Как да нося колан на котката

1) На първо място, тя трябва да помиришат домашен любимец, играта и да свикне с новия аксесоар. Обикновено това отнема 2-3 седмици.

2) Да не се носят колан на котката и веднага ще го покаже на улицата: първо, тя трябва да изглежда като това у дома си.

3) След няколко дни, можете да прикачите каишка. На първо място, той трябва да избере посока и след това можете да започнете постепенно да я коригират.

Когато се научите как да носят колан на котката, ще имате много приятни последици:

 • разходка с любимия, а не да се притеснявате, че може да избяга;
 • Той е незаменим, ако искате да участвате в изложения;
 • колан - незаменим едно по едно пътуване до ветеринарния лекар.

Как да нося колан на котката
Как да нося колан на котката, така че тя да не може да избяга от него и избягаЗа да се предотврати неприятни последици трябва да извършите всичко е наред. Има два вида shleek. Ние разглеждаме как да се носят всеки един от тях.

Първият тип "осем"

Те са най-често срещаните и много подходящ, ако привикнат само вашия домашен любимец да самара. Тази структура е яка и ремъци, които се простират под предните лапи, а скобата - в областта на лопатките, където карабината. Носете колан е трудно, така че трябва да опитам, но след известно време се учи, и всичко ще бъде по-лесно.

 • Първо сложи на яката, хамут, се завърта така, че пушката е между плешките.
 • Когато този елемент се изпълнява, може да се пристъпи към лапите, което е необходимо да се придържаме в дупките, предназначени за тази цел.
 • След това затегнете коланите и да се провери. Между тялото на снопа котка и разстоянието - един пръст.
 • За карабина закрепва на каишка.

Ако сте направили всичко правилно, а след това на домашния любимец няма да може да избяга.

Забележка: когато в една от лапите трябва да затегнете собствения си колан, първо трябва да се прокара дупка в крака, която е фиксирана, а след това безплатно.

Що се отнася до котката да носи колан, който се отнася до втория вид

Как да нося колан на котката

Дизайн е по-лесно, тя е без яка, за да се избегне натоварване на съответния отдел, но за "новак" да се облича, че не си струва, защото това ще бъде по-трудно да се контролира вашия домашен любимец. Тя се състои от два триъгълника по краката, така че да носят много по-лесно:

 • сложи сбруята на етаж / таблицата (повърхност трябва да е равна);
 • лапи котка постави в съответните триъгълни отвори;
 • колан закрепва под лопатките;
 • закрепен на каишка.

Можете да използвате колан-костюм, ако котката не може да свикне с ремъци. Тя се закрепва с велкро и почти осезаемо не е тялото. Ако вашият домашен любимец не е взела необходимите ваксинации, не ходи с него на улицата, тъй като рискът от инфекция е значително увеличен. Преди поставяне на колан на котката, не забравяйте да "приложи" го protivobloshiny яка.

Как да нося колан на котката